_Dunaj_ Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Widać, że jest szcęśliwy, a jaki zapatrzony w swego Pana i kumpla, sielanka Quote
_Dunaj_ Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Pokażę swoje stado mam jednego doga z adopcji też czarnego i drugiego w typie doga przygarnietego i kundelka podrzutak tylko haski nabyty drogą kupna Quote
zenobiuszx Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Więcej zdjęć po kolejnych eskapadach i po pierwszych konkretniejszych opadach śniegu. Zapewne będzie wesoło. Quote
_Dunaj_ Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Lucki wyglada świetnie jest radosny, pełen życia, widać, że mu dobrze, życzę wielu radości z obcowania z dogiem i czekam na nowe wieści. Pozdrowienia dla wszystkich Quote
tu_ania_tu Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='zenobiuszx'] Uploaded with ImageShack.us to jest świetne :D Piękny pies. A z aportowaniem to nie ma tak łatwo..... a w sytuacji gdy ucieka radzę spróbować mu uciekać, powinien zawrócić. Quote
zmiloscidopsow Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='zenobiuszx'] Bardzo się cieszę, że zakupiliście kantar. Nam się nie udało doprowadzić Luckiego sierści do takiego stanu, jestem pełna podziwu. Lucky wygląda świetnie (właściwie powinnam powiedzieć, że nigdy nie wyglądał tak dobrze) i widzę, że razem dobrze się bawicie. Przesyłam pozdrowienia dla waszej dwójki. Quote
tu_ania_tu Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 właściciel chyba bez kopniaka w ..... ;) to tutaj nie zaglądnie Quote
_Dunaj_ Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 No własnie dawno o Luckim nie było nowych wiadomości Quote
zmiloscidopsow Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Dobra, dobra - odezwę się do niego :) Quote
chowano Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Właśnie dzisiaj sobie o Luckim pomyślałam,a tu cisza :-( Quote
_Dunaj_ Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Też zaglądam i nic, ale czasem brak wiadomości to dobra wiadomość Quote
zmiloscidopsow Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 To ja Wam zdradzę, że dzisiaj wieczorem będą nowości :) Quote
Recommended Posts