Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widziałam dzisiaj kawalera, siedzi w D2 obok Mundka. To olbrzymek tyle że taki trochę mniejszy, pieknie już obrośnięty sierścią :) Śliczny psiak!
Asior o foty błagam!

Posted

Qrcze coś się nie mozemy dogadać. Ten koło Mundka to nie jest średniak tylko olbrzym tylko mniejszy. PYTAM WIĘC CZY TEN Z D2 TO TEN O KTÓRYM JEST TEN WĄTEK?

Posted

dobra zeby nie bylo nazwiemy go Vader :) bartek potem zmieni temat (jest sznaucer vader w schronie ale nie zgadza sie boks a poza tymi 3 innych nie widzialam wiec to pewnie on - w kompie nie ma tez info o d2)

Posted

no to cierpliwie czekamy na fotki Vadera :lol: może to mix średniaka i olbrzyma? :razz: chciałabym dać nowe ładniejsze fotki psiaka na stronę bo taki łysy nie przyciąga ludzi :shake:

Posted

Asior dzięki za foty!

Agresywny? Cholera :( a w grudniu był jeszcze na spacerku i nie miał chyba takich objawów. Zdziczał biedak w tym schronie :( Rzeczywiście jak byłam w schronie to szczekał ale czy ot tak bo stałam czy rzeczywiście ma złe zamiary... Kurcze...

Posted

niestety tylko tyle fot bo skubaniec uciekał jak tylko widział aparat :/
Tak chciałam z nim wyjść a pracownik powiedział,ze nie, że tego lepiej nie ruszać.
Weszka a może to nie ten którego widziałaś wtedy, ten jest naprawde malutki raczej średniak niż olbrzym

Posted

Na początek takie foty wystarczą. Asior jeśli to jest ten z D2 obok Mundka i ten o którym jest ten wątek (a tak tu zostało ustalone) to nie jest to średniak. Na zdjęciu sięga trochę nad kolano w kłębie a średniaki mają max. 50 cm czyli najwyżej pod kolano. On jest po prostu drobny, może jakiś mix średniak+olbrzym.
Chyba że to inny pies niż ten łysolek z pierwszej strony wątku...? Może tak być, że tamten poszedł do domu a to jakiś następny?