Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

teraz oba obok siebie, D1 i D2, ostatnio jak byłam to żaden jakoś skrajnie nie reagował, oba stały przy kratach i się patrzyły na ludzi, bez szczekania ale i bez okazywania radości...

Posted

Czekam na foty. Tylko trochę się chyba pogubiłam. W D1 jest CTR Mundek, w D2 olbrzym Graf, a gdzie się podział ten o którym ten wątek...? Ten który był łysawy i leczony?

Posted

No ja wiem że to jest wątek "łysego bezimiennego" i o niego się przecież dopytywałam, a tu się o Grafie i Mundku zrobił mały off ;)

To będą jakieś zdjęcia łysolka?

Posted

jest sznaucer w boxie koło Mundka (CTR) ale niewiem czy to ten...niewleiki taki, ale zdjęć nie mam bo tylko na filkę wyszedł z budy :(
za to mam zdjęcia MUNDECZKA :loveu:

Posted

Asior napisał(a):
jest sznaucer w boxie koło Mundka (CTR) ale niewiem czy to ten...niewleiki taki, ale zdjęć nie mam bo tylko na filkę wyszedł z budy :(
za to mam zdjęcia MUNDECZKA :loveu:

mogę prosić o te fotki CTRa??? dałabym o nim info na CTRowe fora

Posted

weszka napisał(a):
Czy można ładnie poprosić o aktualne fotki tego kawalera? Skoro obrósł futerkiem to mialby większe szanse

Perfi, a to nie jest ten co w D2 siedzi?? Ten co Asior pisze, o nim "niewielki taki". Weszka mnie sie wydaje, że to ten sam...

Posted

Asior napisał(a):
tak, to zdecydowaie ten psiak, postaram się go obfocić w niedziele a i na spacerek wziąć :)

Dzięki Asior :loveu: Czekam na relację! Jak będą aktualne zdjęcia i wieści to go poogłaszam.