weszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Dziewczyny może dacie Mundka na adopcje! Ja chciałam ale coś mi się nic nie udaje wysłać... Nie wiem dlaczego... Quote
weszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Asior napisał(a):weszka...wieczorkiem dodam :) Dodałam Mundka :) Tylko Perfi przyoszczędziła na zdjęciach i są tylko 2 z 5 :cool3: Quote
weszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 No a tego z wątku też bym chciała jakoś poreklamować tylko błagam o zdjęcia Quote
Perfi Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 bo proszono mnie zeby nie dawac zdjec zza krat jezeli sa inne :) Quote
Asior Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 jejku :/ znowu jakieś chore zasady...no nic nie będe komentować.... Quote
black sheep Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 A ja bym skomentowała, tylko nie wiem co;) Quote
Asior Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 owieczko ja bym Ci powiedziała co, ale to tajemnica :D Quote
weszka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Widziałam dzisiaj kawalera, siedzi w D2 obok Mundka. To olbrzymek tyle że taki trochę mniejszy, pieknie już obrośnięty sierścią :) Śliczny psiak! Asior o foty błagam! Quote
miniulka91 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 to w końcu olbrzymek czy średniak ?? bo już się pogubiłam ,jak to nie sredniak to ja cały czas mowiłam o średniaku jako o tym koło Mundka Quote
weszka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 miniulka91, ten w d2 obok Mundka to olbrzymek :) Rozumiem że to o nim ten wątek i to on był ten łysolek. Quote
miniulka91 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 ale ten łysolek to niby sredniak i ja myslałam że to ten kolo Mundka Quote
weszka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Qrcze coś się nie mozemy dogadać. Ten koło Mundka to nie jest średniak tylko olbrzym tylko mniejszy. PYTAM WIĘC CZY TEN Z D2 TO TEN O KTÓRYM JEST TEN WĄTEK? Quote
Asior Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 weszka, tak to o nim jest wątek :) zdjęć nie będzie bo nie jade do schronu dziś :( Quote
weszka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Szkoda że nie ma zdjeć. Czekam nadal. A póki co w górę maszeruj piękności! Quote
Perfi Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 dobra zeby nie bylo nazwiemy go Vader :) bartek potem zmieni temat (jest sznaucer vader w schronie ale nie zgadza sie boks a poza tymi 3 innych nie widzialam wiec to pewnie on - w kompie nie ma tez info o d2) Quote
malawaszka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 no to cierpliwie czekamy na fotki Vadera :lol: może to mix średniaka i olbrzyma? :razz: chciałabym dać nowe ładniejsze fotki psiaka na stronę bo taki łysy nie przyciąga ludzi :shake: Quote
weszka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Może Asior w weekend pięknotę obfotografuje. Wygląda już pięknie i koniecznie trzeba fotki zmienić. Quote
Asior Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ale pracownicy twierdzą., że jest agresywny!!! :( Quote
weszka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Asior dzięki za foty! Agresywny? Cholera :( a w grudniu był jeszcze na spacerku i nie miał chyba takich objawów. Zdziczał biedak w tym schronie :( Rzeczywiście jak byłam w schronie to szczekał ale czy ot tak bo stałam czy rzeczywiście ma złe zamiary... Kurcze... Quote
Asior Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 niestety tylko tyle fot bo skubaniec uciekał jak tylko widział aparat :/ Tak chciałam z nim wyjść a pracownik powiedział,ze nie, że tego lepiej nie ruszać. Weszka a może to nie ten którego widziałaś wtedy, ten jest naprawde malutki raczej średniak niż olbrzym Quote
weszka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Na początek takie foty wystarczą. Asior jeśli to jest ten z D2 obok Mundka i ten o którym jest ten wątek (a tak tu zostało ustalone) to nie jest to średniak. Na zdjęciu sięga trochę nad kolano w kłębie a średniaki mają max. 50 cm czyli najwyżej pod kolano. On jest po prostu drobny, może jakiś mix średniak+olbrzym. Chyba że to inny pies niż ten łysolek z pierwszej strony wątku...? Może tak być, że tamten poszedł do domu a to jakiś następny? Quote
Asior Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 no niby Perfi twierdzi,z ę to ten sam i ona chyba wie najlepiej skoro chodzi tam ale ten jest naprawde malutki :/ ledwo do kolana sięga... Quote
Recommended Posts