Perfi Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 modelka na pierwszych zdjeciach jest bardzo wysoka :) mi powiedziano ze to ten ze szpitala... Quote
weszka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 I co z tobą psiaku??? Nikt cię nie chce wypatrzyć??? Quote
Jagienka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 a dzisiaj obu chłopaków nie widziałam... Asior się dowiadywała szczegółów :cool3: Quote
weszka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Czyżby domki znalazły?????????????????????????? Quote
Asior Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Oba psiakai (Mundek i ten ) znalzały domi :) W schronie został tylko Graf, który notabene jest coraz milszy,....wczoraj nawet wykonał moje polecenie siad i to kilkakrotnie (za smakołyka). Ale był Pan pracownik który go głaskał spokojnie bez starchu że go ugryzie...(ale Pan to naprawsde wielki ryzykant, bo głaskał również huskiego tego agresora obok Grafa...... Quote
weszka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Faaaaaaaaajnie :) Powodzenia w nowym domku! Mam nadzieję że to dobry i odpowiedzialny dom. Quote
weszka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Szkoda tylko że domek nie z dogo i wieści z niego nie będzie, ani zdjęć. A ja to się zawsze boję o adopcje takich psów żeby gdzieś nie trafiły z deszczu pod rynnę... Quote
Recommended Posts