Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Perfi napisał(a):
sznaucer siedzi juz na boksach ogolnych - sam :) sierc na calkiem calkiem ;)
wypatrzylam przepieknego sznaucera olbrzyma, ale ma problem - nie da sie do siebie zblizyc, boi sie -foty pozniej. to pies wymajagacy pracy z nim ale jest boski

będą fotki :modla: :loveu:

a co do olbrzyma który się boi - jest agresywny?? Bo ja już strasznie dawno słyszałam, że jest tam olbrzym agresywny - czy wiecie coś o takim? już co najmniej dwa lata temu o nim słyszałam :shake:

Posted

to jest chyba olbrzym jednego psana, ktory demoluje dom jak zostaje sam
do reszty rodziny mial byc agresywny
to jest info do poprzedniego wlasiciela
tak mi sie wydaje'

Posted

jaga mowi o tym ktorego watek jest :)
Graf (olbrzym piekny) siedzi w tych budach za harrisonem i z tego co zrozumialam nie jest agresywny tylko plochliwy ale moge sie mylic :oops: foty jutro bo dzis juz padam przepraszam

Posted

Perfi napisał(a):
jaga mowi o tym ktorego watek jest :)
Graf (olbrzym piekny) siedzi w tych budach za harrisonem i z tego co zrozumialam nie jest agresywny tylko plochliwy ale moge sie mylic :oops: foty jutro bo dzis juz padam przepraszam

no własnie ja o Grafie słyszałam, że agresywny - kurcze i jak tu znaleźć dom dla tagiego psa :placz:

Perfii będą fotki??? :modla:

Posted

[quote name='c24rny']no to wklejam foty Grafa:

nie mam siły...
mnie takie zdjęcia z wystającymi noskami albo łapkami zupełnie rozkładają:placz:

sliczny, śliczny,śliczny!!!!

kiwi, ale ja zrozumiałam, ze to nie ten agresywny, tylko jakis nowy, tak?
bo ty napisłaś, ze ten agresywny został wydany rok temu...

Posted

Perfi a jest możliwość żebyś się dowiedziała? dałabym o ruskim na forum CTRa

a sznaucerr już zarośnięty? jakby były fotki jak jest zarośnięty to łatwiej byłoby szukać domu - o ile jest do adopcji jak chodzi do weta

• 3 weeks later...
Posted

Graf siedzi i siedziec bedzie... drugiego nie widzialam... mialam kontakt z parvo i nie zdazylam wejsc wczesniej w ten rzad. potem juz nie moglam :( w zeszlym tygodniu nie bylam :( wrocila nasza pani asia ona zawsze udziela info :)