black sheep Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 :):):) Dobre wieści jakby nie było. Czekamy zatem na foteczki;) Quote
malawaszka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Perfi napisał(a):sznaucer siedzi juz na boksach ogolnych - sam :) sierc na calkiem calkiem ;) wypatrzylam przepieknego sznaucera olbrzyma, ale ma problem - nie da sie do siebie zblizyc, boi sie -foty pozniej. to pies wymajagacy pracy z nim ale jest boski będą fotki :modla: :loveu: a co do olbrzyma który się boi - jest agresywny?? Bo ja już strasznie dawno słyszałam, że jest tam olbrzym agresywny - czy wiecie coś o takim? już co najmniej dwa lata temu o nim słyszałam :shake: Quote
kiwi Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 to jest chyba olbrzym jednego psana, ktory demoluje dom jak zostaje sam do reszty rodziny mial byc agresywny to jest info do poprzedniego wlasiciela tak mi sie wydaje' Quote
Jagienka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 sznaucer jest w D2 i dzisiaj tak nieładnie sie rzucił na kraty jak przechodziłam brrrr Quote
Perfi Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 jaga mowi o tym ktorego watek jest :) Graf (olbrzym piekny) siedzi w tych budach za harrisonem i z tego co zrozumialam nie jest agresywny tylko plochliwy ale moge sie mylic :oops: foty jutro bo dzis juz padam przepraszam Quote
malawaszka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Perfi napisał(a):jaga mowi o tym ktorego watek jest :) czyli o tym z tego wątku tak??? to on taki łobuz??? Quote
kiwi Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 nie, to nie ten, tamten zostal oddany ok rok temu Quote
malawaszka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Perfi napisał(a):jaga mowi o tym ktorego watek jest :) Graf (olbrzym piekny) siedzi w tych budach za harrisonem i z tego co zrozumialam nie jest agresywny tylko plochliwy ale moge sie mylic :oops: foty jutro bo dzis juz padam przepraszam no własnie ja o Grafie słyszałam, że agresywny - kurcze i jak tu znaleźć dom dla tagiego psa :placz: Perfii będą fotki??? :modla: Quote
Asior Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 kurcze wcale nie wyglada na agresywnego..... taki słodki pychol.... Quote
AniaB Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [quote name='c24rny']no to wklejam foty Grafa: nie mam siły... mnie takie zdjęcia z wystającymi noskami albo łapkami zupełnie rozkładają:placz: sliczny, śliczny,śliczny!!!! kiwi, ale ja zrozumiałam, ze to nie ten agresywny, tylko jakis nowy, tak? bo ty napisłaś, ze ten agresywny został wydany rok temu... Quote
kiwi Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 przyjety rok temu z tego co pamietam z takim wdziecznym opisem od pana :( Quote
Jagienka Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Ten którego to jest wątek to ten z D2, a ten to z tych pojedynczych bud gdzie jest Harrison?? Quote
Perfi Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 dokladnie Jagienko, z tego co wiem Graf juz sporo siedzi i jest tylko jeden pracownik ktoremu pozwoli podejsc Quote
malawaszka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 HOP piesku - nowego domku a Nowym Roku Ci zyczę, i Grafciowi też zyczę znalezienia odpowiedzialnego opiekuna Quote
madzia20sosnowiec Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 nikt nie zagląda :shake: hej malenstwoo, do domciu, ciocia prosi :roll: Quote
Perfi Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 bez zmian - siedza tam gdzie siedzialy. doszedl jeszcze przepiekny lagodny terier rosyjski Quote
malawaszka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 jezu Perfi a coś więcej o nim???? ma tatuaż? na kwarantannie jeszcze??? może udałoby sie dotrzeć do hodowcy jakby miał odczytany tatoo a Sznaucer już zdrowy??? Quote
Perfi Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 sznaucer chodzi do weta, ale nie wiem w jakim celu... nie wiem czy ma tatu ten terier. Quote
malawaszka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Perfi a jest możliwość żebyś się dowiedziała? dałabym o ruskim na forum CTRa a sznaucerr już zarośnięty? jakby były fotki jak jest zarośnięty to łatwiej byłoby szukać domu - o ile jest do adopcji jak chodzi do weta Quote
Perfi Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Graf siedzi i siedziec bedzie... drugiego nie widzialam... mialam kontakt z parvo i nie zdazylam wejsc wczesniej w ten rzad. potem juz nie moglam :( w zeszlym tygodniu nie bylam :( wrocila nasza pani asia ona zawsze udziela info :) Quote
Recommended Posts