gallegro Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Mercedes - nowe nieszczęście w Psim Losie: Proszę zwrócic uwagę, jak nasz kochany Wdelek "zaopiekował" się sunią ;): Więcej info na stronie Kundla... Quote
Aga_Mazury Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Wedelek to poprstu Skarb...lady witał,,,teraz mercedes witał....Wedelku bardzo kulturalny z Ciebie piesek...więc i dmek musi byc na dośc wysokim poziomie ;) śliczna ta sunia jest...taka taka...moja ;) a Wedelek to tak sam sobie chodzi łobuz jeden? Quote
Ludek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Cieszę się, Milo tak dobrze sie spisuje. Mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia, a przeszłość pozostanie tylko wspomnieniem. Quote
_beatka_ Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 mercedes piekna sunia, nic dziwnego ze wedelek chcial przed nią zaszpanowac swoją bryką:razz: Quote
gallegro Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 _beatka_ napisał(a):mercedes piekna sunia, nic dziwnego ze wedelek chcial przed nią zaszpanowac swoją bryką:razz: Ktoś już wcześniej napisał, że Wedelek zaczyna przypominać wózkowicza Czarusia - playboy jeden :evil_lol:. Musi się chłopak "sprężać" - "mercedes" to nie "maluch" :eviltong:. Jak tylko będzie wiadomo co jej dolega (zakładając, że nikt jej nie będzie szukał), wystawię sunie na (moto?) Allegro :lol:. Śliczna jest, a takim podobno łatwiej znaleźć domek ;). Jestem dobrej myśli. Oby badania nie wykazały czegoś groźnego... Quote
Aga_Mazury Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 trzymamy zatem kciuki za Merdedes :kciuki: ale Wedelek ma teraz panienek ;) Vanilcię, lady i Mercedes...fju fju...w głowie się może zakręcić ;) Quote
_beatka_ Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 oby wszystko bylo dobrze z mercedes, trzymam kciuki:bigok: :bigok: :bigok: Quote
przyjaciel_koni Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Witam Wszystkich w Nowym Roku po nie planowanej przerwie (ale byłam wściekła). Przyczyny częściowo techniczne - brak netu po sylwestrze, a wczoraj, jak już radośnie zauważyłam (uprzednio stoczywszy walkę z TP), że wreszcie działa, moje dziecię skutecznie mnie odizolowało. Pewnie i Ona bardzo była napalona na dobrodziejstwa nauki - nawet jakoś tak brzydko w międzyczasie o tej firmie się wypowiadała. Nie wiem, czy już będzie z moim netem całkiem dobrze, bo technik od linii powiedział, że może się sprawa powtarzać. Teraz nadrabiam zaległości - czytam wszystkie wątki. Trochę tego jest. Nie wszędzie dam radę się odezwać, za co z góry przepraszam. Tak dużo zmian zaszło w ciągu kilku dni w Psim Losie. Tyle psiaków. Mam nadzieję, że sunieczka z wypadku poradzi sobie, że nie będzie poważnych obrażeń. Jutro jak zwykle jadę pospacerować. Ok. 14.00 będę na miejscu. Postaram się wyjść ze wszystkimi psiaczkami (oczywiście tymi, które mogą spacerować). Gallegro - znowu mnie zadziwiłeś !!!!! Oczywiście pozytywnie !!!!! Quote
gallegro Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Aga_Mazury napisał(a):...a Wedelek to tak sam sobie chodzi łobuz jeden? Przepraszam Aga, nie zauważyłem wcześniej tego pytania :oops:. Tak, Wedluś często korzysta z dobrodziejstw "motoryzacji" ;). Jest wtedy zadowolony i nie "śpiewa", tak jak w przypadku kiedy jest zamknięty w szpitalnym boksie. >Przyjaciel koni, połóż dziś wieczorem aparat na butach (pewnie nie wszyscy zrozumieją aluzję :razz:), to jutro wkleję fotki całego Psiego Zwierzyńca. Chodzi mi szczególnie o fotki Lady i Mercedes (jeśli wstaje), których jest jak na lekarstwo. Fajne zdjęcia Vanilci mogłyby się przydać w celach "promocyjnych". P.K., po prostu zrób jak najwięcej zdjęć wszystkim psiakom i już... Quote
Aga_Mazury Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Taaaaaak prosimy o zdjęcia LAdy,Vanilci, Mercedes :laola: BARDZO PROSIMY :modl::modla::modla: a swoj drogą mam dziś bardzo podły nastrój wiedząc, że od wczorajw jednym ze schronisk koło Łodzi leży colaczka ze złamaną łapą i nawet nie dali nam jej wyciągnąć i zoperować łapy (na nasz koszt) a ona leży tam i cierpi... gallegro odrazu myśli powróciły do Dzielnej...:placz: :placz: sorry za offik ale... gallegro to Wedelek normalnie można powiedzieć, że chlebem i solą wita nowo przybyłych :calus: cudowny psiak....dziś wygram w totk i go zabieram...o ile przejdę procedury adopcyjne :) Quote
przyjaciel_koni Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Aparat - będzie leżał - oby tylko baterie "się naładowały". Zdjęcia Vanilki mam jeszcze z poprzedniej wizyty. Będzie w sumie sporo, to coś wybierzesz. Postaram się (na ile mi pozwolą) zrobić wszystkim psiakom po kilka szt. Aga - czy nie można ich jakoś zmusić do wydania suni ????? Quote
gallegro Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Aga_Mazury napisał(a):...a swoj drogą mam dziś bardzo podły nastrój wiedząc, że od wczorajw jednym ze schronisk koło Łodzi leży colaczka ze złamaną łapą i nawet nie dali nam jej wyciągnąć i zoperować łapy (na nasz koszt) a ona leży tam i cierpi... gallegro odrazu myśli powróciły do Dzielnej...:placz: :placz: sorry za offik ale...... Co za ludzie, jak można utrudniać działania mogące pomóc zwierzakowi... to niepojęte :shake:. Aga, czy ta biedna sunia ma swój wątek? Quote
Aga_Mazury Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Jest wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37800 mam nadzieję, że psiaki z Psiego Losu się na mnie nie gniewają...ale colaki to moja słabość...ale obojetnie jaki to by był psiak to nalezy mu się pomoc a nie czekanie do poniedziałku...;( i to też nie wiadomo jakiej pomocy udzielą..:( także Wedelek,Vanilcia, Lady,Mercedes w swoim nieszczęsciu miały jednak szczęscie... Quote
gallegro Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Z ostatnich info na Kundelku wynika, że z Marcedes nie jest najlepiej :-(. Oby pewne przypuszczenia nie potwierdziły się :shake:. Jakby tych nieszczęść było mało, następny połamaniec trafił do lecznicy :shake:. Diana (to imie robocze suni) ma złamaną łapkę. Pocieszające jest to, że prawdopodobnie ma właściciela. Oby tylko jej szukał :shake:. Jak dla mnie to trochę za dużo wrażeń jak na jeden dzień. W Psim Losie robi sie ciasno. Gdzie te domki ??? Quote
Aga_Mazury Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Mercedes bidulkooo trzymaj się dziecińkoooo.....jestem sercem w psim Losie...co za podły dzień,,..:flaming: Quote
przyjaciel_koni Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Bardzo źle wygląda sprawa Mercedes...... I ta piękna sunia z dzisiaj - same nieszczęścia - mam nadzieję, że faktycznie znajdzie się właściciel suni. Psi Los się zaklopsował na dobre. Koniecznie powinniśmy wszyscy pomóc w szukaniu takiego hoteliku dla psiaków z Psiego Losu, gdzie będą mogły przebywać po leczeniu. Prosimy - pytajcie znane Wam Osoby posiadające domki ! I oczywiście liczymy na Was w sprawie pomocy w finansowaniu operacji i pobytu "naszych" psiaków w Psim Losie !!!! Quote
_beatka_ Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 jejku same zle wiesci...:-( a co z ta colli postanowione? Quote
Aga_Mazury Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 przyjaciel_koni masz rację ...a tym bardziej, że wszystkie te bezdomne bidy w Psim Losie to "nasze" są.... Quote
Aga_Mazury Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 _beatka_ napisał(a):jejku same zle wiesci...:-( a co z ta colli postanowione? colaczka czeka do poniedziałku na weta schroniskowego z tego co wiem...nawet nie chcę myśleć co będzie w poniedziałek...brrrr Quote
_beatka_ Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 w takim stanie i każą jej czekac do poniedzialku???:angryy: sadysci jacys, czy co? ciekawe czy jak pani dyrektor bylaby w takim stanie to też by czekala, krowa glupia:angryy: Quote
Korenia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 _beatka_ napisał(a):w takim stanie i każą jej czekac do poniedzialku???:angryy: sadysci jacys, czy co? ciekawe czy jak pani dyrektor bylaby w takim stanie to też by czekala, krowa glupia:angryy: :angryy: W jej mniemaniu to tylko pies :angryy: Quote
nati_92 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Tylko pies??? Pies tez ma zycie i swoje prawa do neigo Quote
_beatka_ Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 korenia proszę nie dobijaj mnie bo poprostu mnie krew zalewa...jak mozna pracować jako dyrektor, brać pieniądze (swoją drogą napewno niemale:angryy: ) i tak sie zachowywać?????taka krowa to tylko do odstrzalu:mad: :mad: :mad: Quote
Recommended Posts