Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wedelek to poprstu Skarb...lady witał,,,teraz mercedes witał....Wedelku bardzo kulturalny z Ciebie piesek...więc i dmek musi byc na dośc wysokim poziomie ;)

śliczna ta sunia jest...taka taka...moja ;)

a Wedelek to tak sam sobie chodzi łobuz jeden?

Posted

_beatka_ napisał(a):
mercedes piekna sunia, nic dziwnego ze wedelek chcial przed nią zaszpanowac swoją bryką:razz:

Ktoś już wcześniej napisał, że Wedelek zaczyna przypominać wózkowicza Czarusia - playboy jeden :evil_lol:. Musi się chłopak "sprężać" - "mercedes" to nie "maluch" :eviltong:.
Jak tylko będzie wiadomo co jej dolega (zakładając, że nikt jej nie będzie szukał), wystawię sunie na (moto?) Allegro :lol:. Śliczna jest, a takim podobno łatwiej znaleźć domek ;). Jestem dobrej myśli. Oby badania nie wykazały czegoś groźnego...

Posted

Witam Wszystkich w Nowym Roku po nie planowanej przerwie (ale byłam wściekła).
Przyczyny częściowo techniczne - brak netu po sylwestrze, a wczoraj, jak już radośnie zauważyłam (uprzednio stoczywszy walkę z TP), że wreszcie działa, moje dziecię skutecznie mnie odizolowało.
Pewnie i Ona bardzo była napalona na dobrodziejstwa nauki - nawet jakoś tak brzydko w międzyczasie o tej firmie się wypowiadała.

Nie wiem, czy już będzie z moim netem całkiem dobrze, bo technik od linii powiedział, że może się sprawa powtarzać.
Teraz nadrabiam zaległości - czytam wszystkie wątki. Trochę tego jest.
Nie wszędzie dam radę się odezwać, za co z góry przepraszam.

Tak dużo zmian zaszło w ciągu kilku dni w Psim Losie. Tyle psiaków.
Mam nadzieję, że sunieczka z wypadku poradzi sobie, że nie będzie poważnych obrażeń.

Jutro jak zwykle jadę pospacerować. Ok. 14.00 będę na miejscu.
Postaram się wyjść ze wszystkimi psiaczkami (oczywiście tymi, które mogą spacerować).
Gallegro - znowu mnie zadziwiłeś !!!!! Oczywiście pozytywnie !!!!!

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
...a Wedelek to tak sam sobie chodzi łobuz jeden?

Przepraszam Aga, nie zauważyłem wcześniej tego pytania :oops:.
Tak, Wedluś często korzysta z dobrodziejstw "motoryzacji" ;).
Jest wtedy zadowolony i nie "śpiewa", tak jak w przypadku kiedy jest zamknięty w szpitalnym boksie.

>Przyjaciel koni, połóż dziś wieczorem aparat na butach (pewnie nie wszyscy zrozumieją aluzję :razz:), to jutro wkleję fotki całego Psiego Zwierzyńca.
Chodzi mi szczególnie o fotki Lady i Mercedes (jeśli wstaje), których jest jak na lekarstwo. Fajne zdjęcia Vanilci mogłyby się przydać w celach "promocyjnych". P.K., po prostu zrób jak najwięcej zdjęć wszystkim psiakom i już...

Posted

Taaaaaak prosimy o zdjęcia LAdy,Vanilci, Mercedes :laola:

BARDZO PROSIMY :modl::modla::modla:

a swoj drogą mam dziś bardzo podły nastrój wiedząc, że od wczorajw jednym ze schronisk koło Łodzi leży colaczka ze złamaną łapą i nawet nie dali nam jej wyciągnąć i zoperować łapy (na nasz koszt) a ona leży tam i cierpi...
gallegro odrazu myśli powróciły do Dzielnej...:placz: :placz: sorry za offik ale...

gallegro to Wedelek normalnie można powiedzieć, że chlebem i solą wita nowo przybyłych :calus: cudowny psiak....dziś wygram w totk i go zabieram...o ile przejdę procedury adopcyjne :)

Posted

Aparat - będzie leżał - oby tylko baterie "się naładowały".

Zdjęcia Vanilki mam jeszcze z poprzedniej wizyty. Będzie w sumie sporo, to coś wybierzesz.
Postaram się (na ile mi pozwolą) zrobić wszystkim psiakom po kilka szt.

Aga - czy nie można ich jakoś zmusić do wydania suni ?????

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
...a swoj drogą mam dziś bardzo podły nastrój wiedząc, że od wczorajw jednym ze schronisk koło Łodzi leży colaczka ze złamaną łapą i nawet nie dali nam jej wyciągnąć i zoperować łapy (na nasz koszt) a ona leży tam i cierpi...
gallegro odrazu myśli powróciły do Dzielnej...:placz: :placz: sorry za offik ale......

Co za ludzie, jak można utrudniać działania mogące pomóc zwierzakowi... to niepojęte :shake:.
Aga, czy ta biedna sunia ma swój wątek?

Posted

Z ostatnich info na Kundelku wynika, że z Marcedes nie jest najlepiej :-(. Oby pewne przypuszczenia nie potwierdziły się :shake:.

Jakby tych nieszczęść było mało, następny połamaniec trafił do lecznicy :shake:.
Diana (to imie robocze suni) ma złamaną łapkę. Pocieszające jest to, że prawdopodobnie ma właściciela. Oby tylko jej szukał :shake:.
Jak dla mnie to trochę za dużo wrażeń jak na jeden dzień.
W Psim Losie robi sie ciasno. Gdzie te domki ???

Posted

Bardzo źle wygląda sprawa Mercedes......

I ta piękna sunia z dzisiaj - same nieszczęścia - mam nadzieję, że faktycznie znajdzie się właściciel suni.

Psi Los się zaklopsował na dobre.

Koniecznie powinniśmy wszyscy pomóc w szukaniu takiego hoteliku dla psiaków z Psiego Losu, gdzie będą mogły przebywać po leczeniu.

Prosimy - pytajcie znane Wam Osoby posiadające domki !

I oczywiście liczymy na Was w sprawie pomocy w finansowaniu operacji i pobytu "naszych" psiaków w Psim Losie !!!!

Posted

_beatka_ napisał(a):
jejku same zle wiesci...:-(
a co z ta colli postanowione?

colaczka czeka do poniedziałku na weta schroniskowego z tego co wiem...nawet nie chcę myśleć co będzie w poniedziałek...brrrr

Posted

w takim stanie i każą jej czekac do poniedzialku???:angryy: sadysci jacys, czy co?
ciekawe czy jak pani dyrektor bylaby w takim stanie to też by czekala, krowa glupia:angryy:

Posted

_beatka_ napisał(a):
w takim stanie i każą jej czekac do poniedzialku???:angryy: sadysci jacys, czy co?
ciekawe czy jak pani dyrektor bylaby w takim stanie to też by czekala, krowa glupia:angryy:

:angryy: W jej mniemaniu to tylko pies :angryy:

Posted

korenia proszę nie dobijaj mnie bo poprostu mnie krew zalewa...jak mozna pracować jako dyrektor, brać pieniądze (swoją drogą napewno niemale:angryy: ) i tak sie zachowywać?????taka krowa to tylko do odstrzalu:mad: :mad: :mad: