Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ufff i po tej diabelskiej nocy!!
Kaczyslaw troche szczekal,biegal od okien do drzwi,ale tuz przed sama polnoca zrobilismy gosno muzyke,ktora zagluszyla wybuchy,zaluzje opuszczone na oknach,wiec blyskow widac nie bylo i jakos przetrwalismy.
Biedne te schroniskowe,im nie mial kto pomoc :shake:

Raz jeszcze

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWY ROK!!

Posted

Ać Kamczysław, jakiś Ty odważny... I za sporta się wziąłeś... Brawo, brawo! Paczcie, to mój chłopak :)
Samych szczęśliwych chwil w Nowym Roku dla całej rodziny, a Pańci spóźnione STO LAT! Dwudziestka... Ehhh piękny wiek :D
Pozdrawiamy
M&T

Posted

:loveu: Pieknie dziekujemy za zyczenia :loveu:

Kamel biegajacy za patykiem to rzadkosc jak szostka w totka :evil_lol:

Cisza,bo jakos w innej galerii nabawilam sie kompleksow... :razz:
A co postanowien noworocznych,to ...brak.Juz nie robie,bo i tak nigdy nic mi z tego nie wychodzilo :razz:

Posted

jakich kompleksów??!! :razz:

Kamel ma za to urodę lwa salonowego i wcale biegać nie musi :lol:
proszę przestać się zakompleksiać i Kamcia kochać jakim jest :calus:

Posted

Rowniez witamy :p

Dyc ja tego kloca kocham!!! Co ja poradze,ze jego ulubionym sportem jest lezenie do gory kolami..:razz:
Ale dzis bylismy na spacerku ze .... skarpetka :oops:,no i troche pobiegal.Jak na Kamcia mozliwosci,to te 15 min to juz wyczyn,ze hoho!:crazyeye:
Zdjecia robilam,co by nie bylo,ze bajki opowiadam.

No, tylko fotosik cos sie obrazil :mad: Moze pozniej sie uda...

Posted

Moze tym razem sie uda...

No rzuc wreszcie!

Pobiegl tak szybko,ze tylko hamowanie zlapalam :evil_lol:

Mam,mam!Moja!

Moja skarpetka,to musi mna pachniec...

Oddaj!!!!!!

Posted

A jam taki sposób na bieganie Sońki:
idziemy do parku czy gdzieś tam na pola, TZ bierze psa pod pachę i idzie jakieś 500 czy więcej metrów, ja stoję w miejscu, potem puszcza psa i pies leci do mnie ile sił w nogach :evil_lol:
Ewentualnie odchodzi z nią dalej, ja się chowam np gdzieś za drzewo, a Sonia biega wszędzie i mnie szuka. A jaka jest radość jak znajdzie :cool3:

Posted

C.D.

Kto tam idzie?

Zagapilem sie a skarpetka poszybowala,ale znalazlem

Znudzilo mi sie,ide sobie..

Zartowalem! Poczekaj juz biegne do ciebie!!

No i to koniec na dzis :eviltong:

Posted

modliszka84 napisał(a):
A jam taki sposób na bieganie Sońki:
idziemy do parku czy gdzieś tam na pola, TZ bierze psa pod pachę i idzie jakieś 500 czy więcej metrów, ja stoję w miejscu, potem puszcza psa i pies leci do mnie ile sił w nogach :evil_lol:
Ewentualnie odchodzi z nią dalej, ja się chowam np gdzieś za drzewo, a Sonia biega wszędzie i mnie szuka. A jaka jest radość jak znajdzie :cool3:

No tak,tylko ja sama z Kaciem chodze :-(
Chociaz tez czasem sie mu chowam.Kiedys go podgladalam,biegal,szukal i nie mogl mnie znalezc.Zastanawialam sie co zrobi,a on kochany wrocil i usiadl tam gdzie byl,kiedy mu zniknelam i czekal.

A moze jakies nowe fotki Sonieczki??? :razz:

Posted

pomysł z zabawką wypali w stu procentach :multi::multi::multi::multi:
to może rób tak jak przy frisbee - zawsze pozostawiaj niedosyt!
na następnym baw się z nim trochę ale nie za długo. i zabawkę schowaj gdy jest nią jeszcze bardzo zainteresowany.
na następnym spacerze tak samo. po jakimś czasie będzie dostawał świra na punkcie skarpety :diabloti:
no i jak on pięknie biega :multi::multi::multi:

Posted

Kto mi podpowie czym mam smarowac lapki Kamcia,bo poduszeczki jakies takie szorstkie i popekane sa.Tu sypia sola,maja na tym punkcie fiola,tony soli na drogach i chodnikach.Te popekane poduszeczki to chyba efekt tej soli wlasnie...:angryy:

Posted

oj biedne łapska :roll:
wiem,że wazelinka daje rade. po spacerze łapy umyć i zasmarować.
można zapakować w synkowe skarpetki :cool3:
są jakieś wieści w sprawie obróżek? :razz:

Posted

dziekuje za podpowiedzi,bedziemy smarowac i mam nadzieje,ze lapki beda mialy sie lepiej.
o obrozkach pamietam,niestety one byly tylko w jednym sklepie i doopa.W zoologicznym sa,ale po 150 kr.,wiec odpadaja.:razz:
Pamietam caly czas i napewno zakupie jak tylko sie pojawia.

Posted

ja sobie radzę z problemem soli inaczej :cool3:
mam super śniegowce i chodzę z psami w nieudeptanym śniegu a nie po wydeptanych chodnikach ;)

dzięki,że pamiętasz o obróżkach ;)

Posted

Tylko tutaj sol sypia nawet jak nie ma sniegu.Tylko jest zapowiedz temperatury od -1,a tu juz sypia,tak zapobiegawczo,wiec nie ma rady,po soli sie chodzi,jak tylko wyjdzie sie z domu :angryy:

Kilka dzisiejszych zdjatek.Oczywiscie spacery sa ze skarpetka :oops:

Posted

[quote name='*zaba*']Kto mi podpowie czym mam smarowac lapki Kamcia,bo poduszeczki jakies takie szorstkie i popekane sa.Tu sypia sola,maja na tym punkcie fiola,tony soli na drogach i chodnikach.Te popekane poduszeczki to chyba efekt tej soli wlasnie...:angryy:

Cześć :multi: Ja kupiłam w aptece wazelinę kosmetyczną, bo u nas też chodniki i ulice całe w soli ...:mad: