Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aeriel napisał(a):
Ja już się tak zastanawiam z czego by jej można było zrobić taki kapelusik...

kapelusik, kapelusikiem, ale czy Libra będzie go chciała nosić :evil_lol:

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiuniab napisał(a):
przybyłam do Libry z podpisu ewes i wierzyć mi się nie chce, że tak przepiękna i urokliwa sunia tyle czasu nie znalazła domu:shake:

witaj u Libry...
może Twoja obecność przyniesie suni szczęście :)

Posted

asiuniab napisał(a):
przybyłam do Libry z podpisu ewes i wierzyć mi się nie chce, że tak przepiękna i urokliwa sunia tyle czasu nie znalazła domu:shake:

Też nam w to ciężko uwierzyć, a jednak ta ślicznotka jest ciągle bezdomna :(

Posted

to co? czas wziąć się za poszukiwania egzorcysty albo czarownicy jakiejś :cool3:?

eh... mi już ręce opadają i naprawdę nie wiem co robić, żeby znaleźć jej dom...
mam filmik ze spaceru sobotniego, na którym Libra biega sobie szczęśliwa za patykiem... ale niestety muszę go "odzielenić" :eviltong: bo nie wiedzieć dlaczego zrobił się zielony :roll:

Posted

głównie ogłaszam Librę na śląskie, ale czasem robię jej ogłoszenia na inne województwa.. w czwartek zrobiłam na śląskie, to następnym razem zrobię na jakieś inne ;)

Posted

ewes napisał(a):
głównie ogłaszam Librę na śląskie, ale czasem robię jej ogłoszenia na inne województwa.. w czwartek zrobiłam na śląskie, to następnym razem zrobię na jakieś inne ;)

Kraków jest dobry.

Posted (edited)

a ja mam prośbę o jakiś tekst do ogłoszeń ;)
nie musi być wymyślny, może być taki zwykły, byle się różnił od tego, który jest teraz. Żeby ogłoszeń mi nie usuwało :evil_lol:
bo zmusić Ojcik do napisania czegoś nowego jest naprawdę cięęężko :shake:.... aja już pomysłów nie mam...

a i jakby ktoś miał jakiś pomysł na tytuł... to wiecie gdzie mnie szukać :eviltong:

-----------------
edit
:multi:
[video=youtube_share;d6Cj5HjTaoo]http://youtu.be/d6Cj5HjTaoo[/video]

Edited by ewes
Posted

Libra ma ogłoszenia na śląskie małopolskie i dolnośląskie...
pozostaje trzymać kciuki.. a jak tym razem telefon nie zadzwoni.. to już nie wiem....

Posted

[quote name='ewes']Libra ma ogłoszenia na śląskie małopolskie i dolnośląskie...
pozostaje trzymać kciuki.. a jak tym razem telefon nie zadzwoni.. to już nie wiem....[/QUOTE]

3mam mocno :kciuki:

Posted

i na opolskie ogłoszona... jak się rozpędzę to na wszystkie województwa będzie...
saphira18.. jak coś to wycieczka będzie :evil_lol:... chętna jesteś? :cool3::eviltong:

Posted

[quote name='ewes']i na opolskie ogłoszona... jak się rozpędzę to na wszystkie województwa będzie...
saphira18.. jak coś to wycieczka będzie :evil_lol:... chętna jesteś? :cool3::eviltong:[/QUOTE]

ja zawsze:evil_lol: tylko niech chociaż jeden tel o nią będzie! :shake:

Posted

nawet jakiś głupi... byle zadzwonił... a tak to mam wrażenie, że ludzie nie widzą tych ogłoszeń :shake:.....
a jakby zadzwonił jeden a konkretny to chyba miesiąc bym świętowała :eviltong:

Posted

[quote name='ewes']nawet jakiś głupi... byle zadzwonił... a tak to mam wrażenie, że ludzie nie widzą tych ogłoszeń :shake:.....
a jakby zadzwonił jeden a konkretny to chyba miesiąc bym świętowała :eviltong:[/QUOTE]

3mam Cie za słowo:diabloti: a dowód będzie na dogo;)
telefonie dzwoń!

Posted

może jak wymyślimy sobie co zrobimy jak Libra znajdzie super mega wypasiony dom, to ona wtedy znajdzie taki mega super super wypasiony na maxa dom :D

Posted (edited)

[B]Propozycja tekstu do ogłoszeń:[/B]
Libra - pies idealny...Ma dopiero dwa lata, jest bardzo przyjazna ludziom i wszystkim stworzeniom. Radosna, ufna,niezwykle sympatyczna i wesoła sunia nie zaznała jeszcze nigdy domu. Smutny początek życia w budzie na opuszczonej posesji a potem szara, trudna schroniskowa codzienność...
Poczciwa, dobra, wypełniona miłością do całego świata Libra ciągle czeka na swojego człowieka, na kochający, bezpieczny dom.
Sunia jest pieskiem śreniej wielkości- waży około 13 kg, ma 47 cm w kłębie. Jest śliczna, ma lśniące czarne, króciutkie futerko, zabawne uszka i słodki pyszczek[COLOR=#666666][FONT=arial]. [/FONT][/COLOR][FONT=arial]Jest bardzo inteligentna i chętna do nauki. Libra jest zaszczepiona, odrobaczona oraz dostanie kupon na darmową sterylizację. [/FONT]
Nie pozwólmy Librze spędzić życia w schroniskowym boksie. Libra pokocha swojego Człowieka bezgraniczną, bezwarunkową, szczerą miłością.
Kontakt w sprawie adopcji:
[COLOR=#666666][FONT=arial]adopcji: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], 602553451[/FONT][/COLOR]
Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy.

Edited by ewu