ewes Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 aeriel napisał(a):Ja już się tak zastanawiam z czego by jej można było zrobić taki kapelusik... kapelusik, kapelusikiem, ale czy Libra będzie go chciała nosić :evil_lol: Quote
asiuniab Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 przybyłam do Libry z podpisu ewes i wierzyć mi się nie chce, że tak przepiękna i urokliwa sunia tyle czasu nie znalazła domu:shake: Quote
ewes Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 asiuniab napisał(a):przybyłam do Libry z podpisu ewes i wierzyć mi się nie chce, że tak przepiękna i urokliwa sunia tyle czasu nie znalazła domu:shake: witaj u Libry... może Twoja obecność przyniesie suni szczęście :) Quote
aeriel Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 asiuniab napisał(a):przybyłam do Libry z podpisu ewes i wierzyć mi się nie chce, że tak przepiękna i urokliwa sunia tyle czasu nie znalazła domu:shake: Też nam w to ciężko uwierzyć, a jednak ta ślicznotka jest ciągle bezdomna :( Quote
asiuniab Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 trzeba dziewczynie egzorcyzmy zrobić i odczarować los, bo Jej domek gdzieś jest, tylko jeszcze może o tym nie wie o tym:) Quote
ewes Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 to co? czas wziąć się za poszukiwania egzorcysty albo czarownicy jakiejś :cool3:? eh... mi już ręce opadają i naprawdę nie wiem co robić, żeby znaleźć jej dom... mam filmik ze spaceru sobotniego, na którym Libra biega sobie szczęśliwa za patykiem... ale niestety muszę go "odzielenić" :eviltong: bo nie wiedzieć dlaczego zrobił się zielony :roll: Quote
ewu Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Boska jest, dopiero ją poznałam. Cudna, niezwykle delikatna. Oj trzeba egzorcyzmy odprawić....macie rację.. Quote
asiuniab Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Libra wskakuj na pierwszą. A może poszerzyć krąg poszukiwań o ościenne województwa??? No chyba, że On jest ogłaszana na kilka województw?? Quote
ewes Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 głównie ogłaszam Librę na śląskie, ale czasem robię jej ogłoszenia na inne województwa.. w czwartek zrobiłam na śląskie, to następnym razem zrobię na jakieś inne ;) Quote
ewu Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 ewes napisał(a):głównie ogłaszam Librę na śląskie, ale czasem robię jej ogłoszenia na inne województwa.. w czwartek zrobiłam na śląskie, to następnym razem zrobię na jakieś inne ;) Kraków jest dobry. Quote
ewes Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 to na następny tydzień ogłoszenia będą na małopolskie... :D Quote
ewes Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 (edited) a ja mam prośbę o jakiś tekst do ogłoszeń ;) nie musi być wymyślny, może być taki zwykły, byle się różnił od tego, który jest teraz. Żeby ogłoszeń mi nie usuwało :evil_lol: bo zmusić Ojcik do napisania czegoś nowego jest naprawdę cięęężko :shake:.... aja już pomysłów nie mam... a i jakby ktoś miał jakiś pomysł na tytuł... to wiecie gdzie mnie szukać :eviltong: ----------------- edit :multi: [video=youtube_share;d6Cj5HjTaoo]http://youtu.be/d6Cj5HjTaoo[/video] Edited December 2, 2012 by ewes Quote
ewes Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 ewu napisał(a):Jak się wyśpię , to pomyślę:) dzięki wielkie :loveu: Quote
ewes Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Libra ma ogłoszenia na śląskie małopolskie i dolnośląskie... pozostaje trzymać kciuki.. a jak tym razem telefon nie zadzwoni.. to już nie wiem.... Quote
saphira18 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='ewes']Libra ma ogłoszenia na śląskie małopolskie i dolnośląskie... pozostaje trzymać kciuki.. a jak tym razem telefon nie zadzwoni.. to już nie wiem....[/QUOTE] 3mam mocno :kciuki: Quote
ewes Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 i na opolskie ogłoszona... jak się rozpędzę to na wszystkie województwa będzie... saphira18.. jak coś to wycieczka będzie :evil_lol:... chętna jesteś? :cool3::eviltong: Quote
saphira18 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='ewes']i na opolskie ogłoszona... jak się rozpędzę to na wszystkie województwa będzie... saphira18.. jak coś to wycieczka będzie :evil_lol:... chętna jesteś? :cool3::eviltong:[/QUOTE] ja zawsze:evil_lol: tylko niech chociaż jeden tel o nią będzie! :shake: Quote
ewes Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 nawet jakiś głupi... byle zadzwonił... a tak to mam wrażenie, że ludzie nie widzą tych ogłoszeń :shake:..... a jakby zadzwonił jeden a konkretny to chyba miesiąc bym świętowała :eviltong: Quote
saphira18 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='ewes']nawet jakiś głupi... byle zadzwonił... a tak to mam wrażenie, że ludzie nie widzą tych ogłoszeń :shake:..... a jakby zadzwonił jeden a konkretny to chyba miesiąc bym świętowała :eviltong:[/QUOTE] 3mam Cie za słowo:diabloti: a dowód będzie na dogo;) telefonie dzwoń! Quote
ewes Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 może jak wymyślimy sobie co zrobimy jak Libra znajdzie super mega wypasiony dom, to ona wtedy znajdzie taki mega super super wypasiony na maxa dom :D Quote
Romina_74 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 to wymyślcie coś całkowicie od czapy i Wam kompletnie nie na rękę! wtedy się znajdzie domek na BANK ;) Quote
ewu Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 (edited) Jestem , przepraszam ale pies mi zachorował i musiałam szukać pomocy w dowiezieniu do lecznicy. Edited December 6, 2012 by ewu Quote
ewu Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 (edited) [B]Propozycja tekstu do ogłoszeń:[/B] Libra - pies idealny...Ma dopiero dwa lata, jest bardzo przyjazna ludziom i wszystkim stworzeniom. Radosna, ufna,niezwykle sympatyczna i wesoła sunia nie zaznała jeszcze nigdy domu. Smutny początek życia w budzie na opuszczonej posesji a potem szara, trudna schroniskowa codzienność... Poczciwa, dobra, wypełniona miłością do całego świata Libra ciągle czeka na swojego człowieka, na kochający, bezpieczny dom. Sunia jest pieskiem śreniej wielkości- waży około 13 kg, ma 47 cm w kłębie. Jest śliczna, ma lśniące czarne, króciutkie futerko, zabawne uszka i słodki pyszczek[COLOR=#666666][FONT=arial]. [/FONT][/COLOR][FONT=arial]Jest bardzo inteligentna i chętna do nauki. Libra jest zaszczepiona, odrobaczona oraz dostanie kupon na darmową sterylizację. [/FONT] Nie pozwólmy Librze spędzić życia w schroniskowym boksie. Libra pokocha swojego Człowieka bezgraniczną, bezwarunkową, szczerą miłością. Kontakt w sprawie adopcji: [COLOR=#666666][FONT=arial]adopcji: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], 602553451[/FONT][/COLOR] Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy. Edited December 6, 2012 by ewu Quote
Recommended Posts