Romina_74 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='ewes']Agata... myślisz, że opłaca się robić Librze ogłoszenie w DZ? Bo teraz tak się zastanawiam... a Ty już obyta. Chociaż z drugiej strony wydaje mi się, że regularne ogłaszanie w internecie jest dużo bardziej opłacalne.. no ale można raz spróbować, nie? :roll:[/QUOTE] mam mieszane uczucia :( to jest okrutnie malutkie ogłoszenie a tekstu tyle, co kot napłakał :( koszty są jednak niewielkie - może nie warto przekreślać szansy ... przesłałam Tobie mailem info, jakie dostałam od Pani z DZ dot. ogłoszenia Darmy. zobacz sobie jakie są opcje i ceny, w zalacznikach sa zlecenia a w nich tekst - sama zobacz ile mozna napisac jak sie zdecydujesz, to daj znac ktora fotke wybieramy, co piszemy, na jakie wydanie - to już reszte zalatwie Quote
Romina_74 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='zakonna']Moja suka jest ze schronu, wybraliśmy ją pomimo tego, że w boksie wcale nie była przebojowa tylko raczej wycofana. z urody jak widzicie podobna do Libry więc myślę, że do libry się szczęście uśmiechnie w końcu[/QUOTE] Oj kochana oby OBY!!! Quote
ewes Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 dzięki :) dostałam... skonsultuje sprawę z Ojcik i zobaczymy, ale myślę, że się zdecydujemy, bo warto spróbować... Quote
ewes Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Dziś na Borkach Libra szalała jak nigdy... spacer też był wyjątkowo długi. Kochana wraca na każde zawołanie i boi się stracić człowieka z pola widzenia... próby zrobienia słit foci :eviltong: i takie tam ;) kochany pychol :loveu: Quote
ania91sc Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Słit focie są super :D :D :D Dari nie widać ale najważniejsze, że Libra ma zadowolony pyszczek :) Quote
ewes Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 dlatego próby :eviltong: bo Libra nie potrafi usiedzieć w miejscu... No ale jak wracaliśmy to szła całkiem ładnie... :lol: Quote
saphira18 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 no i szkoda że mnie tam nie było:p Libra czas na ciebie! Quote
ewes Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='saphira18']no i szkoda że mnie tam nie było:p Libra czas na ciebie![/QUOTE] no szkoda.... następnym razem robimy meeega długi spacer :cool3: ale to będzie już po dolinie chyba :lol: A na Libre na pewno przyjdzie czas... oby wcześniej niż później... :roll: Quote
ewes Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Słuchajcie... robimy Librze ogłoszenie w DZ. Ciocia Romina zaoferowała pomoc z tekstem, za co jestem serdecznie wdzięczna :loveu: I teraz mam problem ze zdjęciem: https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/Libra998102Lata13Kg47Cm5102010RDariaCzartoryska?noredirect=1# które z tych wybrać? bo ja nie mam zielonego pojęcia... które przyciągnie uwagę ludzia? zrobiłam mały porządek w albumie Libry, bo był tam totalny misz masz... :roll: ze 120 (chyba) zdjęć zostało 15... ale cała reszta jest bezpieczna na laptopie :cool3:... więc nic nie zginie ;) a zdjęcia będą się zbierać od nowa :) Quote
asiuniab Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 jak dla mnie zdjęcie nr 6 lub 15, ale Libra na każdym wygląda zachwycająco; z tym że zdjęcie nr 6 się wyróżnia, więc może to być klucz do sukcesu?? Quote
soboz4 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Ja stawiam na 3 zdjęcie z żółtym smokiem! Quote
saphira18 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 10, 12? :eviltong: za dużo zdjęć zostawiłaś nam do wyboru;) Quote
ewes Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Nie ułatwiacie sprawy :evil_lol: miało być jednomyślnie :eviltong: ja się zastanawiam nad: 3. -> https://lh5.googleusercontent.com/-VXDjiw1d0q8/T2zek-TxvwI/AAAAAAAB0A8/JtVEwWqgEGk/s720/_MG_5115.jpg 12. -> https://lh3.googleusercontent.com/-VpoVQg7hA7c/UQRbdPvmZxI/AAAAAAACneQ/NJXd4Zgl2x4/s640/5..jpg 6. -> https://lh5.googleusercontent.com/-TzCCw-MqLXE/UQRalBLQ4oI/AAAAAAACndk/o8TWTY2pACk/s640/IMG_0090.JPG 15 jest jeszcze z czasów szczenięcych... więc raczej odpada... trudny wybór... Quote
saphira18 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 3 nie przyniosła szczęścia librze - bo było na stronie schroniska nie? czy się mylę :cool3: Quote
ewes Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 a no było... swoja drogą trzeba jakieś nowe na stronkę zrobić :D to chyba za 12 jestem... albo dać takie gdzie widać całą Librę? :hmmmm: Quote
soboz4 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 masz rację, ale jak zdjęcie będzie w kolorze to dobrze dodać element koloru - nie tylko czarny... chyba żeby zrobić nowe zdjęcie wraz z nogą np. w czerwonych spodniach... Quote
ewes Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 chyba poczekamy z tym do soboty :D jakąś apaszkę, chustkę jej założymy :cool3: P. Ania powiedziała Ojcik, że gdyby Libra nie pokazywała zębów zza krat to już dawno grzałaby się w nowym domu... bo ludzie przychodzą ją zobaczyć, jednak gdy widzą takiego 'agresora' to szybko rezygnują... Quote
zakonna Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 no faktem jest, że psy zębate trudniej znajdują amatorów. ona się szczerzy ze strachu? Quote
ewes Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 (edited) [quote name='zakonna']no faktem jest, że psy zębate trudniej znajdują amatorów. ona się szczerzy ze strachu?[/QUOTE] tak, ale tylko jak jest w boksie... bo gdy jest na spacerze to już nie... gdy trafiła do schronu to była bardzo wystraszona, z tego co pamiętam (niestety nie miałam wtedy z nią kontaktu), teraz jest lepiej generalnie kiedy się wybiega to jest po prostu pies ideał, nie szczerzy się też wtedy na psy... bo chyba teraz gdy chodzi na spacery z Ojcik to pierwszy raz od 2 lat w schronie może tak naprawdę spalić nadmiar energii... :) Edited January 28, 2013 by ewes Quote
Romina_74 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 szczerze mówiąc, nie czekała bym do soboty, tylko wybrała zdjęcie nr 12 (ma ujmującą minę i jest na białym tle - będzie widoczne) napisała tekst 6 linijek x 29 znaków każda (zaraz to zrobię i wrzucę do akceptacji) i zadziałała, żeby w piątek już się ukazało Quote
soboz4 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 w piątek chyba się nie ukaże, bo chyba wtedy jest drożej, Ania mówiła że najlepszy jest czwartek Quote
Romina_74 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='soboz4']w piątek chyba się nie ukaże, bo chyba wtedy jest drożej, Ania mówiła że najlepszy jest czwartek[/QUOTE] to nie jest prawda może ukazać się i w czwartek i w piątek w czwartek na cały region koszt ogłoszenia to 13,48 zł w piątek na cały region to 44 zł z uwagi na fakt, że jest program TV wówczas i więcej ludzi go kupuje jak dla mnie trafniejszym wyborem jest piątek - w czwartek kto tą gazete kupuje? a w piatek ogrom telemaniaków :) Quote
Romina_74 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Tekst do ogłoszeń nie może mieć więcej znaków niż 6 linijek x 29 znaków = 174 Propozycja treści: [FONT=Times New Roman]Libra ma 2 lata. Do Schroniska trafiła w wieku 4 mcy. Jest wesoła, energiczna i przyjacielska. Lubi spacery i zabawy z opiekunem. Nie pozwól, aby schronisko było dla niej domem. Tel.: 602 553 451 Zrobiłam dwa przybliżenia morduchny jeszcze - na tak małym formacie należy dawać portretowe zdjęcia, zdjęcie ukazujące całą sylwetkę jest daremne - nie widać wcale na nim psiej mordki, która przyciąga uwagę. Zobaczcie jeszcze: [/FONT] Quote
Recommended Posts