Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewes']Agata... myślisz, że opłaca się robić Librze ogłoszenie w DZ? Bo teraz tak się zastanawiam... a Ty już obyta.
Chociaż z drugiej strony wydaje mi się, że regularne ogłaszanie w internecie jest dużo bardziej opłacalne..
no ale można raz spróbować, nie? :roll:[/QUOTE]

mam mieszane uczucia :( to jest okrutnie malutkie ogłoszenie a tekstu tyle, co kot napłakał :( koszty są jednak niewielkie - może nie warto przekreślać szansy ... przesłałam Tobie mailem info, jakie dostałam od Pani z DZ dot. ogłoszenia Darmy. zobacz sobie jakie są opcje i ceny, w zalacznikach sa zlecenia a w nich tekst - sama zobacz ile mozna napisac
jak sie zdecydujesz, to daj znac ktora fotke wybieramy, co piszemy, na jakie wydanie - to już reszte zalatwie

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zakonna']Moja suka jest ze schronu, wybraliśmy ją pomimo tego, że w boksie wcale nie była przebojowa tylko raczej wycofana. z urody jak widzicie podobna do Libry więc myślę, że do libry się szczęście uśmiechnie w końcu[/QUOTE]

Oj kochana oby OBY!!!

Posted

Dziś na Borkach Libra szalała jak nigdy... spacer też był wyjątkowo długi.
Kochana wraca na każde zawołanie i boi się stracić człowieka z pola widzenia...

próby zrobienia słit foci :eviltong:

i takie tam ;)

kochany pychol :loveu:

Posted

[quote name='saphira18']no i szkoda że mnie tam nie było:p
Libra czas na ciebie![/QUOTE]
no szkoda.... następnym razem robimy meeega długi spacer :cool3:
ale to będzie już po dolinie chyba :lol:

A na Libre na pewno przyjdzie czas... oby wcześniej niż później... :roll:

Posted

Słuchajcie... robimy Librze ogłoszenie w DZ.
Ciocia Romina zaoferowała pomoc z tekstem, za co jestem serdecznie wdzięczna :loveu:

I teraz mam problem ze zdjęciem: https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/Libra998102Lata13Kg47Cm5102010RDariaCzartoryska?noredirect=1#

które z tych wybrać? bo ja nie mam zielonego pojęcia... które przyciągnie uwagę ludzia?

zrobiłam mały porządek w albumie Libry, bo był tam totalny misz masz... :roll:
ze 120 (chyba) zdjęć zostało 15... ale cała reszta jest bezpieczna na laptopie :cool3:... więc nic nie zginie ;)
a zdjęcia będą się zbierać od nowa :)

Posted

Nie ułatwiacie sprawy :evil_lol:
miało być jednomyślnie :eviltong:

ja się zastanawiam nad:
3. -> https://lh5.googleusercontent.com/-VXDjiw1d0q8/T2zek-TxvwI/AAAAAAAB0A8/JtVEwWqgEGk/s720/_MG_5115.jpg
12. -> https://lh3.googleusercontent.com/-VpoVQg7hA7c/UQRbdPvmZxI/AAAAAAACneQ/NJXd4Zgl2x4/s640/5..jpg
6. -> https://lh5.googleusercontent.com/-TzCCw-MqLXE/UQRalBLQ4oI/AAAAAAACndk/o8TWTY2pACk/s640/IMG_0090.JPG

15 jest jeszcze z czasów szczenięcych... więc raczej odpada...

trudny wybór...

Posted

a no było...
swoja drogą trzeba jakieś nowe na stronkę zrobić :D
to chyba za 12 jestem... albo dać takie gdzie widać całą Librę? :hmmmm:

Posted

masz rację, ale jak zdjęcie będzie w kolorze to dobrze dodać element koloru - nie tylko czarny...

chyba żeby zrobić nowe zdjęcie wraz z nogą np. w czerwonych spodniach...

Posted

chyba poczekamy z tym do soboty :D
jakąś apaszkę, chustkę jej założymy :cool3:

P. Ania powiedziała Ojcik, że gdyby Libra nie pokazywała zębów zza krat to już dawno grzałaby się w nowym domu... bo ludzie przychodzą ją zobaczyć, jednak gdy widzą takiego 'agresora' to szybko rezygnują...

Posted (edited)

[quote name='zakonna']no faktem jest, że psy zębate trudniej znajdują amatorów. ona się szczerzy ze strachu?[/QUOTE]

tak, ale tylko jak jest w boksie... bo gdy jest na spacerze to już nie...
gdy trafiła do schronu to była bardzo wystraszona, z tego co pamiętam (niestety nie miałam wtedy z nią kontaktu), teraz jest lepiej

generalnie kiedy się wybiega to jest po prostu pies ideał, nie szczerzy się też wtedy na psy...
bo chyba teraz gdy chodzi na spacery z Ojcik to pierwszy raz od 2 lat w schronie może tak naprawdę spalić nadmiar energii... :)

Edited by ewes
Posted

szczerze mówiąc, nie czekała bym do soboty, tylko wybrała zdjęcie nr 12 (ma ujmującą minę i jest na białym tle - będzie widoczne) napisała tekst 6 linijek x 29 znaków każda (zaraz to zrobię i wrzucę do akceptacji) i zadziałała, żeby w piątek już się ukazało

Posted

[quote name='soboz4']w piątek chyba się nie ukaże, bo chyba wtedy jest drożej, Ania mówiła że najlepszy jest czwartek[/QUOTE]

to nie jest prawda
może ukazać się i w czwartek i w piątek

w czwartek na cały region koszt ogłoszenia to 13,48 zł
w piątek na cały region to 44 zł z uwagi na fakt, że jest program TV wówczas i więcej ludzi go kupuje
jak dla mnie trafniejszym wyborem jest piątek - w czwartek kto tą gazete kupuje? a w piatek ogrom telemaniaków :)

Posted

Tekst do ogłoszeń nie może mieć więcej znaków niż 6 linijek x 29 znaków = 174
Propozycja treści:
[FONT=Times New Roman]Libra ma 2 lata. Do Schroniska trafiła w wieku 4 mcy. Jest wesoła, energiczna i przyjacielska. Lubi spacery i zabawy z opiekunem. Nie pozwól, aby schronisko było dla niej domem. Tel.: 602 553 451

Zrobiłam dwa przybliżenia morduchny jeszcze - na tak małym formacie należy dawać portretowe zdjęcia, zdjęcie ukazujące całą sylwetkę jest daremne - nie widać wcale na nim psiej mordki, która przyciąga uwagę. Zobaczcie jeszcze:

[/FONT]