Saththa Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Obróżka ładna :) Psy widze dwa :) Jak przez mgłę ewidentnie :) [quote name='zerduszko']Niezaprzeczalnie fota w stylu WZ. Jak się człowiek przyjrzy i wysili, to widzi psy :errrr:[/QUOTE] Amen :) [quote name='wilczy zew']:boom: .........[/QUOTE] Kobietę w CIĄŻY?? Z uśmiechem na ustach?? :roll: Quote
wilczy zew Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 [quote name='Saththa']Obróżka ładna :) Psy widze dwa :) Jak przez mgłę ewidentnie :) Amen :) Kobietę w CIĄŻY?? Z uśmiechem na ustach?? :roll:[/QUOTE] przeca jej nawet paluszkiem nie tykłam :-) Quote
ulana Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Obróżka ładna, ale Mordziasta... nie broni się przed dźwiganiem niedźwiedzi? Straszny ciężar w końcu. ;) Quote
wilczy zew Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 [quote name='ulana']Obróżka ładna, ale Mordziasta... nie broni się przed dźwiganiem niedźwiedzi? Straszny ciężar w końcu. ;)[/QUOTE] Żaden ciężar,bo niedźwiedzie biegają,zjeżdżają na nartach,sankach :razz: Quote
Saththa Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='wilczy zew'] Zamieszczone przez ulana Obróżka ładna, ale Mordziasta... nie broni się przed dźwiganiem niedźwiedzi? Straszny ciężar w końcu. ;-) Żaden ciężar,bo niedźwiedzie biegają,zjeżdżają na nartach,sankach :razz: no to do ciężaru dochodza jeszcze narty i sanki :diabloti: Quote
wilczy zew Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 To kupiłam Mordziastej klatkę. Quote
wilczy zew Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 Jeszcze nie dotarła. Z allegro kupuję. Quote
WATACHA Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='malawaszka']no... czekamy :mad:[/QUOTE] Ha,ha,ha módl się , żeby nie pomylili wymiarów. Quote
zerduszko Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Wszyscy czekamy na foto w klatce :lol: Quote
malawaszka Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='zerduszko']Wszyscy czekamy na foto w klatce :lol:[/QUOTE] foto wz w klatce :D Quote
wilczy zew Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 [quote name='malawaszka']no... czekamy :mad:[/QUOTE] [quote name='WATACHA']Ha,ha,ha módl się , żeby nie pomylili wymiarów.[/QUOTE] Najwyżej wyprowadzę się na działkę-Malawaszka nie zna adresu :roll: Quote
WATACHA Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='wilczy zew']Najwyżej wyprowadzę się na działkę-Malawaszka nie zna adresu :roll:[/QUOTE] Prezesowa jak będzie chciała to znajdzie, wszędzie ma swoich szpiegów :) Quote
wilczy zew Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 [quote name='WATACHA']Prezesowa jak będzie chciała to znajdzie, wszędzie ma swoich szpiegów :)[/QUOTE] Pocieszyć czlowieka to ty umiesz :roll: Quote
WATACHA Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='wilczy zew']Pocieszyć czlowieka to ty umiesz :roll:[/QUOTE] Taki jakiś wredny typ się ze mnie Quote
wilczy zew Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 [quote name='WATACHA']Taki jakiś wredny typ się ze mnie[/QUOTE] Nigdy mnie nie zawodzisz :evil_lol: Klatka już w drodze. Teraz się głowię nad rozmiarem szelek dla Kocyka. Quote
wilczy zew Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 Jak byłyśmy z Mordziastą w mieście,to Kocyk otworzył drzwi do mojego pokoju i zezarł napoczęte opaklwanie suszonych pluce,ciastka na wagę i część takich pasków na nagrodki. Powiedziałam,że pojdzie do schroniska :angryy: :angryy: Quote
malawaszka Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 uhahaaa nie będzie miał sraki??? Bryza jak za dużo płuc zje to ma... Quote
Margi Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='wilczy zew']Jak byłyśmy z Mordziastą w mieście,to Kocyk otworzył drzwi do mojego pokoju i zezarł napoczęte opaklwanie suszonych pluce,ciastka na wagę i część takich pasków na nagrodki. Powiedziałam,że pojdzie do schroniska :angryy: :angryy:[/QUOTE] Zaraz do schroniska.:mad: Nudziło się chłopakowi.;) Quote
Saththa Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='wilczy zew']Jak byłyśmy z Mordziastą w mieście,to Kocyk otworzył drzwi do mojego pokoju i zezarł napoczęte opaklwanie suszonych pluce,ciastka na wagę i część takich pasków na nagrodki. Powiedziałam,że pojdzie do schroniska :angryy: :angryy:[/QUOTE] Biedny, dlaczego go zostawiłaś samego?:( Quote
wilczy zew Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 [quote name='malawaszka']uhahaaa nie będzie miał sraki??? Bryza jak za dużo płuc zje to ma...[/QUOTE] A bo ja wiem,jeszcze było sporo ludzkich ciasteczek i folią zakąsił-przywiążę do drzewa. [quote name='Margi']Zaraz do schroniska.:mad: Nudziło się chłopakowi.;)[/QUOTE] Ja mu się ponudzę :mad: już się z nim pogodziłam [quote name='Saththa']Biedny, dlaczego go zostawiłaś samego?:([/QUOTE] Oboje nie mogą iść do miasta,w piątek był on a dzisiaj Mordziasta. Sam był krótko,bo byl ojciec. Mordziasta wie gdzie są nagródki i nie robi włamu. Quote
Pink Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Oskar ostatnio wpierniczyl mi ciastka z miski co to ja sobie zostawilam na chwile jak poszlam po herbate ... a Hippo ukradl mi jablko i zezarl w trybie i szybkosci sokowirowki. Nic nie moge na stoliku zostawic, nawet na Moment :angryy: Felix nigdy nic nie ruszal .... a nie przepraszam, kawe mi zawsze z kubka wypijal :evil_lol: Jestem ciekawa jak pojdzie przyzwyczajanie do klatki. Quote
Recommended Posts