wilczy zew Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 Nasza zimowa obroża [URL=http://s1173.photobucket.com/user/wilczyzew/media/Kera/DSC_7646.jpg.html][IMG]http://i1173.photobucket.com/albums/r588/wilczyzew/Kera/DSC_7646.jpg[/IMG][/URL] Quote
AnkaG Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Ładna obroża :) Zresztą cała Mordziasta ładna :) Quote
wilczy zew Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 [quote name='AnkaG']Ładna obroża :) Zresztą cała Mordziasta ładna :)[/QUOTE] [quote name='ania0112']Bardzo bardzo mi się podoba!!![/QUOTE] Dzięki! Ciekawe co napisze Prezesowa :razz: Quote
WATACHA Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Ooooooooo Wilcza, a kiedyś Ty swoje oblicze zmieniła, bo dopiero zauważyłam? Quote
malawaszka Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='WATACHA']Ooooooooo Wilcza, a kiedyś Ty swoje oblicze zmieniła, bo dopiero zauważyłam?[/QUOTE] no ja też teraz zauważyłam więc chyba dopiero co zmieniła oblicze :lol: a na obróżkę powiem - super! ja co prawda gustuję w innych wzorkach, ale jak Wam się podobie to jest super :D Quote
wilczy zew Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 [quote name='WATACHA']Ooooooooo Wilcza, a kiedyś Ty swoje oblicze zmieniła, bo dopiero zauważyłam?[/QUOTE] teraz :-) ........... Quote
wilczy zew Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 Muszę kupić tę większą klatkę. Quote
zerduszko Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='wilczy zew']Muszę kupić tę większą klatkę.[/QUOTE] Czyli MW nie będzie na wycieczce w Piotrkowie :errrr: Obróżka ciekawa, choć jak dla mnie za bardzo się zlewa :] Lubie kontrasty ;) Quote
wilczy zew Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 [quote name='zerduszko']Czyli MW nie będzie na wycieczce w Piotrkowie :errrr: Obróżka ciekawa, choć jak dla mnie za bardzo się zlewa :] Lubie kontrasty ;)[/QUOTE] Kto to MW i dlaczego ma być w Piotrkowie? Prezesowa była za czerwoną w śnieżynki ale mnie spodobały się niedźwiedzie. Aby był kontrast to wymyśliłam czerwone podszycie. Marzą mi się wilki :loveu: Quote
ania0112 Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 MW to Prezesowa ale z imienia i nazwiska :) to jak to po co? gdybyś wepchnęła Mordziastą w klatkę dla jorka to musiała by interweniować :diabloti: a skąd masz taka ładną obrożę? Quote
wilczy zew Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 [quote name='ania0112']MW to Prezesowa ale z imienia i nazwiska :) to jak to po co? gdybyś wepchnęła Mordziastą w klatkę dla jorka to musiała by interweniować :diabloti: a skąd masz taka ładną obrożę?[/QUOTE] Taka jedna Maupa4 szyje :-) Quote
wilczy zew Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 W avku widzicie oba źwierza? Quote
ania0112 Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 dopiero jak o tym napisałas to zauwazyłam:roll: wstaw to zdjecie na watku.. Quote
zerduszko Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='ania0112']MW to Prezesowa ale z imienia i nazwiska :) to jak to po co? gdybyś wepchnęła Mordziastą w klatkę dla jorka to musiała by interweniować :diabloti:[/QUOTE] Brawo :) Aczkolwiek ja raczej miałam na myśli MałaWaszka czyli MW. Wilcza, myślisz, ze by Ci odpuściła tą mała klatkę? :lol: Quote
WATACHA Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='wilczy zew']W avku widzicie oba źwierza?[/QUOTE] Tak od razu widziałam oba Quote
wilczy zew Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 [quote name='zerduszko']Brawo :) Aczkolwiek ja raczej miałam na myśli MałaWaszka czyli MW. Wilcza, myślisz, ze by Ci odpuściła tą mała klatkę? :lol:[/QUOTE] Nie ale ja nie mam żadnej umowy z nią :lol: [quote name='WATACHA']Tak od razu widziałam oba[/QUOTE] to dobrze :-) Quote
zerduszko Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 No to co, że nie masz umowy :lol: Nie widziałaś tego wnerwa? :diabloti: Quote
wilczy zew Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 [quote name='zerduszko']No to co, że nie masz umowy :lol: Nie widziałaś tego wnerwa? :diabloti:[/QUOTE] nie widziałam :-o Quote
Pink Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Ja lubie takie obroze i chcialam chlopakom kupic w rybki ale TZ sie zbuntowal i powiedzial, ze z paszczakow pajace zrobie :evil_lol: PS tez widze dwa psy ... jak przez mgle ale dwa Quote
JankaBezZiemii Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='wilczy zew']Fota jest pod słońce.[/QUOTE] wizja? hmmm każdy ma własne poczucie artyzmu :smokin: no ale żebym nie wyszła na malkontentkę to bardzo się cieszę że widzę psy. Dwa. Quote
zerduszko Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='JankaBezZiemii']no ale żebym nie wyszła na malkontentkę to bardzo się cieszę że widzę psy. Dwa.[/QUOTE] Niezaprzeczalnie fota w stylu WZ. Jak się człowiek przyjrzy i wysili, to widzi psy :errrr: Quote
wilczy zew Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 [quote name='zerduszko']Niezaprzeczalnie fota w stylu WZ. Jak się człowiek przyjrzy i wysili, to widzi psy :errrr:[/QUOTE] :boom: ......... Quote
Recommended Posts