Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='WATACHA']Ooooooooo Wilcza, a kiedyś Ty swoje oblicze zmieniła, bo dopiero zauważyłam?[/QUOTE]

no ja też teraz zauważyłam więc chyba dopiero co zmieniła oblicze :lol:

a na obróżkę powiem - super! ja co prawda gustuję w innych wzorkach, ale jak Wam się podobie to jest super :D

Posted

[quote name='wilczy zew']Muszę kupić tę większą klatkę.[/QUOTE]

Czyli MW nie będzie na wycieczce w Piotrkowie :errrr:

Obróżka ciekawa, choć jak dla mnie za bardzo się zlewa :] Lubie kontrasty ;)

Posted

[quote name='zerduszko']Czyli MW nie będzie na wycieczce w Piotrkowie :errrr:

Obróżka ciekawa, choć jak dla mnie za bardzo się zlewa :] Lubie kontrasty ;)[/QUOTE]

Kto to MW i dlaczego ma być w Piotrkowie?

Prezesowa była za czerwoną w śnieżynki ale mnie spodobały się niedźwiedzie. Aby był kontrast to wymyśliłam czerwone podszycie.

Marzą mi się wilki :loveu:

Posted

MW to Prezesowa ale z imienia i nazwiska :) to jak to po co? gdybyś wepchnęła Mordziastą w klatkę dla jorka to musiała by interweniować :diabloti:
a skąd masz taka ładną obrożę?

Posted

[quote name='ania0112']MW to Prezesowa ale z imienia i nazwiska :) to jak to po co? gdybyś wepchnęła Mordziastą w klatkę dla jorka to musiała by interweniować :diabloti:
a skąd masz taka ładną obrożę?[/QUOTE]

Taka jedna Maupa4 szyje :-)

Posted

[quote name='ania0112']MW to Prezesowa ale z imienia i nazwiska :) to jak to po co? gdybyś wepchnęła Mordziastą w klatkę dla jorka to musiała by interweniować :diabloti:[/QUOTE]
Brawo :) Aczkolwiek ja raczej miałam na myśli MałaWaszka czyli MW. Wilcza, myślisz, ze by Ci odpuściła tą mała klatkę? :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Brawo :) Aczkolwiek ja raczej miałam na myśli MałaWaszka czyli MW. Wilcza, myślisz, ze by Ci odpuściła tą mała klatkę? :lol:[/QUOTE]

Nie ale ja nie mam żadnej umowy z nią :lol:

[quote name='WATACHA']Tak od razu widziałam oba[/QUOTE]

to dobrze :-)

Posted

Ja lubie takie obroze i chcialam chlopakom kupic w rybki ale TZ sie zbuntowal i powiedzial, ze z paszczakow pajace zrobie :evil_lol:
PS tez widze dwa psy ... jak przez mgle ale dwa

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']no ale żebym nie wyszła na malkontentkę to bardzo się cieszę że widzę psy. Dwa.[/QUOTE]
Niezaprzeczalnie fota w stylu WZ. Jak się człowiek przyjrzy i wysili, to widzi psy :errrr: