URIA Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 :loveu: Jaka brygada!:evil_lol: Jajnik ma minę profesjonalnego killera:diabloti: Quote
BooBC Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Nie mogę wysyłać pv, a więc tu zagłosuje: To już chyba drugie, trzecie i czwarte zdjątko na które głosuje;) Autor: daga10011 Komentarz: Szczęśliwe psy Imiona psów: Dali, Eunice,Enigma i Roma Punkty: 5 punktów Autor: daga10011 Komentarz: Panie czekaja az pan umyje nogi w balii Imiona psów: Enigma,Dali i Gala Punkty: 5 punktów To jest bardzo pomysłowe: Autor: tosia_89 Imię psa: to są szczeniaczki po mojej suni Kanu, nie mają jeszcze imion Komentarz: "Komenda: siad, w prawo patrz!" Punkty: 5 punktów Pozdrawiam palma Quote
Saba Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 A ja jeszcze coś wstawie Autor: Saba Pies: Fiona Tytuł: mój patyczak Autor: Saba Pies: Fiona Tytuł: Trzeba sie wysuszyć Quote
Hanna R. Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Ja proponuję - bo MUSZĘ : Autor - EWA Model - Niufek EWY. JADĘ ! WRÓCĘ ! CHYBA .... Quote
daga10011 Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Hania-niesamowita fotka:loveu: Saba-a Fiona jakiej rasy jest????????przypomina mi mokrego leona:loveu: Quote
Rybc!a Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Autor: Rybc!a ( czyli ja). Modelka: Zuzia. Tytuł: Jak miło w pańci pościeli. Quote
Paulina87 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Autor: Paulinka18 Pies: Jura Tutuł: Odświeżająca kąpiel w gnojówce czyli to co prawdziwa dama dbająca o urodę robć powinna. Quote
dyziolek Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 a ja zgłaszam przepiękne zdjęcie Lakusia /mam nadzieję, że mosii się nie pogniewa ale zdjęcie jest tak cudne, że nie mogłam się oprzeć/ autor: mosii pies: Laki :loveu: tytuł: wiosenny odpoczynek Quote
Teklunia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 autor - Marysia_i_gończy pies - Una tytuł - "Torpeda" autor - Marysia_i_gończy pies - Una tytuł - "Pies-poduszkowiec"" Quote
tosia_89 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Zdjęcie 2: Autor: tosia_89 Imiona psiaków: Kanu i Miki Tytuł: "Wiosenne prace porządkowe" Quote
Arlene Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Autor: Psiara&Nusia Pies : Nusia Tytuł: Czy te oczy mogą kłamać?... :mdrmed: Quote
Mi. Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 zdjęcie 2 autor: ja czyli *luthien* pies: Erga tytuł: coś mi staneło :evil_lol: Quote
Olldziaa Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Autor: Olldziaa Pies: Scarlett Tytuł: "Jak ja kocham słońce!" Autor: Olldziaa Pies: Scarlett Tytuł: "Skupiona" Autor: Olldziaa Pies: Scarlett Tytuł: "Co tam się dzieje?" Quote
Cola Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Behemot']Zasady: ...... 3. Nominacje przedstawiamy do północy 30 kwietnia. Głosujemy do północy z 9 na 10 maja. Po tych terminach ani kandydatury, ani głosy nie będą przyjmowane. .... Uwaga! W tej edycji głosujemy aż do 10 maja. [SIZE=2]Powód: na przełomie kwietnia i maja wyjeżdżam na tydzień, wracam 7-8 maja. Nominacje jak zwykle zgłaszamy do końca kwietnia. Tak w roli przypomnienia :cool1: Quote
Pysia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 No to ja zagłosuje pierwszy raz :) Zdjecie autorstwa : ane3ka Tytuł; Kosmita 5 punktow :) Quote
kinga.l Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Pysia , nie chce być nie miła ale skromnie przypominam że głosy wysyłamy na PM do Bohemot ;) Quote
Pysia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 kinga.l napisał(a):Pysia , nie chce być nie miła ale skromnie przypominam że głosy wysyłamy na PM do Bohemot ;) Ups....Sorki ale ja pierwszy raz... Quote
Behemot Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Wszystkie nominacje zgłoszone po 30 kwietnia proszę przenieść do wątku "Zdjęcie maja". Przypominam: głosy oddajemy do 10 maja. Quote
Behemot Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Rozpoczynamy czwartą, majową edycję konkursu :lol: Zasady: 1. Co miesiąc wybieramy 3 zdjęcia miesiąca. Każdy chętny przedstawia maksymalnie 3 zdjęcia własnego pieska lub psa innego Dogomaniaka (zrobione w maju!) - opatrzone komentarzem (to wyjaśnię w kolejnym punkcie). Nominujcie zdjęcia, które wydają się Wam szczególnie piękne, niezwykłe, śmieszne czy oryginalne :lol: Zdjęć nie trzeba przedstawiać na raz, mogą być dodawane stopniowo przez cały miesiąc. 2. Dogomaniacy głosują na maksymalnie 5 zdjęć - przyznając punktację od 1 do 5 punktów (za najlepsze zdjęcie). Nie głosujemy na zdjęcia, ktore sami nominowaliśmy! Nie wklejajcie zdjęć, na które głosujecie! Wystarczy imię psa, nick autora i jego komentarz do zdjęcia. Można głosować na zdjęcia tego samego autora (i dlatego potrzebne są komentarze do zdjęć, by uniknąć nieporozumień, a poza tym są fajne ;-)). Jeżeli chcecie głosować tylko na jedno czy dwa zdjęcia, również podajcie punktację. Głosować można na bieżąco, przez cały miesiąc, ale pamiętajcie, że w ciągu miesiąca można oddać głos tylko na 5 zdjęć, więc wybór musi być przemyślany! :lol: 3. Nominacje przedstawiamy do północy 31 maja. Głosujemy do północy z 9 na 10 czerwca. Po tych terminach ani kandydatury, ani głosy nie będą przyjmowane. Uważam, że głosowanie powinno być ukryte, wtedy niespodzianka na koniec będzie większa! :lol: Swoje głosy przysyłajcie do mnie na PW. Będę je zliczać na bieżąco i na początku maja podam wyniki - 3 zdjęcia, które uzyskały największą liczbę punktów oraz pierwszą dwudziestkę (sama punktacja, bez zdjęć). Jeżeli uważacie, że ta forma obliczania głosów nie jest OK, zaproponujcie inną ;-) 4. Zdjęcia nie spełniające norm europejskich ;-) (imię psa, nick autora i tytuł zdjęcia oraz odpowiedni rozmiar zdjęcia) nie zakwalifikują się do konkursu. Pamiętaj, Dogomaniaku! Jeżeli nie weźmiesz udziału w wyborach, nie będziesz miał prawa krytykować zwycięzców! :diabloti: Wszyscy do urn! Jesli zmniejszenie lub wstawienie zdjęcia sprawia komus klopot prosze wyslac PW do moda - Eveliny lub Pasavery. Quote
Behemot Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Pójdę na pierwszy ogień ;) Nominuję własne zdjęcie przedstawiające Sonię :cool3: "Lassie - bohater, przyjaciel, legenda" :cool3: Quote
Recommended Posts