PaskudnaZłośnica Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Podnoszę Kubisia. Teraz tylko wspaniały domek Ci się należy. Quote
tamb Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='Klaudus__'][I]Tamb wyrabiasz jakoś z tymi wszystkimi sierściuchami??[/I][/QUOTE] Wyrabiam, ale jest bałagan. Komu mogę wysłać zdjęcia na maila, do wstawienia na wątek? Quote
bakusiowa Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='tamb']Wyrabiam, ale jest bałagan. Komu mogę wysłać zdjęcia na maila, do wstawienia na wątek?[/QUOTE] Ja nie potrafię tego zrobić. Może ktoś się zgłosi. Quote
Lobaria Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='tamb']Wyrabiam, ale jest bałagan. Komu mogę wysłać zdjęcia na maila, do wstawienia na wątek?[/QUOTE] [email][email protected][/email] Quote
Lobaria Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Mamy nowe zdjęcia Kubusia - ale z niego piękniś i miziczek Widać, że mu dobrze u tamb... [IMG]http://www.galeria.nagrzyby.pl/d/900786-1/Kubu__.JPG[/IMG] [IMG]http://www.galeria.nagrzyby.pl/d/900788-1/Kubu__+1.JPG[/IMG] tamb przysłała też tekst do ogłoszeń [I] Kubuś nie ma jeszcze 2 lat, a poznał głód i poniewierkę bezdomności. Tułał się po osiedlu, przez jednych dokarmiany, przez innych kopany i bity. Niezrażony do ludzi, mimo złego traktowania, pozostał ufnym i pełnym miłości kotem. Jest ogromny, biało-bury, przeszedł zabieg kastracji, ma zrobiony test białaczkowy z wynikiem ujemnym. Ma zapewniony dom tymczasowy, ale na krótko. Teraz odsypia czas, kiedy musiał nadsłuchiwać, czy nie zbliża się niebezpieczeństwo, czas bólu i strachu. Nie pozwólmy, by koszmar wrócił. By wielki, łagodny, misiowaty kot, musiał głodowac i bać się własnego cienia. Nie poradzi sobie na ulicy, ani w schronisku. Potrzebuje osoby, która go pokocha i zapewni, spokojne, szczęśliwe życie. Kuba szuka domu bez możliwości wychodzenia na zewnątrz. Kontakt w sprawie adopcji: 510278239, [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/I] Quote
bakusiowa Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Tylko są te dwa zdjęcia? Myślę że do ogłoszeń lepsze będą z pierwszej strony. Są bardzo wyraźne. To zamawiać pakiet 130 ogłoszeń u catAngel? Na kogo dać maila do aktywacji? Quote
Lobaria Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='bakusiowa']Tylko są te dwa zdjęcia? Myślę że do ogłoszeń lepsze będą z pierwszej strony. Są bardzo wyraźne. To zamawiać pakiet 130 ogłoszeń u catAngel? Na kogo dać maila do aktywacji?[/QUOTE] Może poczekajmy jeszcze na inne zdjęcia, może tamb uda się jeszcze zrobić. Quote
Klaudus__ Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 [I]Można na mnie,albo na Tamb podawać namiar w ogłoszeniach i aktywacji maili[/I] Quote
Lobaria Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Dostałam od tamb jeszcze 2 zdjęcia, mam nadzieje, że dziś dam radę je odrobić i wstawić, jak nie, to jutro Quote
Klaudus__ Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 [quote name='Lobaria']Dostałam od tamb jeszcze 2 zdjęcia, mam nadzieje, że dziś dam radę je odrobić i wstawić, jak nie, to jutro[/QUOTE] [I]Na maila?? Możesz mi podesłać to wstawię[/I] Quote
Lobaria Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Oki, za chwilę, dziś jestem w podróży i dostęp do netu sporadyczny Quote
Klaudus__ Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 [quote name='Lobaria']Oki, za chwilę, dziś jestem w podróży i dostęp do netu sporadyczny[/QUOTE] [I]Spoczko spoczko[/I] Quote
tamb Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Kubuś zapomniał już o istnieniu klatki, w której był na początku (bał się zwierząt). Najchętniej śpi na krześle, jest spokojny, leniwy, taki miś-śpioch. Z kotami się nie integruje ale się ich nie boi, na psy nie reaguje. Quote
bakusiowa Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='Klaudus__'][I]Można na mnie,albo na Tamb podawać namiar w ogłoszeniach i aktywacji maili[/I][/QUOTE] Myślę o tym żeby zamówic pakiet 130 ogłoszeń u catAngel. Namiary do aktywacji może podam na siebie , ponieważ niektóre ogłoszenia można wyróżniać i promować a to jest płatne. Tylko robić ze zdjęciami z pierwszego postu czy czekać na nowe? Jakby były nowe zdjęcia to byłoby super. Jedno na przykład portretowe żeby widać było jakie ma oczy. Quote
tamb Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Dzisiaj jest ciemno, ale jutro zrobię podejście ze zdjęciami. Te z pierwszego postu są ładne, jakby jutrzejsze się nie udały, to te są. Quote
tamb Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Komu mogę podesłać nowe zdjęcia? Jestem jeszcze chwilę przy komputerze. Quote
Klaudus__ Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 [quote name='tamb']Komu mogę podesłać nowe zdjęcia? Jestem jeszcze chwilę przy komputerze.[/QUOTE] [email][email protected][/email] Quote
Lobaria Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Dostałam nowe zdjęcia Kubulka od tamb, zaraz je obrobię i wstawię, bo Klaudus nie ma czasu. Quote
Lobaria Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Laptop spadł mi, poszła matryca i widzę 1/4 ekranu, więc z obrabianiem zdjęć nie poszalałam, ale wstawiam [IMG]http://www.galeria.nagrzyby.pl/d/902298-1/Kubu___001.JPG[/IMG] [IMG]http://www.galeria.nagrzyby.pl/d/902300-1/Kubu__+1_001.JPG[/IMG] [IMG]http://www.galeria.nagrzyby.pl/d/902302-1/Kubu__+2.JPG[/IMG] [IMG]http://www.galeria.nagrzyby.pl/d/902306-1/Kubu__+4.JPG[/IMG] Quote
Klaudus__ Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 [I]Właśnie miałam je wstawiać. Boskie zdjęcia... Mam zapytanie o Kubulka :)[/I] Quote
Lobaria Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='Klaudus__'][I]Właśnie miałam je wstawiać. Boskie zdjęcia... Mam zapytanie o Kubulka :)[/I][/QUOTE] To kuj żelazo, póki gorące, odpowiadaj i załącz powyższe zdjęcia Quote
tamb Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Z moich obserwacji, Kuba powinien mieć dom niewychodzący, bardzo spokojny, bez małych dzieci i zwierząt. Dobre jedzenie, dużo głaskania i żadnych wymagań. Kuba daje do zrozumienia, jak nie chce być noszony i głaskany i trzeba to uszanować. Jest spokojny, dużo śpi, lubi mokrą karmę (suchą też je) i niestety, niezdrowe ludzkie wędliny. Quote
tamb Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Klaudus, wysłałam Ci na maila ankietę przedadopcyjną, dzięki której jest pierwsze sito. Odpadają domy niewarte sprawdzenia. Quote
Recommended Posts