Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zdjęć mam już dużo. tylko już mi podają, że wyczerpałam limit w albumie. ktoś może wie jak go powiększyć, nie kasując tych fotek, które już są? chciałabym też zamieścić fotki Zuzi. Ona już niestety jest za TM:(

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia1381 napisał(a):
zdjęć mam już dużo. tylko już mi podają, że wyczerpałam limit w albumie. ktoś może wie jak go powiększyć, nie kasując tych fotek, które już są? chciałabym też zamieścić fotki Zuzi. Ona już niestety jest za TM:(

Nie mam pojecia.

Ale jesli mialabys trudnosci wstawic fotki Kubusia tutaj na watku to ja z najwieksza przyjemnosia to zrobie :)
Podam adres mailowy na pw.

Posted

Piegusek i Bryś szukają takich domów, do jakiego trafił Kubuś. A ja od wczoraj mam psa ze złamanym kręgosłupem. Zarzuca tyłem, przewraca się, od czwartku rehabilitacja. Palę mu w metalowej kozie, jest na piętrze w oddzielnym pomieszczeniu. Ma ciepło, znoszę go po schodach (jest lekki) i kilka razy dziennie "biega" po podwórku. Jest bardzo miły, zachowuje czystość. Jak go postawię na nogi, będziemy szukać domu.

Posted

[quote name='tamb']Piegusek i Bryś szukają takich domów, do jakiego trafił Kubuś. A ja od wczoraj mam psa ze złamanym kręgosłupem. Zarzuca tyłem, przewraca się, od czwartku rehabilitacja. Palę mu w metalowej kozie, jest na piętrze w oddzielnym pomieszczeniu. Ma ciepło, znoszę go po schodach (jest lekki) i kilka razy dziennie "biega" po podwórku. Jest bardzo miły, zachowuje czystość. Jak go postawię na nogi, będziemy szukać domu.[/QUOTE]
A masz zdjęcia chłopaka - jeśli tak, to przyślij, mogę wstawić - jeśli ma watek, to daj linka.

Posted

Witam wszystkich! Kubuś bryka coraz bardziej!!! Jest taki kochany!!!! Fotki wkrótce się pojawią, ale ostatnio prawie nie mam czasu na komputer, a w pracy dla celów prywatnych mogę go używać jedynie potajemnie. Czasem się uda, czasem nie. Cóż, taka rzeczywistość. Dobzie, że mam Kubusia. Właśnie się myziamy.

Posted

Kasia1381 napisał(a):
Witam wszystkich! Kubuś bryka coraz bardziej!!! Jest taki kochany!!!! Fotki wkrótce się pojawią, ale ostatnio prawie nie mam czasu na komputer, a w pracy dla celów prywatnych mogę go używać jedynie potajemnie. Czasem się uda, czasem nie. Cóż, taka rzeczywistość. Dobzie, że mam Kubusia. Właśnie się myziamy.

Cudownie czyta się takie posty z domku...
Czekamy na zdjątka...

Posted

[quote name='Kasia1381']Dałam kolejne 4 słodkie fotki mojego Pieszczocha. Do albumu.
Nie mogłam się powstrzymać, aby nie wkleić słodziaka

Po takiej poniewierce wreszcie szczęśliwy...

Posted

Kubulek znalazł dziś sobie nową rozrywkę!!! Buszowanie z obrusem. W ten sposób trzeba było pozbyć się długiego obrusu, a dać króciutki, coby dziecko go nie ściągnęło sobie na głowę :) Tata Go nauczył, że można o 3 w nocy przesuwać wersalkę w celu poszukiwania ukochanej myszki, a mama, że jedzenie jest dodatkową porą na myzianie :)