ulvhedinn Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 A weź sobie wyobraź oddział takich Kraks na czterech łapach...... Quote
Asior Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 ulvhedinn napisał(a):A weź sobie wyobraź oddział takich Kraks na czterech łapach...... o kur..... koniec świata Quote
melina Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 ulvhedinn napisał(a):To popatrz uważnie: http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=eeF_-RJG37s niesamowite!!!:-))))))) Quote
anita_happy Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 NIESTETY GŁOSOWANIE ODKŁADAM DO CZASU JAK ogarne pewien "śmierdzący temat!!!!" wtorek/środa :/ dobrze, ze w ogóle na DOGO sie podłaczyłam bo już stresa miałam żem banned..heh... Sprawa śmierdząca - POLECAM...o psach zrobiło sie zbyt głosno w naszym zasyfiałym mieście i mogą "zniknać" jak inne!!! http://www.dogomania.pl/threads/213591-wegetacja-ps%C3%B3w-na-JUZ-UMAR%C5%81YM-DWORCU-PKP-W-SZYD%C5%81OWCU-ci%C4%99%C5%BCarna-suka-szczyle-3samce plus wyjazd rodzinny bez neta:/ /detox/ Quote
anita_happy Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 AdamS napisał(a):Anita, a co ze zgłoszeniem Azji ? wysyłałem do Ciebie 26.08 i pucha w temacie ... ps. wysłałem zgłoszenie jeszcze raz na maila własnie sie zastanawiałam co te zdjecia robią u mnie na poczcie:) bo zgłoszenia były na watku...ale!!!!!!!!!juz kumam - mam wkleić :))) Quote
anita_happy Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 panbazyl napisał(a):Asior - tu cisza przedwyborcza a Ty jakieś reklamy zapodajesz :) kama210 napisał(a):no to kiedy głosowanie ??? w sumie to niezły pomysł:) heh!!!!!REKLAMA ponadstandardowa:) ha ha ha ha.... Adam widzę, ze sam sie wstawił - Anita na pocztę happy80 nie zagląda zbyt często bo zmieniła swój emil - BOOOOO mam tak zaspamowaną pocztę, ze az nie chce mi sie odcedzac moje..nie moje..reklama :) NITA NIE ZASPAŁA!!!!zaspło połączneie na DOGO...nie mogłma sie dopchać do DOGO od wczoraj!!!!do teraz! uf...głosowanie - jak mówię - po wekendzie:) bo na grzyby do biank0 jedzimey:) Już jestem po pierwszej rozmowei z drukarnią..jak na razie druk za zwrot kosztów :( szukam dalej :))) Quote
panbazyl Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 to są gdzieś grzyby????? Bo u nas od miesiąca nie padalo i sucho jak na pustyni. Szukaj, szukaj drukarni. Quote
Agucha Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 A co wy tak zmieniacie i wydłużacie terminy? :lol: Quote
kama210 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Anita chyba pomyliła miesiące ... zgłoszenia są do 26.09 ... wyjechała teraz na weekend i nie ma jak kontrolować głosowania ... Quote
mysza 1 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 To można zgłaszać jeszcze psy czy nie? Chciałam zgłosić takiego, który jest u mnie w BDT, promując tą ideę. Nie spodziewam się, żeby znalazł kiedys DS. Quote
panbazyl Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 oj dała datę swojego powrotu z wakacji :) Quote
malawaszka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 zgłoszenia do 26.10????? znaczy można jeszcze? bo zaspałam z tym :( Quote
panbazyl Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Anita - puk, puk!!! Jak tam muchomory? Quote
anita_happy Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 dobra..dobra ZUPA Z BOBRA :P złożyłam wniosek o dotacje ze środków UE!!! FORMALNE SITO PRZESZEDŁAM!!! mogę spokojnie do WAS WRÓCIĆ I LETS GO REGULAMIN GŁOSOWANIA DO ROZDYSPONOWANIA MAMY 11 miesiecy / styczeń, luty, marzec, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień / kwiecień z automatu dostaje FRYTKA, która przeżyła piekło w swoim życiu i trafiła do jamniczego raju u bianki - Frytka w tym roku odeszła za TM /żyła sobie jak na psa przystało u bianki 2,5 roku/ - należy jej się takie wyróżnienie do poczytania o FRYTCE i innych w jamniczym raju miesiące zostaną rozdane wg kolejności wygranych KANDYDAT, który uzyska najwyższy pułap ma prawo wyboru miesiąca / oprócz kwietnia, kt należy do FRYTKI/ - reszta GWIAZD zostanie ustawiona w kolejności za KANDYDATEM nr 1 WYRÓŻNIONY ZOSTANIE TAKŻE Kandydat, który uzyska największą ilość (Lubie TO!) na fecebooku *Pies otrzyma tytuł Psa roku z facebooka, a Jego właściciel otrzyma prezent niespodziankę jeden głos to 3 zł - można głosować do woli, jeśli ktoś BARDZO, ale to BARDZO chce aby JEGO KANDYDAT znalazł się w tym zacnym gronie może używać wszelkiego rodzaju sposobów i lobbować swojego kandydata - nie naruszając zasad DOGOMANI :smile: pod numerem z imieniem KANDYDATA będziemy wpisywać ILOŚĆ ODDANYCH GŁOSÓW (aktywnych czyli po uiszczonej opłacie), a poniżej nick glosującego /boldem będą wpisane osoby, które opłaciły swój głos/ głosy będą sumowane po opłaceniu głosa przez głosującego = głos aktywny np. 42. AZJA 12 kowalska (3) ixińska (5) pieskowa (4) kotowska (3) konto podaje na PW pudzian321 Kwota uzbierana z CASTINGU zostanie przeznaczona 50 procent Bezdomniaki Szydłowieckie 50 procent KOSZT DRUKU KALENDARZA /przy nakładzie 200 sztuk to ok. 1000 zł/ DOZWOLONE SĄ REKLAMY na wątku CASTINGOWYM /poniżej/ - REKLAMA JEST PŁATNA 5 zł /tekst....dodatkowe zdjecia....filmy/ ***WŚRÓD GLOSUJĄCYCH - w drodze losowania - wyłonione zostaną 3 osoby, które otrzymają NAGRODY = Kalendarze na 2012 rok*** OPIS KALENDARZA KALENDARZ PLAKATOWY KALENDARZ 1-PLANSZOWY A3 lub A4 /trwają negocjacje/ 1 pełnokolorowy arkusz z dowolną grafiką lub zdjęciem kalendarium 12 miesięcy na stronie pionowe dopasowane do kompozycji zdjęć Listwa z zawieszką papier bezdrzewny kreda, dwustronnie jednakowo trzykrotnie (!) powlekany, kolor biały 170g/m2 druk jednostronny pełny kolor wymiary 300 x 420 mm oto strona pokazowa!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TAK WIĘC UZNAJĘ CASTING ZA ZAKOŃCZONY i zaczynamy glosowanie GŁOSUJEMY TUTAJ http://www.dogomania.pl/threads/213526-Zg%C5%82oszenia-do-KALENDARZA-METAMORFOZY-na-2012-**PROSZ%C4%98-NIE-PISA%C4%86**wklejam-kandydat%C3%B3w?p=17725232#post17725232 Quote
anita_happy Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 malawaszka napisał(a):zgłoszenia do 26.10????? znaczy można jeszcze? bo zaspałam z tym :( waszka DAWAJ CO MASZ!!!!!!!!!!!!!to Cie wrzuce...u nas terminy są jak z gumy:P hihihi Quote
anita_happy Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Agucha napisał(a):A co wy tak zmieniacie i wydłużacie terminy? :lol: w Moim Psie tez wydłużyli o miesiac :P Quote
panbazyl Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 ja non stop składam wnioski do UE i nie tylko. Takie hobby :) fajny kalendarz będzie :) Quote
anita_happy Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 tia...ale tu chodziło o mó biznes..za kogoś to łatwiej pisac.za siebei - gorzej:P Quote
anita_happy Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 ODDAJ GŁOS -------------------------------------------------------------------------------------- uwagi co do WYGLĄDU KALENDARZA strona testowa układ kalendarza: kolory stron w kazdym mc będą rózne, cytaty o psach będą sie zmieniać z mc na miesiąc, każdy pies ma swój opis, nie zmienia się tylko grafika nagłówka "metamorfozy na 2012 itd: czekam na uwagi :) FORMAT kalendarza plakatowy A3 albo A4 ?? Quote
malawaszka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='anita_happy']waszka DAWAJ CO MASZ!!!!!!!!!!!!!to Cie wrzuce...u nas terminy są jak z gumy:P hihihi aaa mogę jeszcze??? :oops: jak za późno to trudno - d-pa jestem i tyle :oops: Birman ze schroniska w Nowodworze, staruszek przejściowa faza zimowego niedźwiedzia :loveu: aż do mega przystojniaka :loveu: Quote
agaga21 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 malawaszka, fantastyczna przemiana! anita, przydało by się zestawienie wszystkich psiaków w postach obok siebie, jeden pod drugim. nie trzeba by było wtedy szukać fotek w całym wątku. Quote
kama210 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Anita założyła osobny wątek do głosowania ... zapraszamy:) głosujemy na poniższym wątku : http://www.dogomania.pl/threads/213526-METAMORFOZY-na-2012-G%C5%81OSUJEMY-NA-KANDYDAT%C3%93W-ka%C5%BCdy-g%C5%82os-to-cegie%C5%82ka-DO-15.10-do0.00/page2 REGULAMIN GŁOSOWANIA DO ROZDYSPONOWANIA MAMY 11 miesiecy / styczeń, luty, marzec, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień / kwiecień z automatu dostaje FRYTKA, która przeżyła piekło w swoim życiu i trafiła do jamniczego raju u bianki - Frytka w tym roku odeszła za TM /żyła sobie jak na psa przystało u bianki 2,5 roku/ - należy jej się takie wyróżnienie do poczytania o FRYTCE i innych w jamniczym raju miesiące zostaną rozdane wg kolejności wygranych KANDYDAT, który uzyska najwyższy pułap ma prawo wyboru miesiąca / oprócz kwietnia, kt należy do FRYTKI/ - reszta GWIAZD zostanie ustawiona w kolejności za KANDYDATEM nr 1 WYRÓŻNIONY ZOSTANIE TAKŻE Kandydat, który uzyska największą ilość (Lubie TO!) na fecebooku *Pies otrzyma tytuł Psa roku z facebooka, a Jego właściciel otrzyma prezent niespodziankę * jeden głos to 3 zł - można głosować do woli, jeśli ktoś BARDZO, ale to BARDZO chce aby JEGO KANDYDAT znalazł się w tym zacnym gronie może używać wszelkiego rodzaju sposobów i lobbować swojego kandydata - nie naruszając zasad DOGOMANI :smile: pod numerem z imieniem KANDYDATA będziemy wpisywać ILOŚĆ ODDANYCH GŁOSÓW (aktywnych czyli po uiszczonej opłacie), a poniżej nick glosującego /boldem będą wpisane osoby, które opłaciły swój głos/ głosy będą sumowane po opłaceniu głosa przez głosującego = głos aktywny np. 42. AZJA 12 kowalska (3) ixińska (5) pieskowa (4) kotowska (3) konto podaje na PW pudzian321 Kwota uzbierana z CASTINGU zostanie przeznaczona 50 procent Bezdomniaki Szydłowieckie 50 procent KOSZT DRUKU KALENDARZA /przy nakładzie 200 sztuk to ok. 1000 zł/ [SIZE=5]* DOZWOLONE SĄ REKLAMY na wątku CASTINGOWYM REKLAMA JEST PŁATNA 5 zł /tekst....dodatkowe zdjecia....filmy/ konto pudzian321 * WPŁACAĆ może każdy kto ma taką ochotę /tytuł przelewu "darowizna na psa_kalendarz_NICK_(ilość głosów)" ***WŚRÓD GLOSUJĄCYCH - w drodze losowania - wyłonione zostaną 3 osoby, które otrzymają NAGRODY = Kalendarze na 2012 rok*** Quote
anita_happy Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 agaga21 napisał(a):malawaszka, fantastyczna przemiana! anita, przydało by się zestawienie wszystkich psiaków w postach obok siebie, jeden pod drugim. nie trzeba by było wtedy szukać fotek w całym wątku. tiaaa.... :))) JEST OSOBNNNY :) Quote
marysia55 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='anita_happy']tiaaa.... :))) JEST OSOBNNNY :)[/QUOTE]Anita w poście 155 dałam nowe zdjęcia Borysa tak jak chciałaś, a Ty i tak wlepiłaś poprzednie:eviltong: Quote
anita_happy Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Głosujemy - u nas nie ma ciszy wyborczej!! http://www.dogomania.pl/threads/213526-KALENDARZ-METAMORFOZY-na-2012-g%C5%82osujesz-wygrywasz-pomagasz-DO-20.10-do0.00 Quote
Recommended Posts