Jump to content
Dogomania

!!!!!!!!!!!!!!!~~kalendarz 2012~~metamorfozy~~oddaj głos!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NIESTETY GŁOSOWANIE ODKŁADAM DO CZASU JAK ogarne pewien "śmierdzący temat!!!!" wtorek/środa :/

dobrze, ze w ogóle na DOGO sie podłaczyłam bo już stresa miałam żem banned..heh...

Sprawa śmierdząca - POLECAM...o psach zrobiło sie zbyt głosno w naszym zasyfiałym mieście i mogą "zniknać" jak inne!!!
http://www.dogomania.pl/threads/213591-wegetacja-ps%C3%B3w-na-JUZ-UMAR%C5%81YM-DWORCU-PKP-W-SZYD%C5%81OWCU-ci%C4%99%C5%BCarna-suka-szczyle-3samce

plus wyjazd rodzinny bez neta:/ /detox/

Posted

AdamS napisał(a):
Anita, a co ze zgłoszeniem Azji ? wysyłałem do Ciebie 26.08 i pucha w temacie ...

ps. wysłałem zgłoszenie jeszcze raz na maila

własnie sie zastanawiałam co te zdjecia robią u mnie na poczcie:) bo zgłoszenia były na watku...ale!!!!!!!!!juz kumam - mam wkleić :)))

Posted

panbazyl napisał(a):
Asior - tu cisza przedwyborcza a Ty jakieś reklamy zapodajesz :)

kama210 napisał(a):
no to kiedy głosowanie ???

w sumie to niezły pomysł:) heh!!!!!REKLAMA ponadstandardowa:) ha ha ha ha....

Adam widzę, ze sam sie wstawił - Anita na pocztę happy80 nie zagląda zbyt często bo zmieniła swój emil - BOOOOO mam tak zaspamowaną pocztę, ze az nie chce mi sie odcedzac moje..nie moje..reklama :)

NITA NIE ZASPAŁA!!!!zaspło połączneie na DOGO...nie mogłma sie dopchać do DOGO od wczoraj!!!!do teraz! uf...głosowanie - jak mówię - po wekendzie:) bo na grzyby do biank0 jedzimey:)
Już jestem po pierwszej rozmowei z drukarnią..jak na razie druk za zwrot kosztów :(
szukam dalej :)))

Posted

dobra..dobra ZUPA Z BOBRA :P
złożyłam wniosek o dotacje ze środków UE!!! FORMALNE SITO PRZESZEDŁAM!!!
mogę spokojnie do WAS WRÓCIĆ I LETS GO

REGULAMIN GŁOSOWANIA

DO ROZDYSPONOWANIA MAMY 11 miesiecy
/ styczeń, luty, marzec, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień /
kwiecień z automatu dostaje FRYTKA, która przeżyła piekło w swoim życiu i trafiła do jamniczego raju u bianki - Frytka w tym roku odeszła za TM /żyła sobie jak na psa przystało u bianki 2,5 roku/ - należy jej się takie wyróżnienie
do poczytania o FRYTCE i innych w jamniczym raju

miesiące zostaną rozdane wg kolejności wygranych
KANDYDAT, który uzyska najwyższy pułap ma prawo wyboru miesiąca
/
oprócz kwietnia, kt należy do FRYTKI/ - reszta GWIAZD zostanie ustawiona w kolejności za KANDYDATEM nr 1

WYRÓŻNIONY ZOSTANIE TAKŻE Kandydat, który uzyska największą ilość (Lubie TO!) na fecebooku
*Pies otrzyma tytuł Psa roku z facebooka, a Jego właściciel otrzyma prezent niespodziankę

jeden głos to 3 zł - można głosować do woli,
jeśli ktoś BARDZO, ale to BARDZO chce aby JEGO KANDYDAT znalazł się w tym zacnym gronie może używać wszelkiego rodzaju sposobów i lobbować swojego kandydata - nie naruszając zasad DOGOMANI :smile:

pod numerem z imieniem KANDYDATA będziemy wpisywać ILOŚĆ ODDANYCH GŁOSÓW (aktywnych czyli po uiszczonej opłacie), a poniżej nick glosującego /boldem będą wpisane osoby, które opłaciły swój głos/ głosy będą sumowane po opłaceniu głosa przez głosującego = głos aktywny

np. 42. AZJA 12
kowalska (3)
ixińska (5)
pieskowa (4)

kotowska (3)

konto podaje na PW pudzian321
Kwota uzbierana z CASTINGU zostanie przeznaczona
50 procent Bezdomniaki Szydłowieckie

50 procent KOSZT DRUKU KALENDARZA /przy nakładzie 200 sztuk to ok. 1000 zł/

DOZWOLONE SĄ REKLAMY na wątku CASTINGOWYM /poniżej/ -
REKLAMA JEST PŁATNA 5 zł /tekst....dodatkowe zdjecia....filmy/

***WŚRÓD GLOSUJĄCYCH - w drodze losowania -
wyłonione zostaną 3 osoby,
które otrzymają NAGRODY = Kalendarze na 2012 rok***

OPIS KALENDARZA

KALENDARZ PLAKATOWY KALENDARZ 1-PLANSZOWY A3 lub A4 /trwają negocjacje/

• 1 pełnokolorowy arkusz z dowolną grafiką lub zdjęciem
  • kalendarium 12 miesięcy na stronie pionowe dopasowane do kompozycji zdjęć
  • Listwa z zawieszką
  • papier bezdrzewny kreda, dwustronnie jednakowo trzykrotnie (!) powlekany,
  • kolor biały 170g/m2
  • druk jednostronny pełny kolor
  • wymiary 300 x 420 mm

oto strona pokazowa!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

TAK WIĘC UZNAJĘ CASTING ZA ZAKOŃCZONY i zaczynamy glosowanie
GŁOSUJEMY TUTAJ

http://www.dogomania.pl/threads/213526-Zg%C5%82oszenia-do-KALENDARZA-METAMORFOZY-na-2012-**PROSZ%C4%98-NIE-PISA%C4%86**wklejam-kandydat%C3%B3w?p=17725232#post17725232

Posted

ODDAJ GŁOS

--------------------------------------------------------------------------------------

uwagi co do WYGLĄDU KALENDARZA

strona testowa
układ kalendarza: kolory stron w kazdym mc będą rózne, cytaty o psach będą sie zmieniać z mc na miesiąc, każdy pies ma swój opis, nie zmienia się tylko grafika nagłówka "metamorfozy na 2012 itd:

czekam na uwagi :)

FORMAT kalendarza
plakatowy A3 albo A4 ??

Posted

[quote name='anita_happy']waszka DAWAJ CO MASZ!!!!!!!!!!!!!to Cie wrzuce...u nas terminy są jak z gumy:P
hihihi

aaa mogę jeszcze??? :oops: jak za późno to trudno - d-pa jestem i tyle :oops:

Birman ze schroniska w Nowodworze, staruszek

przejściowa faza zimowego niedźwiedzia :loveu:

aż do mega przystojniaka :loveu:

Posted

malawaszka, fantastyczna przemiana!
anita, przydało by się zestawienie wszystkich psiaków w postach obok siebie, jeden pod drugim. nie trzeba by było wtedy szukać fotek w całym wątku.

Posted

Anita założyła osobny wątek do głosowania ...

zapraszamy:)

głosujemy na poniższym wątku :

http://www.dogomania.pl/threads/213526-METAMORFOZY-na-2012-G%C5%81OSUJEMY-NA-KANDYDAT%C3%93W-ka%C5%BCdy-g%C5%82os-to-cegie%C5%82ka-DO-15.10-do0.00/page2

REGULAMIN GŁOSOWANIA

DO ROZDYSPONOWANIA MAMY 11 miesiecy
/ styczeń, luty, marzec, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień /
kwiecień z automatu dostaje FRYTKA, która przeżyła piekło w swoim życiu i trafiła do jamniczego raju u bianki - Frytka w tym roku odeszła za TM /żyła sobie jak na psa przystało u bianki 2,5 roku/ - należy jej się takie wyróżnienie
do poczytania o FRYTCE i innych w jamniczym raju

miesiące zostaną rozdane wg kolejności wygranych
KANDYDAT, który uzyska najwyższy pułap ma prawo wyboru miesiąca
/
oprócz kwietnia, kt należy do FRYTKI/ - reszta GWIAZD zostanie ustawiona w kolejności za KANDYDATEM nr 1

WYRÓŻNIONY ZOSTANIE TAKŻE Kandydat, który uzyska największą ilość (Lubie TO!) na fecebooku
*Pies otrzyma tytuł Psa roku z facebooka, a Jego właściciel otrzyma prezent niespodziankę

* jeden głos to 3 zł - można głosować do woli,
jeśli ktoś BARDZO, ale to BARDZO chce aby JEGO KANDYDAT znalazł się w tym zacnym gronie może używać wszelkiego rodzaju sposobów i lobbować swojego kandydata - nie naruszając zasad DOGOMANI :smile:

pod numerem z imieniem KANDYDATA będziemy wpisywać ILOŚĆ ODDANYCH GŁOSÓW (aktywnych czyli po uiszczonej opłacie), a poniżej nick glosującego /boldem będą wpisane osoby, które opłaciły swój głos/ głosy będą sumowane po opłaceniu głosa przez głosującego = głos aktywny

np. 42. AZJA 12
kowalska (3)
ixińska (5)
pieskowa (4)

kotowska (3)

konto podaje na PW pudzian321
Kwota uzbierana z CASTINGU zostanie przeznaczona
50 procent Bezdomniaki Szydłowieckie

50 procent KOSZT DRUKU KALENDARZA /przy nakładzie 200 sztuk to ok. 1000 zł/

[SIZE=5]* DOZWOLONE SĄ REKLAMY na wątku CASTINGOWYM
REKLAMA JEST PŁATNA 5 zł /tekst....dodatkowe zdjecia....filmy/
konto pudzian321

* WPŁACAĆ może każdy kto ma taką ochotę
/tytuł przelewu "darowizna na psa_kalendarz_NICK_(ilość głosów)"

***WŚRÓD GLOSUJĄCYCH - w drodze losowania -
wyłonione zostaną 3 osoby,
które otrzymają NAGRODY = Kalendarze na 2012 rok***

Posted

agaga21 napisał(a):
malawaszka, fantastyczna przemiana!
anita, przydało by się zestawienie wszystkich psiaków w postach obok siebie, jeden pod drugim. nie trzeba by było wtedy szukać fotek w całym wątku.

tiaaa....

:)))
JEST OSOBNNNY :)