Poker Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Czyli wszystko na dobrej drodze. Jeszcze trochę i będzie można małą ogłaszać. Quote
ihabe Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='togaa']Jest ogromny postęp !!!!!. Ogród, schody, ciagły powód do biegania (jak to w stadzie , plus zabawy pileczką) to najlepsza rehabilitacja. Nie do wiary jakie z Pepim urzadza galopady po ogrodzie. [/QUOTE] Ach ten Twój przecudny ogród:-) W takim miejscu nie sposób nie być szczęśliwym, także psiaki to wyczuwają:-) Quote
Agusiaczek Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='Poker']Czyli wszystko na dobrej drodze. Jeszcze trochę i będzie można małą ogłaszać.[/QUOTE] Zgłaszam się jako chętna!! Quote
togaa Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 [quote name='Poker']Czyli wszystko na dobrej drodze. Jeszcze trochę i będzie można małą ogłaszać.[/QUOTE] Nie wiem jak ja to przeżyję ?:shake::placz: Czy w ogóle jest dom godny tak cudownej kruszynki ? Oj, lista oczekiwań będzie dłuuuga.... Narazie ogromnie sie nią cieszę i już płaczę nad brzuszkiem, który trzeba bedzie pokroić . [B]Iga[/B] jest kompletnie niekłopotliwa. Zero szczekliwości, namolności. Zero agresji.Cała taka cieplutka,mięciutka i pachnąca.... [B]Matko, jak porównam Jej i Lolka charakter, to Lolo diabeł wcielony nie pies[/B]. I gdzie tu sprawiedliwośc...? Quote
Lenurek Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ach :-o ale miałam czytania...troszkę mnie nie było i tyle zaległości:roll: Bardzo się cieszę, że [B]Ingorek[/B] ma się coraz lepiej:multi: a [B]Togusia[/B] zakochana po uszy...hihi ale nie mogło być inaczej :loveu: Ingusia jest cudna, malutka perełeczka :loveu: Quote
togaa Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Mała jest przezabawna... Lubi porządek .;) Dzisiaj wyniosła z wiklinowego kosza w kuchni różne szpargały i równiutko poukładała je w 'swoim" pokoiku.... Do kolekcji dołączyła skarpetę męża i opakowanie po jajach... Gosposia !;) Quote
wellington Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='togaa']Jest ogromny postęp !!!!!. Ogród, schody, ciagły powód do biegania (jak to w stadzie , plus zabawy pileczką) to najlepsza rehabilitacja. Nie do wiary jakie z Pepim urzadza galopady po ogrodzie. Wczoraj był juz pierwszy , 20 minutowy spacerek po lesie.Na szelkach i obróżce, bo nie dowierzam małej szwendaczce za grosz. W drodze powrotnej minęła nasza bramę obojętnie. Nawet nie spojrzała, tylko iść i iśc...w Swiat.[/QUOTE] Togaa, Ty kazdego psa doprowadzisz do tego zeby stanal na nogach - i zeby je podnosil :) Masz cudowne sposoby ! A Inga...cwana bestia. Ona dokladnie wie jak sie polozyc, jak glowke ulozyc, jak sie popatrzec, jak pozowac zebys miekla :eviltong: Gdzie spisz teraz...? Quote
togaa Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 [QUOTE]Gdzie spisz teraz...? [/QUOTE] Jak [B]Iguni[/B]a zamieszkała u mnie, wyprowadzilam sie z psiej sypialni do goscinnego pokoju i tak do teraz rozkoszujemy sie we dwójkę samotnością...;) Jest taka cieplutka,jedwabista. Łepek oczywiscie na podusi. Nie dam nikomu, .....nie dam....:shake: Quote
Poker Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='togaa']Jak [B]Iguni[/B]a zamieszkała u mnie, wyprowadzilam sie z psiej sypialni do goscinnego pokoju i tak do teraz rozkoszujemy sie we dwójkę samotnością...;) Jest taka cieplutka,jedwabista. Łepek oczywiscie na podusi. Nie dam nikomu, .....nie dam....:shake:[/QUOTE]Ot i kochana togaa wpadła po uszy.Tak jak my z Zunią. I mimo wszystko mam nadzieję ,że się skończy jak z Zunią. A Ingusia po prostu uczy porządku.Kto to widział takie rzeczy trzymać w zasięgu pysia i mała postanowiła zrobić porządek. Pewnie była bardzo z siebie dumna. Lolusiu ,jak to dobrze ,że Ty nie umiesz czytać, ale Twoje ciotki i tak pewnie Ci zaraz zakablują. Quote
ihabe Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 wiedziała, ze tak bedzie i Togaa zakocha sie po uszy!!! :-) Ja sie zakochałam pierwsza :-) Podstepem Togaa mi ją zabrała, rozkochała ją w sobie , sama sie zakochała i pozamiatane:-) tego psa nie sposób nie kochać, jeszcze nie spotkalam takiej suni:-) Dobrze, że zostawili mi Colinka, on przynajmniej oblizuje minłzy wylane po stracie Ingusi:-) Quote
togaa Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 [QUOTE]Podstepem Togaa mi ją zabrała,[/QUOTE] hi...hi...hi.... [B]Kamuflaż; [/B] [IMG]http://img560.imageshack.us/img560/3784/sam5586.jpg[/IMG] Wyglada tutaj jak spaślak ale tak naprawdę to szparag raczej. Długie to , to i cieniusie... Quote
wellington Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='togaa']hi...hi...hi.... [B]Kamuflaż; [/B] Wyglada tutaj jak spaślak ale tak naprawdę to szparag raczej. Długie to , to i cieniusie...[/QUOTE] Togaa, czy ja ew. zobacze tego szparaga w sobote ? Bo zawsze tylko ten diabel wcielony ujadajacy w pieluchach Ci towarzyszy...;) A to tlo kamuflazowe ...wydaje mi sie ze go juz gdzies widzialam :) Swietnie szpagarunia na nim sie wtapia :loveu: Chcialam jej mieciuni kocyczek przywiezc ale bedzie w takim razie dla kogos innego, poza tym nie mam zadnego w kolorach szparagowych :eviltong: Quote
togaa Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 [QUOTE]Togaa, czy ja ew. zobacze tego szparaga w sobote ? [/QUOTE] Zapraszamy...zapraszamy ! Z wielką przyjemnością ! Kocykiem się dzielimy sprawiedliwie... [B]Iga[/B] uwielbia wszelakie kosmate szmatki. Mąż tym razem mówi do Niej ; [B]"Calineczko[/B]".. Ciekawe kto jest "[B]Ropuchem"[/B]? Mam takiego jednego na mysli, tylko umaszczenie mi się nie zgadza... Quote
Poker Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Chyba mąż rzeczywiście zadurzył się tym razem na fest. Nie jesteś zazdrosna? :eviltong: Quote
togaa Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 [QUOTE]Chyba mąż rzeczywiście zadurzył się tym razem na fest. Nie jesteś zazdrosna[/QUOTE] Ach ! On mnie 14 lat zdradzał z niechlujną i namolną jamniorą szorstkowłosą. Pełna wzajemna adoracja i akceptacja. Był zdruzgotany jak odeszła . [B]Igunia[/B] w jakis sposób przypomina ją mężowi... Quote
Energy Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='togaa'] Ciekawe kto jest "[B]Ropuchem"[/B]? Mam takiego jednego na mysli, tylko umaszczenie mi się nie zgadza...[/QUOTE] :razz:no ciekawe kogo takiego???:cool3: Śliczna sunieczka, czyżby się stado miało powiększyć?;) Quote
togaa Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 [QUOTE]czyżby się stado miało powiększyć?[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/213469-Kaleka-INGA-o-pięknych-oczach-.-Pomóżcie-proszę-!/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG] [/QUOTE] [B]Ach, jakbym chciała ![/B] [IMG]http://img163.imageshack.us/img163/5176/sam5657m.jpg[/IMG] [IMG]http://img684.imageshack.us/img684/4527/sam5664.jpg[/IMG] Quote
Poker Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Przecudna,wcale się nie dziwię ,ze się tak zakochałaś. A jak łapeczka? chodzi na niej? Quote
necianeta89 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Chyba się muszę wprosić na kawę :loveu: Quote
Energy Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='necianeta89']Chyba się muszę wprosić na kawę :loveu:[/QUOTE] Dlaczego ja mam tak daleko:placz: Ale cudo:loveu:też się nie dziwię zakochaniu... No właśnie, jak łapka? Quote
inga.mm Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 zdjecia sa absolutnie cudowne. Panna jest słodziutka, mniam, mniam Quote
togaa Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Mała zasuwa po ogrodzie z prędkoscia światła. Trochę na 3, trochę na 4 łapkach .. Gdy idzie wolniutko utyka wprawdzie ale idzie na czterech. Kolosalna poprawa ! Jest też juz znacznie bardziej samodzielna i nie czepia sie mnie tak jak na poczatku. Taka trochę ' z cicha pękł". Nie dowierzam jej ani, ani.... Gdy 'poluje", głucha na wszystko. A poluje na wszystko; muchy, mrówki, komary, szerszenie i oczywiscie poruszające sie KOTY ! Quote
inga.mm Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Togaa, chyba nie wykopiesz mnie za informację, nie zaproszenie, bo trzeba mieć silne nerwy [B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/215488-Wypadek-Niestety-nie-%28-To-jest-kolejna-masakra-%28"]Wypadek ? Niestety nie :-( To jest kolejna masakra :-([/URL][/B] Quote
inga.mm Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Dziewczyny, czy moge dowiedziec się na skróty jak wygląda sytuacja finansowa mojej pięknej imienniczki? Quote
Recommended Posts