Jump to content
Dogomania

INGA o pięknych oczach . Psie utrapienie ! Nieśpiesznie szukamy domu ...

Recommended Posts

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='togaa']Jest ogromny postęp !!!!!.
Ogród, schody, ciagły powód do biegania (jak to w stadzie , plus zabawy pileczką) to najlepsza rehabilitacja.
Nie do wiary jakie z Pepim urzadza galopady po ogrodzie.

[/QUOTE]

Ach ten Twój przecudny ogród:-) W takim miejscu nie sposób nie być szczęśliwym, także psiaki to wyczuwają:-)

Posted

[quote name='Poker']Czyli wszystko na dobrej drodze. Jeszcze trochę i będzie można małą ogłaszać.[/QUOTE]

Nie wiem jak ja to przeżyję ?:shake::placz:
Czy w ogóle jest dom godny tak cudownej kruszynki ? Oj, lista oczekiwań będzie dłuuuga....
Narazie ogromnie sie nią cieszę i już płaczę nad brzuszkiem, który trzeba bedzie pokroić .

[B]Iga[/B] jest kompletnie niekłopotliwa. Zero szczekliwości, namolności. Zero agresji.Cała taka cieplutka,mięciutka i pachnąca....
[B]Matko, jak porównam Jej i Lolka charakter, to Lolo diabeł wcielony nie pies[/B].

I gdzie tu sprawiedliwośc...?

Posted

Ach :-o ale miałam czytania...troszkę mnie nie było i tyle zaległości:roll: Bardzo się cieszę, że [B]Ingorek[/B] ma się coraz lepiej:multi: a [B]Togusia[/B] zakochana po uszy...hihi ale nie mogło być inaczej :loveu:
Ingusia jest cudna, malutka perełeczka :loveu:

Posted

Mała jest przezabawna...
Lubi porządek .;)
Dzisiaj wyniosła z wiklinowego kosza w kuchni różne szpargały i równiutko poukładała je w 'swoim" pokoiku....

Do kolekcji dołączyła skarpetę męża i opakowanie po jajach...

Gosposia !;)

Posted

[quote name='togaa']Jest ogromny postęp !!!!!.
Ogród, schody, ciagły powód do biegania (jak to w stadzie , plus zabawy pileczką) to najlepsza rehabilitacja.
Nie do wiary jakie z Pepim urzadza galopady po ogrodzie.

Wczoraj był juz pierwszy , 20 minutowy spacerek po lesie.Na szelkach i obróżce, bo nie dowierzam małej szwendaczce za grosz.
W drodze powrotnej minęła nasza bramę obojętnie. Nawet nie spojrzała, tylko iść i iśc...w Swiat.[/QUOTE]

Togaa, Ty kazdego psa doprowadzisz do tego zeby stanal na nogach - i zeby je podnosil :)
Masz cudowne sposoby !
A Inga...cwana bestia.
Ona dokladnie wie jak sie polozyc, jak glowke ulozyc, jak sie popatrzec, jak pozowac zebys miekla :eviltong:
Gdzie spisz teraz...?

Posted

[QUOTE]Gdzie spisz teraz...? [/QUOTE]

Jak [B]Iguni[/B]a zamieszkała u mnie, wyprowadzilam sie z psiej sypialni do goscinnego pokoju i tak do teraz rozkoszujemy sie we dwójkę samotnością...;)
Jest taka cieplutka,jedwabista. Łepek oczywiscie na podusi.

Nie dam nikomu, .....nie dam....:shake:

Posted

[quote name='togaa']Jak [B]Iguni[/B]a zamieszkała u mnie, wyprowadzilam sie z psiej sypialni do goscinnego pokoju i tak do teraz rozkoszujemy sie we dwójkę samotnością...;)
Jest taka cieplutka,jedwabista. Łepek oczywiscie na podusi.

Nie dam nikomu, .....nie dam....:shake:[/QUOTE]Ot i kochana togaa wpadła po uszy.Tak jak my z Zunią. I mimo wszystko mam nadzieję ,że się skończy jak z Zunią.
A Ingusia po prostu uczy porządku.Kto to widział takie rzeczy trzymać w zasięgu pysia i mała postanowiła zrobić porządek. Pewnie była bardzo z siebie dumna.
Lolusiu ,jak to dobrze ,że Ty nie umiesz czytać, ale Twoje ciotki i tak pewnie Ci zaraz zakablują.

Posted

wiedziała, ze tak bedzie i Togaa zakocha sie po uszy!!! :-) Ja sie zakochałam pierwsza :-) Podstepem Togaa mi ją zabrała, rozkochała ją w sobie , sama sie zakochała i pozamiatane:-)
tego psa nie sposób nie kochać, jeszcze nie spotkalam takiej suni:-) Dobrze, że zostawili mi Colinka, on przynajmniej oblizuje minłzy wylane po stracie Ingusi:-)

Posted

[QUOTE]Podstepem Togaa mi ją zabrała,[/QUOTE]
hi...hi...hi....

[B]Kamuflaż; [/B]

[IMG]http://img560.imageshack.us/img560/3784/sam5586.jpg[/IMG]

Wyglada tutaj jak spaślak ale tak naprawdę to szparag raczej. Długie to , to i cieniusie...

Posted

[quote name='togaa']hi...hi...hi....

[B]Kamuflaż; [/B]
Wyglada tutaj jak spaślak ale tak naprawdę to szparag raczej. Długie to , to i cieniusie...[/QUOTE]

Togaa, czy ja ew. zobacze tego szparaga w sobote ?
Bo zawsze tylko ten diabel wcielony ujadajacy w pieluchach Ci towarzyszy...;)

A to tlo kamuflazowe ...wydaje mi sie ze go juz gdzies widzialam :)
Swietnie szpagarunia na nim sie wtapia :loveu:
Chcialam jej mieciuni kocyczek przywiezc ale bedzie w takim razie dla kogos innego, poza tym nie mam zadnego w kolorach szparagowych :eviltong:

Posted

[QUOTE]Togaa, czy ja ew. zobacze tego szparaga w sobote ?
[/QUOTE]

Zapraszamy...zapraszamy ! Z wielką przyjemnością !
Kocykiem się dzielimy sprawiedliwie... [B]Iga[/B] uwielbia wszelakie kosmate szmatki.

Mąż tym razem mówi do Niej ; [B]"Calineczko[/B]"..
Ciekawe kto jest "[B]Ropuchem"[/B]? Mam takiego jednego na mysli, tylko umaszczenie mi się nie zgadza...

Posted

[QUOTE]Chyba mąż rzeczywiście zadurzył się tym razem na fest. Nie jesteś zazdrosna[/QUOTE]
Ach !
On mnie 14 lat zdradzał z niechlujną i namolną jamniorą szorstkowłosą. Pełna wzajemna adoracja i akceptacja.
Był zdruzgotany jak odeszła .
[B]Igunia[/B] w jakis sposób przypomina ją mężowi...

Posted

[quote name='togaa']
Ciekawe kto jest "[B]Ropuchem"[/B]? Mam takiego jednego na mysli, tylko umaszczenie mi się nie zgadza...[/QUOTE]

:razz:no ciekawe kogo takiego???:cool3:

Śliczna sunieczka, czyżby się stado miało powiększyć?;)

Posted

[QUOTE]czyżby się stado miało powiększyć?[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/213469-Kaleka-INGA-o-pięknych-oczach-.-Pomóżcie-proszę-!/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG] [/QUOTE]

[B]Ach, jakbym chciała ![/B]

[IMG]http://img163.imageshack.us/img163/5176/sam5657m.jpg[/IMG]

[IMG]http://img684.imageshack.us/img684/4527/sam5664.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='necianeta89']Chyba się muszę wprosić na kawę :loveu:[/QUOTE]

Dlaczego ja mam tak daleko:placz:

Ale cudo:loveu:też się nie dziwię zakochaniu...
No właśnie, jak łapka?

Posted

Mała zasuwa po ogrodzie z prędkoscia światła. Trochę na 3, trochę na 4 łapkach ..
Gdy idzie wolniutko utyka wprawdzie ale idzie na czterech. Kolosalna poprawa !

Jest też juz znacznie bardziej samodzielna i nie czepia sie mnie tak jak na poczatku.
Taka trochę ' z cicha pękł". Nie dowierzam jej ani, ani....
Gdy 'poluje", głucha na wszystko. A poluje na wszystko; muchy, mrówki, komary, szerszenie i oczywiscie poruszające sie KOTY !

Posted

Togaa, chyba nie wykopiesz mnie za informację, nie zaproszenie, bo trzeba mieć silne nerwy
[B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/215488-Wypadek-Niestety-nie-%28-To-jest-kolejna-masakra-%28"]Wypadek ? Niestety nie :-( To jest kolejna masakra :-([/URL][/B]