Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

winter7 napisał(a):
Czyli wszystko przyklepane :)
Super

juppi:) mogę spokojnie iść spać...
dobranoc cioteczki..dziękujemy winter7
trzymaj się Robinsonku, niedługo wolność:)

Posted

[quote name='nescca']Rozmawiałam teraz z hotelem u lilki. Zdążą z boksem . MAMY MIEJSCE!!!!

To ja od 2 godzin walczę na owczarkach, bo mi się zdjęcia Robinsona nie chcą wklejać a tu się tyle dobrego wydarzyło :multi: :multi: :multi:
Suuuuuuuuuuper wieści :):):)
Tak się cieszę !!!!!!
Cioteczko winter7 jesteś the best
Wszystkie jesteście wspaniałe !!!!!
To znaczy, że Robin zostanie w poniedziałek uratowany :multi:
A więc w przyszłym tygodniu startujemy z ogłoszeniami, jak już będzie coś więcej o chłopaku wiadomo :):):)
Już moja w tym głowa !!!!!
Na razie ma wątki na owczarkach:

http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=18947&title=Onek-zamknity-bez-jedzenia-i-wody-potrzebne-dt

http://owczarki.eu/forum/showthread.php?p=25963#post25963

http://owczarki.eu/psiak/1044

Jest też wystawiony tu:
http://www.dogomania.pl/threads/8669-Owczarki-Niemieckie-do-adopcji. - post #1893

Posted

Dzien dobry cioteczki .Ja jak po wyslaniu zaproszenia do kochanej cioteczki winter7 pare minut pozniej tu zajrzalam -myslalm ,ze oszaleje z radosci czytajac to co napisala :multi::multi:.Jednak Wy kochane :loveu:jestescie i zawsze mozna na Was liczyc .Super ,ze tu jestescie ...:loveu:Robinsonek zapewnie nic nie wie ,ze wyjdzie za niedlugo z tego wiezienia ,ze bedzie mogl polatac po zielonej trawie ..ale jak sie dowie ,to tez bedzie szalal z radosci ...niech juz bedzie poniedzialek cioteczki .:roll:(nawet jesli to jest moj 1 dzien pracy ... po urlopie :cool3:)

Posted

[quote name='bela51']Tak sie ciesze i jednoczesie troche martwie, czy ci własciciele bez serca nie wróca do poniedziałku. Bo wtedy moga byc schody...

Jeśli pies zostanie zabrany z interwencji - z policją,która ma uprawnienia do otwarcia tej komórki - to nie widzę żadnych schodów!
Chyba,że się będziecie "włamywać" - to co innego, to mogą być schody! Prawne:cool3:

Posted

[quote name='unixena']Dzien dobry cioteczki .Ja jak po wyslaniu zaproszenia do kochanej cioteczki winter7 pare minut pozniej tu zajrzalam -myslalm ,ze oszaleje z radosci czytajac to co napisala :multi::multi:.Jednak Wy kochane :loveu:jestescie i zawsze mozna na Was liczyc .Super ,ze tu jestescie ...:loveu:Robinsonek zapewnie nic nie wie ,ze wyjdzie za niedlugo z tego wiezienia ,ze bedzie mogl polatac po zielonej trawie ..ale jak sie dowie ,to tez bedzie szalal z radosci ...niech juz bedzie poniedzialek cioteczki .:roll:(nawet jesli to jest moj 1 dzien pracy ... po urlopie :cool3:)

Unixena, Słonko Ty moje, trafiłaś w dziesiątkę :multi: :multi: :multi:
Wychodzi na to, ze ja też trafiłam, zapraszając do Robina C I E B I E !!! ;) :loveu:
Oby do poniedziałku :):):)
Robinson trzymaj się, pomoc nadchodzi :loveu:

Posted

[quote name='betka']DONka Ty jesteś na owczarkach zalogowana ? Kochana proszę wrzuć tam tego staruszka, cudnego biednego, w depresji :( :( :(. Mało ludzi się nim interesuje :(

Owczarek wielkości osła.

Zrobi się cioteczko, ale późnym wieczorem ;)
Bo ja na dogo i owczarkach pracuję na nocną zmianę ;)

Posted

Przepraszam za offa, ale BŁAGAM- pomóżcie!
Dunia z mojego podpisu straciła DT. A właściwie traci go od 6 wrzesnia. To niewidoma sunia, ale bedzie widzieć- 16 wrzesnia ma wyznaczony termin operacji. Na domiar złego ma cieczkę (na szczęscie sie kończy).
Pomóżcie znaleźć DT na Śląsku. Może być płatny , bo Dunia ma nazbierane pieniądze.
Pomóżcie!

Posted

Zastanawiam się czy nie wykupić Mu pakietu ogłoszeń, wiem o jednym bazarku ogłoszeniowym, który trwa do dziś do 20.00
Jeszcze jakieś 10 zł (40 ogłoszeń) wysupłałabym dla Niego
Co myślicie cioteczki ???[/QUOTE]
A może zrzuta na dobrego , SUPER DOBREGO ! prawnika ? i "właściciel " ( TFUUUU ! udławiłam się tym słowem !!!) pokrywa koszty hoteliku , weta itd - I TO DOŻYWOTNIO!!! Nikt dziadowi nie narzucił psiaka, sam zadecydował że będzie miał psa - niech ponosi konsekwencje swoich poczynań ! Zwierzę nie jest rzeczą !!! jest ISTOTĄ ŻYWĄ!!! ZALEŻNĄ OD NAS I BEZBRONNĄ JAK DZIECKO !!!!

Posted

Jestem znowu u Robina :)
Myślę o Nim nieustannie !!!
Będzie dobrze, MUSI BYĆ :thumbs::thumbs::thumbs:
Żeby już był ten cholerny poniedziałek :modla:

Posted

epe napisał(a):
Jeśli pies zostanie zabrany z interwencji - z policją,która ma uprawnienia do otwarcia tej komórki - to nie widzę żadnych schodów!
Chyba,że się będziecie "włamywać" - to co innego, to mogą być schody! Prawne:cool3:

nie ma opcji z włamaniem:)...to będzie wizyta inspektorów otozu.... albo odda albo będzie spacerował do sądu...

Posted

danavas napisał(a):
nie ma opcji z włamaniem:)...to będzie wizyta inspektorów otozu.... albo odda albo będzie spacerował do sądu...

Danavas!
Ale inspektorzy jakiejkolwiek organizacji,robiąc interwencję zabierania psa,aby być w zgodzie z prawem, musza to robić w obecności policji!
I najlepiej,aby policja była świadkiem zrzeczenia się psa i zrobiła notatke z interwencji!
A kto się ma zrzekać psa,jeśli właściciela nie będzie?:cool3:
Chyba wtedy potrzebny jest ktoś z gminy,oprócz policji - aby odebrać psa pod nieobecność właściciela!
Tak jak ostatnio zrobił ŚTOZ w Kielcach!;)

Posted

epe napisał(a):
Danavas!
Ale inspektorzy jakiejkolwiek organizacji,robiąc interwencję zabierania psa,aby być w zgodzie z prawem, musza to robić w obecności policji!
I najlepiej,aby policja była świadkiem zrzeczenia się psa i zrobiła notatke z interwencji!
A kto się ma zrzekać psa,jeśli właściciela nie będzie?:cool3:
Chyba wtedy potrzebny jest ktoś z gminy,oprócz policji - aby odebrać psa pod nieobecność właściciela!
Tak jak ostatnio zrobił ŚTOZ w Kielcach!;)

przecież dziewczyny już niejednego psa odbierały, więc wiedzą co robią...bądź spokojna....wszystko będzie jak należy... :)