danavas Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 winter7 napisał(a):Czyli wszystko przyklepane :) Super juppi:) mogę spokojnie iść spać... dobranoc cioteczki..dziękujemy winter7 trzymaj się Robinsonku, niedługo wolność:) Quote
Marycha35 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Supero wieści, mniam:) Winter kochana jesteś:) Quote
DONnka Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 [quote name='nescca']Rozmawiałam teraz z hotelem u lilki. Zdążą z boksem . MAMY MIEJSCE!!!! To ja od 2 godzin walczę na owczarkach, bo mi się zdjęcia Robinsona nie chcą wklejać a tu się tyle dobrego wydarzyło :multi: :multi: :multi: Suuuuuuuuuuper wieści :):):) Tak się cieszę !!!!!! Cioteczko winter7 jesteś the best Wszystkie jesteście wspaniałe !!!!! To znaczy, że Robin zostanie w poniedziałek uratowany :multi: A więc w przyszłym tygodniu startujemy z ogłoszeniami, jak już będzie coś więcej o chłopaku wiadomo :):):) Już moja w tym głowa !!!!! Na razie ma wątki na owczarkach: http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=18947&title=Onek-zamknity-bez-jedzenia-i-wody-potrzebne-dt http://owczarki.eu/forum/showthread.php?p=25963#post25963 http://owczarki.eu/psiak/1044 Jest też wystawiony tu: http://www.dogomania.pl/threads/8669-Owczarki-Niemieckie-do-adopcji. - post #1893 Quote
betka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 DONka Ty jesteś na owczarkach zalogowana ? Kochana proszę wrzuć tam tego staruszka, cudnego biednego, w depresji :( :( :(. Mało ludzi się nim interesuje :( Owczarek wielkości osła. Quote
ania shirley Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Jestem u psiaka! A tu takie dobre wiesci. Pierwszy raz chcę , zeby już był poniedziałek:evil_lol: Quote
MALWA Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Super wieści! Chyba zacznę lubić poniedziałki !!! Quote
Martika&Aischa Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Tak się cieszę że Robinson za chwilkę będzie wolny .........oby do poniedziałku!!! :) Quote
unixena Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Dzien dobry cioteczki .Ja jak po wyslaniu zaproszenia do kochanej cioteczki winter7 pare minut pozniej tu zajrzalam -myslalm ,ze oszaleje z radosci czytajac to co napisala :multi::multi:.Jednak Wy kochane :loveu:jestescie i zawsze mozna na Was liczyc .Super ,ze tu jestescie ...:loveu:Robinsonek zapewnie nic nie wie ,ze wyjdzie za niedlugo z tego wiezienia ,ze bedzie mogl polatac po zielonej trawie ..ale jak sie dowie ,to tez bedzie szalal z radosci ...niech juz bedzie poniedzialek cioteczki .:roll:(nawet jesli to jest moj 1 dzien pracy ... po urlopie :cool3:) Quote
winter7 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Ja też nie mogę się doczekać wyprawy Robinsona ku wolności :) Quote
bela51 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Tak sie ciesze i jednoczesie troche martwie, czy ci własciciele bez serca nie wróca do poniedziałku. Bo wtedy moga byc schody... Quote
epe Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='bela51']Tak sie ciesze i jednoczesie troche martwie, czy ci własciciele bez serca nie wróca do poniedziałku. Bo wtedy moga byc schody... Jeśli pies zostanie zabrany z interwencji - z policją,która ma uprawnienia do otwarcia tej komórki - to nie widzę żadnych schodów! Chyba,że się będziecie "włamywać" - to co innego, to mogą być schody! Prawne:cool3: Quote
DONnka Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 [quote name='unixena']Dzien dobry cioteczki .Ja jak po wyslaniu zaproszenia do kochanej cioteczki winter7 pare minut pozniej tu zajrzalam -myslalm ,ze oszaleje z radosci czytajac to co napisala :multi::multi:.Jednak Wy kochane :loveu:jestescie i zawsze mozna na Was liczyc .Super ,ze tu jestescie ...:loveu:Robinsonek zapewnie nic nie wie ,ze wyjdzie za niedlugo z tego wiezienia ,ze bedzie mogl polatac po zielonej trawie ..ale jak sie dowie ,to tez bedzie szalal z radosci ...niech juz bedzie poniedzialek cioteczki .:roll:(nawet jesli to jest moj 1 dzien pracy ... po urlopie :cool3:) Unixena, Słonko Ty moje, trafiłaś w dziesiątkę :multi: :multi: :multi: Wychodzi na to, ze ja też trafiłam, zapraszając do Robina C I E B I E !!! ;) :loveu: Oby do poniedziałku :):):) Robinson trzymaj się, pomoc nadchodzi :loveu: Quote
DONnka Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 [quote name='betka']DONka Ty jesteś na owczarkach zalogowana ? Kochana proszę wrzuć tam tego staruszka, cudnego biednego, w depresji :( :( :(. Mało ludzi się nim interesuje :( Owczarek wielkości osła. Zrobi się cioteczko, ale późnym wieczorem ;) Bo ja na dogo i owczarkach pracuję na nocną zmianę ;) Quote
ania shirley Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Przepraszam za offa, ale BŁAGAM- pomóżcie! Dunia z mojego podpisu straciła DT. A właściwie traci go od 6 wrzesnia. To niewidoma sunia, ale bedzie widzieć- 16 wrzesnia ma wyznaczony termin operacji. Na domiar złego ma cieczkę (na szczęscie sie kończy). Pomóżcie znaleźć DT na Śląsku. Może być płatny , bo Dunia ma nazbierane pieniądze. Pomóżcie! Quote
Jasza Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Ja również prosze o DT dla Duni. Mus opuścić DT nie 06 a 04 wrzesnia najpóxniej. Jeżeli macie jakieś pomysły....piszcie proszę.... http://www.dogomania.pl/threads/208690-Ma-13-lat-nie-widzi-jest-malutka-i-czarna-jak-w%C4%99gielek...schron-w-Sosnowcu..DT%21%21%21%21 Quote
ziunka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Zastanawiam się czy nie wykupić Mu pakietu ogłoszeń, wiem o jednym bazarku ogłoszeniowym, który trwa do dziś do 20.00 Jeszcze jakieś 10 zł (40 ogłoszeń) wysupłałabym dla Niego Co myślicie cioteczki ???[/QUOTE] A może zrzuta na dobrego , SUPER DOBREGO ! prawnika ? i "właściciel " ( TFUUUU ! udławiłam się tym słowem !!!) pokrywa koszty hoteliku , weta itd - I TO DOŻYWOTNIO!!! Nikt dziadowi nie narzucił psiaka, sam zadecydował że będzie miał psa - niech ponosi konsekwencje swoich poczynań ! Zwierzę nie jest rzeczą !!! jest ISTOTĄ ŻYWĄ!!! ZALEŻNĄ OD NAS I BEZBRONNĄ JAK DZIECKO !!!! Quote
Caragh Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Przyczłapałam i ja z fb. Jak tak można.. :cry: Lecę doczytać Trzymam kciuki za akcje :thumbs: Robinku, jesteś przesłodki :loveu: Quote
DONnka Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Jestem znowu u Robina :) Myślę o Nim nieustannie !!! Będzie dobrze, MUSI BYĆ :thumbs::thumbs::thumbs: Żeby już był ten cholerny poniedziałek :modla: Quote
danavas Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 epe napisał(a):Jeśli pies zostanie zabrany z interwencji - z policją,która ma uprawnienia do otwarcia tej komórki - to nie widzę żadnych schodów! Chyba,że się będziecie "włamywać" - to co innego, to mogą być schody! Prawne:cool3: nie ma opcji z włamaniem:)...to będzie wizyta inspektorów otozu.... albo odda albo będzie spacerował do sądu... Quote
epe Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 danavas napisał(a):nie ma opcji z włamaniem:)...to będzie wizyta inspektorów otozu.... albo odda albo będzie spacerował do sądu... Danavas! Ale inspektorzy jakiejkolwiek organizacji,robiąc interwencję zabierania psa,aby być w zgodzie z prawem, musza to robić w obecności policji! I najlepiej,aby policja była świadkiem zrzeczenia się psa i zrobiła notatke z interwencji! A kto się ma zrzekać psa,jeśli właściciela nie będzie?:cool3: Chyba wtedy potrzebny jest ktoś z gminy,oprócz policji - aby odebrać psa pod nieobecność właściciela! Tak jak ostatnio zrobił ŚTOZ w Kielcach!;) Quote
danavas Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 epe napisał(a):Danavas! Ale inspektorzy jakiejkolwiek organizacji,robiąc interwencję zabierania psa,aby być w zgodzie z prawem, musza to robić w obecności policji! I najlepiej,aby policja była świadkiem zrzeczenia się psa i zrobiła notatke z interwencji! A kto się ma zrzekać psa,jeśli właściciela nie będzie?:cool3: Chyba wtedy potrzebny jest ktoś z gminy,oprócz policji - aby odebrać psa pod nieobecność właściciela! Tak jak ostatnio zrobił ŚTOZ w Kielcach!;) przecież dziewczyny już niejednego psa odbierały, więc wiedzą co robią...bądź spokojna....wszystko będzie jak należy... :) Quote
MALWA Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 No niech szybko mija ten weekend, i będzie juz poniedziałek! A tym samym Robinson na wolności! Quote
Martika&Aischa Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Cioteczki zgarnęłyśmy wczoraj z ulicy psiaka ze zmasakrowanym oczkiem :( Potrzebujemy z Myszą pomocy :( http://www.dogomania.pl/threads/213578-Sosnowie!Zmasakrowane-oczko-poniewierany-!-pomocyyyyyy! Quote
Recommended Posts