danavas Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Marycha35 napisał(a):Jasna cholera, Ludkowie, takiego właściciela to za dooopu i w kosmos!!! W jakim my kraju żyjemy, w bańce się nie mieści. Bidul kochany, DT na wagę jego nowego życia spokojnego. Rozumiem Waszą nerwówkę, mamy podobnie z jedną chorą niedawno rodzącą, sunią.... właściwie to bdt bo on nie ma ani grosza...... Quote
nescca Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Na fb zamiesciłam zdjecie chlopaka z dzisiaj. Zobaczcie ten chlwe i urode robinsonka :) co do pytan zadanych wczesniej.... Psiak nadal tkwi w tym chlewie. Jesli tylko bedzie miejsce dla niego...to ja natychmiast jade z dziewczynami go odbierać. Poki co.... Maluch jest codziennie karmiony i pojony. Jego zyciu nie zagraza niebezpieczenstwo.... Martwia mnie tylko te smieci ,,,,zeby sie czyms nie pokaleczyl. Jesli tylko znajdzie sie jakies miejsce.... Leb mi juz paruje od kombinowania.... To natychmiast lecimy !!!! Quote
Marycha35 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Brawo Dziewczynki:) Oby się udało coś wykombinować:) To śliczny pies!!! Quote
danavas Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='nescca']Na fb zamiesciłam zdjecie chlopaka z dzisiaj. Zobaczcie ten chlwe i urode robinsonka :) co do pytan zadanych wczesniej.... Psiak nadal tkwi w tym chlewie. Jesli tylko bedzie miejsce dla niego...to ja natychmiast jade z dziewczynami go odbierać. Poki co.... Maluch jest codziennie karmiony i pojony. Jego zyciu nie zagraza niebezpieczenstwo.... Martwia mnie tylko te smieci ,,,,zeby sie czyms nie pokaleczyl. Jesli tylko znajdzie sie jakies miejsce.... Leb mi juz paruje od kombinowania.... To natychmiast lecimy !!!! wrzucam: Quote
danavas Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 w Was ciotki też nadzieja...pilnie potrzebne dt za karmę i weta.... czyli bdt...ech..... Quote
Marycha35 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Dżizas, ale warunki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ta opona....Co za debil go tam zamknął. Wrrrrrrr!!!! Quote
unixena Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Jakas masakra .W takich warunkach powinno sie jedynie zlom zbierac na kupke .A co tam szuka ten biedak onek? Oj ..kochany ..a taki jestes sliczny jak z obrazka .Widac ,ze madry -na pewno masz psiaku wiecej rozumu ,niz ten twoj durnowaty ,bezduszny pan .. Quote
danavas Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 unixena napisał(a):Jakas masakra .W takich warunkach powinno sie jedynie zlom zbierac na kupke .A co tam szuka ten biedak onek? Oj ..kochany ..a taki jestes sliczny jak z obrazka .Widac ,ze madry -na pewno masz psiaku wiecej rozumu ,niz ten twoj durnowaty ,bezduszny pan .. to jest młodziutki piesek... Quote
winter7 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 W hotelu Amok jest wolne miejsce.To jest 120 km od Lublińca w stronę Krakowa. Mógłby tam pojechać jutro jeśli uda się skombinować transport. Mogę opłacić 1 miesiąc (czyli 400zł). A Wy ogłaszajcie !!!!!!!!! Myślę, że szybko znajdzie dom. Quote
unixena Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 winter7 napisał(a):W hotelu Amok jest wolne miejsce.To jest 120 km od Lublińca w stronę Krakowa. Mógłby tam pojechać jutro jeśli uda się skombinować transport. Mogę opłacić 1 miesiąc (czyli 400zł). A Wy ogłaszajcie !!!!!!!!! Myślę, że szybko znajdzie dom. Kochana cioteczko jestes Aniolem :angel:.Tak sie ciesze :multi:,ze tak szybko przybylas na watek i w dodatku z takimi wiesciami ....nie wiem jak Ci dziekowac ...:loveu: Quote
epe Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 O Matko jedyna! Znowu pies w komórce:placz: Dziewczyny interweniujące! Mam nadzieję,że bedziecie miały wszystko opracowane z policją i najlepiej władzami miasta. Bo taki bydlak-właściciel, moze Was oskarżyć o kradzież z włamaniem! Moze nazmyślać,że miał tam ukryte np. złoto,którego pies pilnował:cool3: Quote
nescca Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 U mnie jutro odpada. Moje dziewczyny wyjeżdżają na szkolenie na inspektorów OTOZ Animals w góry. Mąż wyjechany .. nie mam czym. Ale propozycja..... CUDOWNA!!! Nie wierzę aby Robinson siedział tam długo. To piekny ,młody pies..... o cudownym charakterze. Jessooo....co robić? Quote
danavas Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 ja pierniczę....jakbym jutro nie pracowąła to bym go chyba na taczce tam zapchała...winter7 jesteś anielicą kobieto!!!!!! Quote
winter7 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 To dajcie w taki razie znać co ustalicie. Ja będę jutro praktycznie bez netu, bo jestem za granicą. Tu jest numer do pani Iwony: 694-969-330 I link do hotelu: http://hotelamok.pl/kontakt.html Powołajcie się na mnie, czyli Kasię od Hectorka :) Ja już do niej pisałam i mam potwierdzenie, że jest wolne miejsce. Nie musi jechać jutro, ale gdyby była taka szansa, to miejsce na niego czeka. Ja rozliczę się na koniec miesiąca. Ewentualnie spróbujcie jeszcze u Ulki12. Ona ma hotelik koło Żarek, ale nie wiem jak z miejscami. I chyba trzeba zabierać go jak najszybciej, bo to jest porzucenie. A jak wrócą, to nie będą chcieli go oddać... Quote
nescca Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 ale dokad? do domu Go nie wezme bo zapsiona i zakocona jestem a zawieźć nie mam jak. Pracuje do 18. Interwencja z odbiorem ok 1 godz. jesli podpiszą zrzeczenie. Jeśli nie to z policja ok 3 godz. Potem wieźć psa 150 km....a jak wspomnialam nie mam chwilowo auta. Piętrzą mi sie te problemy a zostałam sama. Po niedzieli będzie juz inaczej. Quote
winter7 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 danavas napisał(a):ja pierniczę....jakbym jutro nie pracowąła to bym go chyba na taczce tam zapchała...winter7 jesteś anielicą kobieto!!!!!! To może w sobotę :cool3: Ja nie dam rady, bo jutro będę w Austrii :evil_lol: Quote
danavas Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='winter7']To dajcie w taki razie znać co ustalicie. Ja będę jutro praktycznie bez netu, bo jestem za granicą. Tu jest numer do pani Iwony: 694-969-330 I link do hotelu: http://hotelamok.pl/kontakt.html Powołajcie się na mnie, czyli Kasię od Hectorka :) Ja już do niej pisałam i mam potwierdzenie, że jest wolne miejsce. Nie musi jechać jutro, ale gdyby była taka szansa, to miejsce na niego czeka. Ja rozliczę się na koniec miesiąca. Ewentualnie spróbujcie jeszcze u Ulki12. Ona ma hotelik koło Żarek, ale nie wiem jak z miejscami. I chyba trzeba zabierać go jak najszybciej, bo to jest porzucenie. A jak wrócą, to nie będą chcieli go oddać... mogło by być miejsce u wiosny w Kluczborku...a tam już nie problem z transportem....czy wtedy też Twoja propozycja jest aktualna? Quote
nescca Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 W sobote ciągle nie mam auta. Wszyscy wracają w niedzielę. Quote
danavas Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 możanby go wtedy w poniedziałek odebrać i zawieźć od razu...prawda Nescca? Quote
Olga7 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Najbliżej to jest hotel Lilki kolo Kluczborka ,ale moze nie ma miejsca teraz akurat. To mijesce dla Ami -rezerwacja ,chyba będzie wolne ,bo ponoć ma miec niedlugo dom w Inowroclawiu.Oby tylko udala się ta adopcja/doszla do skutku. Quote
nescca Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Tak....wlaśnie o to chodzi że w pn juz bedzie ok. Dowiedziałam sie że u Lilki jutro stawiają nowy boks. Jeśli zdążą do nd.to w pn mozna by wieźć Robinsona. Quote
danavas Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 jeśli winter7 wyłoży na pierwszy miesiąc to będziemy do poniedziałku przetrzepywać wszystkie znane i sprawdzone dt w okolicy i w poniedziałek zrobimy podejście do "właściciela"...jutro będzie wiadomo jak jest z tymi miejscami w dt już na pewno.... Quote
nescca Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Rozmawiałam teraz z hotelem u lilki. Zdążą z boksem . MAMY MIEJSCE!!!! Quote
danavas Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 do poniedziałku piesio da rade bo obecnie już jest bardzo dobrze dokarmiany i ma świeżą wodę.... Quote
Recommended Posts