Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maciaszek']To co, zostaje?! ;)

Nie...nie moge...Terorrek byl tym jedynym i nie chce juz zadnego nowego kota.

Ze Zgredem i Pasztetem, Pasztecia go potem pogonila awanturnica mala no

I tu sam w poszukiwaniu jedzenia

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Prezes dorwal Wypadka...kocina biedna prawie padla na widok wielkiego czarnego psa...a psisko chcialo tylko sie przywitac i wylizac nowego kociatego:lol:

:lol::lol::lol:

Posted

Mój kot, którego już nie ma od 3 lat, kiedy był głodny, siadał przy lodówce, głaskał drzwi łapką i przemawiał... Tak jakby mówił: "tu mieszka jedzenie, a ja właśnie zgłodniałem":)

Posted

Zycie z Wypadkiem w obrazkach....

i tak przez caaaly czas, non stop, bez przerwy...foty robione jakas godzine temu a on dalej po mnie lazi, juz nawet na glowie mi siedzial....jedyna opcja to go zamknac....

Posted

agaga21 napisał(a):
ale on cię kocha! :)

No wlasnie obawiam sie ze za bardzo, do Kuby tak nie leci...ma jakas obsesje chyba kociaty, naprawde opedzic sie nie moge:shake:
wlasnie mi siedzi na plecach...

Posted

Wypcio z reszta kociatych juz bez wiekszych problemow, tylko Pasztet i Pulpet nie sa zachwycone jego obecnoscia ale jest coraz lepiej. Dzisiaj Wypadek mial dzien pelen wrazen...mial bliskie spotkanie z duzymi psowatymi, do Zygmunta juz przyzwyczajony...nawet mu z miski wyjada wiec stwierdzilam ze czas na wiekszy kaliber psa. Zostal obwachany przez Fur i wysliniony przez Prezesa (on najbardziej zadowolony z takiego obrotu spraw:evil_lol:) Kot nie byl zachwycony ale tez nie panikowal, troche poprychal raczej dla zasady i samego prychania. Chwile pochodzil po pokoju w obecnosci psiakow i sie ewakulowal do kuchni.
Licze na to ze zacznie Prezesowi na glowe wchodzic i mnie zostawi w spokoju hihi

Posted

czysto i rana coraz mniejsza ale i tak jest przerażająco duża jeszcze. to co było na początku to była masakra.
dzielne kocisko wiele przeszło. gosiu, zbierałaś jego flaki z drogi, zawiozłaś do weta nie po to by ulżyć mu w cierpieniu a po to by uratować. podziwiam twoją determinację

Posted

U charcicy jak do nas trafiła z gnijącą raną na łapie choć była ta rana dużo mniejsza, goiła się i zablźniała chyba z pół roku, ale zablźniła się ładnie tylko na pewnym kawałku sierść nigdy nie odrosła i jej rana długo wygładała dużo gorzej niz u Wypadka. Jemu bardzo ładnie się goi