Jump to content
Dogomania

Krzyk cierpienia ... Tessa szczesliwa w swoim nowym domu !!!!

Recommended Posts

Posted

Nazywam się Emirek, jestem psem adoptowanym przez a.piurek
tu jest mój wątek.

http://www.dogomania.pl/threads/133649-Zmasakrowane-%C5%82apy-Emira-wo%C5%82aja-o-RATUNEK!EMIR-JUZ-WE-W%C5%81ASNYM-DOMKU!/page64

Pańcia gdzieś poszła, więc mogę szybko napisać wielką prośbę do wszystkich psich Przyjaciół: jest takie głosowanie, dzięki któremu moi bracia i siostry w Emirze będą mieli pełne miski.
Ja kiedyś wyzdrowiałem dzięki Wam i tej Fundacji, a teraz mogę się jakoś choć troszkę odwdzięczyć.

Dlatego bardzo proszę o głos Shirę i inne psiaki - głos na Emira

http://www.dogomania.pl/threads/2207...a-stycze%C5%84

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kopuje z Forum Emira:

Dziś dostała 5 dawkę ivomecu w drugim rzucie choroby; zmienione chorobowo miejsca przecieramy w celu odkażenia i usuwania strupów. Za tydzień kontrolne pobranie zeskrobin.Tessa ( zgodnie z zaleceniem lekarza) opuszcza szpitalik i wraca do "swojego" ogrodu.

Posted (edited)

Mam nadzieję, że brak wiadomości na temat Tessy, jest dobrą wiadomością.

Przepraszam za wklejenie wątku Romka ale są tam zdjęcia suczki, która bardzo potrzebuje pomocy. Zajrzycie proszę, może ktoś znajdzie kawałek podłogi dla tego biedactwa.

http://www.dogomania.pl/threads/205634-ROMEK-zostaje-u-nas-na-tymczasie-)?p=18391944&posted=1#post18391944

Już możecie nie zaglądać. Ona nie potrzebuje już niczyjej pomocy.

Edited by maja602
Posted

[quote name='maja602']Mam nadzieję, że brak wiadomości na temat Tessy, jest dobrą wiadomością.[/QUOTE]

Przecież wczoraj przyklejałam nowe wieści...

Posted

[quote name='Incia']Hej, Laleczko! W porządku u Ciebie?[/QUOTE]

Tak, jestem już w swoim ogrodzie i znowu ustawiam towarzycho czterołapków. Niech wiedza kto tu krółową jest
Wasza Tessa

Posted

[quote name='Isadora7']Tak, jestem już w swoim ogrodzie i znowu ustawiam towarzycho czterołapków. Niech wiedza kto tu krółową jest
Wasza Tessa[/QUOTE]
No wreszcie się odezwałas...tylko nie nakręcaj się za bardzo na to rządzenie;)

Posted

kojarzy mi sie z moja Wega :(

mam pytanie moze ktora z Was ciocie wie o jakiejs suce duzej do pilnowania posesji, ktora nadawala by sie do budy? moze byc agresywna

Posted

Mamy w Wawie bernardynkę. Ok 4 letnią. Pilnuje nie tyle posesji, co właściciela:)
Mieszka przy warsztacie samochodowym i dużo czasu spędza na łańcuchu. Wyglądem wzbudza respekt ale z lubością ja targałam za futro, więc zdziwiłam się ogromnie jak własciciel powiedział, że wyskoczyła do pracownika, który często ją karmi i wszystko zawsze było ok ale teraz jakoś była spuszczona i obaj panowie się kręcili:)