Jump to content
Dogomania

Krzyk cierpienia ... Tessa szczesliwa w swoim nowym domu !!!!

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Kochani jestem to straszne latać po nocy, ale ona znaczy Isadora siedzi po nocach jakieś pozakładała na fejsie eventy. Takie małe okruszki sa tu w Emirowie, nawet 5 kilo nie wąza, za breloczek mogłabym nosić. No i się nie mogłam dopchać do kompa. No widzicie Ona, znaczy Isadora siedzi tyle i nawet nie wstawiła informacji, ze jest aktualizacja moich rozliczeń i o Ona mówi że coś robi no smieszna jest.

[B]Aktualizacja:[/B] [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][URL]http://emir.eev.pl/viewtopic.php?p=17490#17490[/URL]

[/SIZE][/FONT][RIGHT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3] [B]Dobranoc - Wasza Tessa[/B][/SIZE][/FONT] [/RIGHT]

Posted

[quote name='tatankas']A ode mnie paczuszka nie doszła???
Były 2 litrowe płyny dezynfekujące,trochę bandaży i gazy,oraz siemie lniane-2 paczki.[/QUOTE]

Myślę ze doszła, ale takie najtrudnie się liczy. Upewnie sie i dam znać.

Posted

[quote name='zuanna']cicho tu strasznie i co raz mniej ciotek zagląda :([/QUOTE]
Ciotki przyczajone, czytaja i kciuki za Tessulę trzymają! :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='szafra']Ciotki przyczajone, czytaja i kciuki za Tessulę trzymają! :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Są ciotki:)) Parę razy dziennie zaglądam. Nie chcę wątku zaśmiecać. Ciągle myślę co u księżniczki.
Szykuję paczkę dla Tessy, pytałam o rękawiczki gumowe- mam sporo ale rozmiar S- mogą być???