NikaEla Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Dziękuję :loveu: Mam nadzieję, że Barrybede szybciutko aktywuje ogłoszenia (wysłałam SMS) i telefon się rozdzwoni Quote
Barrybede Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Aktywowałam ogłoszenia. W domu myśleli, że przyprowadziłam innego psa :-) Quote
Poker Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Na pewno jest lepiej niż przed strzyżeniem ,ale też mi się nie podoba ta długa broda , szczególnie ,że czoło ma łyse co daj jeszcze większy kontrast. Sierść na łebku kiedyś odrośnie ,ale tymczasem można skrócić brodę. Quote
terierfanka Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Poker']Na pewno jest lepiej niż przed strzyżeniem ,ale też mi się nie podoba ta długa broda , szczególnie ,że czoło ma łyse co daj jeszcze większy kontrast. Sierść na łebku kiedyś odrośnie ,ale tymczasem można skrócić brodę.[/QUOTE] no to już Barrybede musi we własnym zakresie spróbować :) Quote
chowano Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Poczekajcie broda się skróci(jak się poskręca) i nie będzie taka napuszona;-) nie obcinajcie jej póki co, bo będzie mu piała ... POZDRAWIAM Kasia Quote
terierfanka Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='chowano']Poczekajcie broda się skróci(jak się poskręca) i nie będzie taka napuszona;-) nie obcinajcie jej póki co, bo będzie mu piała ... POZDRAWIAM Kasia[/QUOTE] no właśnie, też myślę, że się broda sama zmniejszy, bo po strzyżeniu jest większa niż przed :) ale co znaczy, że "będzie mu piała" to nie mam pojęcia :niewiem: Quote
chowano Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 odstawała w każdą stronę :-) to tak jak z pudelem.... po strzyżeniu wygląda ja waciak, 3 dni po jest już oki :-) Quote
malawaszka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 ale cudak :lol: on jest sliczny ale nie jest sznaucerkiem i śmiesznie wygląda tak ogolony, no ale ludzie lubią jak piesek jest ostrzyżony to mam nadzieję, że nowe ogłoszenia ruszą, tej brody za dużo na polikach zostało i ona taka nieproporcjonalna do reszty dam go jutro na stronę jako mixa sznaucerka, kto wie co tam w nim siedzi Quote
kora78 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 uff, a juz myslalam, ze to tylko ja jestem widzma i sie czepiam :D tez mysle, ze broda sie poskreca i troche uklepie. ale kontrast jest duzy i ze 2 cm chociaz bym i tak skrocila. pewnie, ze mozna samemu nozyczkami w domu. poprosimy o zdjecia za 3 dni i zobaczymy, czy sie ulezalo :) Quote
Poker Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Myślę,że dobrze by było dać do ogłoszenia chociaż 1.zdjęcie sprzed strzyżenia,żeby ludzie wiedzieli jak wyglądał i że można go inaczej ostrzyc. Quote
NikaEla Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Zapraszam na kolejny bazar dla Kapsla [url]http://www.dogomania.pl/threads/224100[/url] Quote
NikaEla Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Wydarzenie na FB [url]http://www.facebook.com/events/242414582519311/[/url] udostępniajcie proszę Quote
Barrybede Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nie mogę teraz pisac, ale pilnie szukam osoby do wizyty przedadopcyjnej na ul. skargi. Jest chętny domek :-) Quote
Poker Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Mogę zrobić,a Ty sama nie chcesz? Sama najlepiej znasz psa. Teraz wychodzę , będę ok.15. Quote
Sarunia-Niunia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Barrybede']Nie mogę teraz pisac, ale pilnie szukam osoby do wizyty przedadopcyjnej na ul. skargi. Jest chętny domek :-)[/QUOTE] Wrzucę Twój wpis na wrocławskie w potrzebie - może tam kogoś szybciej znajdziemy:) Już zamieszczone: [url]http://www.dogomania.pl/threads/192672-Wroclaw-psy-w-potrzebie.Watek-informacyjny.?p=18773919#post18773919[/url] Quote
NikaEla Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 (edited) [quote name='Poker'][B]Mogę zrobić,[/B]a Ty sama nie chcesz? Sama najlepiej znasz psa. Teraz wychodzę , będę ok.15.[/QUOTE]Dziękuję kochana, jeśli nie dasz rady to ja też mogę podjechać nawet dziś wieczorem. Już dzwoniłam do Barrybede, nagrałam się na sekretarkę, prosząc o dokładne namiary Mam adres, telefon. Jutro po południu/wieczorem mogłaby być wizyta. Mogę pójść z Magdą, chyba, że cioteczka Poker chce. Edited March 5, 2012 by Nikaragua Quote
Poker Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nie ma problemu, chętnie podzielę się wizytą, bo mam ich ostatnio dużo. Quote
Luna_wro Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Barrybede']Nie mogę teraz pisac, ale pilnie szukam osoby do wizyty przedadopcyjnej na ul. skargi. Jest chętny domek :-)[/QUOTE] wow!!! trzymam:kciuki::kciuki::kciuki: za Kapselka:loveu: i za wizytę też:) Quote
kora78 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 jak dogomaniak pogada to zawsze bedzie lepiej. wprawa i fachura. a potem musza przyjechac poznac kapselka moze. to z tych nowych ogloszen? tak szybko? patrzcie, ile nowy dizajn zrobil :) kciukam! Quote
Sarunia-Niunia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 No to Cioteczki róbcie wizytę - ja bardzo, bardzo mocno będę trzymać kciuki:):):) Quote
Anula Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Ja też zaciskam kciuki oby domek był odpowiedzialny i pokochał Kapselka naszego niunia. Quote
Sarunia-Niunia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Nikaragua']Jutro ok 19.30 idziemy[/QUOTE] Trzymam - bardzo mocno trzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts