Jump to content
Dogomania

Udało się!!!! Kapselek ma cudowny dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na pewno jest lepiej niż przed strzyżeniem ,ale też mi się nie podoba ta długa broda , szczególnie ,że czoło ma łyse co daj jeszcze większy kontrast. Sierść na łebku kiedyś odrośnie ,ale tymczasem można skrócić brodę.

Posted

[quote name='Poker']Na pewno jest lepiej niż przed strzyżeniem ,ale też mi się nie podoba ta długa broda , szczególnie ,że czoło ma łyse co daj jeszcze większy kontrast. Sierść na łebku kiedyś odrośnie ,ale tymczasem można skrócić brodę.[/QUOTE]
no to już Barrybede musi we własnym zakresie spróbować :)

Posted

[quote name='chowano']Poczekajcie broda się skróci(jak się poskręca) i nie będzie taka napuszona;-) nie obcinajcie jej póki co, bo będzie mu piała ...
POZDRAWIAM
Kasia[/QUOTE]
no właśnie, też myślę, że się broda sama zmniejszy, bo po strzyżeniu jest większa niż przed :) ale co znaczy, że "będzie mu piała" to nie mam pojęcia :niewiem:

Posted

ale cudak :lol: on jest sliczny ale nie jest sznaucerkiem i śmiesznie wygląda tak ogolony, no ale ludzie lubią jak piesek jest ostrzyżony to mam nadzieję, że nowe ogłoszenia ruszą, tej brody za dużo na polikach zostało i ona taka nieproporcjonalna do reszty

dam go jutro na stronę jako mixa sznaucerka, kto wie co tam w nim siedzi

Posted

uff, a juz myslalam, ze to tylko ja jestem widzma i sie czepiam :D
tez mysle, ze broda sie poskreca i troche uklepie. ale kontrast jest duzy i ze 2 cm chociaz bym i tak skrocila. pewnie, ze mozna samemu nozyczkami w domu.
poprosimy o zdjecia za 3 dni i zobaczymy, czy sie ulezalo :)

Posted

Myślę,że dobrze by było dać do ogłoszenia chociaż 1.zdjęcie sprzed strzyżenia,żeby ludzie wiedzieli jak wyglądał i że można go inaczej ostrzyc.

Posted

[quote name='Barrybede']Nie mogę teraz pisac, ale pilnie szukam osoby do wizyty przedadopcyjnej na ul. skargi.
Jest chętny domek :-)[/QUOTE]
Wrzucę Twój wpis na wrocławskie w potrzebie - może tam kogoś szybciej znajdziemy:)
Już zamieszczone:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/192672-Wroclaw-psy-w-potrzebie.Watek-informacyjny.?p=18773919#post18773919[/url]

Posted (edited)

[quote name='Poker'][B]Mogę zrobić,[/B]a Ty sama nie chcesz? Sama najlepiej znasz psa.
Teraz wychodzę , będę ok.15.[/QUOTE]Dziękuję kochana, jeśli nie dasz rady to ja też mogę podjechać nawet dziś wieczorem.
Już dzwoniłam do Barrybede, nagrałam się na sekretarkę, prosząc o dokładne namiary

Mam adres, telefon. Jutro po południu/wieczorem mogłaby być wizyta. Mogę pójść z Magdą, chyba, że cioteczka Poker chce.

Edited by Nikaragua
Posted

[quote name='Barrybede']Nie mogę teraz pisac, ale pilnie szukam osoby do wizyty przedadopcyjnej na ul. skargi.
Jest chętny domek :-)[/QUOTE]

wow!!! trzymam:kciuki::kciuki::kciuki: za Kapselka:loveu: i za wizytę też:)

Posted

jak dogomaniak pogada to zawsze bedzie lepiej. wprawa i fachura. a potem musza przyjechac poznac kapselka moze.
to z tych nowych ogloszen? tak szybko? patrzcie, ile nowy dizajn zrobil :)
kciukam!