majowa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 cioteczko mmd puszczam ci jeszcze 9 zł dla baloniarek z niespodziewanej nadpłaty z mojego bazarku :) Quote
zerduszko Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='necianeta89']taa...? moje siedzą u mnie już miesiąc i żadnego telefonu... a ogłoszenia mają, i są na fb i na allegro...[/QUOTE] Już miesiąc? Chciałabym żeby tak krótko niektóre dorosłe psy czekały na dom. Ogłaszam takie co 3 lata czekają :( Quote
ataK Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='necianeta89']taa...? moje siedzą u mnie już miesiąc i żadnego telefonu... a ogłoszenia mają, i są na fb i na allegro...[/QUOTE] No proszę, a ja marudziłam, że moje szczeniorki zjadają boazerię, schody, krzesła, fotele i wersalkę ;) Nie jestem odosobniona... Natomiast siedzą u mnie dłużej - Norka 5 miesięcy, Ramzes 4 i pół... Quote
mmd Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='majowa']cioteczko mmd puszczam ci jeszcze 9 zł dla baloniarek z niespodziewanej nadpłaty z mojego bazarku :)[/QUOTE] Jutro zaktualizuję, jak siądę do stacjonarnego. Quote
Igiełka Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 [quote name='necianeta89']taa...? moje siedzą u mnie już miesiąc i żadnego telefonu... a ogłoszenia mają, i są na fb i na allegro...[/QUOTE] [quote name='ataK']No proszę, a ja marudziłam, że moje szczeniorki zjadają boazerię, schody, krzesła, fotele i wersalkę ;) Nie jestem odosobniona... Natomiast siedzą u mnie dłużej - Norka 5 miesięcy, Ramzes 4 i pół...[/QUOTE] Na to nie ma reguły- Cioteczki macie u siebie szczeniaki śliczne, zadbane, przebywające z rodziną w domu a nie ma rzadnego odzewu z ogłoszeń. :lol: Jest kilka bezdomniaków, które systematycznie dokarmiam i całkiem niedawno ten wydawałoby się że bez szans niczego nie nauczony,porzucony,brudny, nieufny, bardzo skrzywdzony przez los -małymi kroczkami do przodu i mi zaufał- skradł serce jednej Pani. Teraz ma cudowny DS. :multi: Quote
necianeta89 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 hm, mi one nie przeszkadzają, nic a nic, tylko każdy psiak jakoś szybko ode mnie szedł... a te jakoś się zasiedziały ;) chociaż ktoś coś w domu bąknął, że chce Blondi zostawić ... no ale, nie ma bata. Nic z tych rzeczy. Quote
Igiełka Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 [quote name='necianeta89']hm, mi one nie przeszkadzają, nic a nic, tylko każdy psiak jakoś szybko ode mnie szedł... a te jakoś się zasiedziały ;) chociaż ktoś coś w domu bąknął, że chce Blondi zostawić ... no ale, nie ma bata. Nic z tych rzeczy.[/QUOTE] Ja wiem-rozumiem Cię zaś na moim BDT Nesiulka jest naszą najdłużej zasiedziałą tymczasowiczką tez nie wiem od czego to zależy piękna, grzeczna, spokojna, łagodna, wyjątkowa z Rudosławą łączy Je wielka przyjażń gdybym tylko mogła ale niestety nie mam mozliwości by została na zawsze. Quote
necianeta89 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='Igiełka']Ja wiem-rozumiem Cię zaś na moim BDT Nesiulka jest naszą najdłużej zasiedziałą tymczasowiczką tez nie wiem od czego to zależy piękna, grzeczna, spokojna, łagodna, wyjątkowa z Rudosławą łączy Je wielka przyjażń gdybym tylko mogła ale niestety nie mam mozliwości by została na zawsze.[/QUOTE] My ogólnie planujemy 2 psa.. mój czoko przez bite 7 lat był jedynakiem, dookoła żadnych psów, zero socializacji... na spacerach w parku same jakieś agresory... a teraz, gdy do domu pierwszy raz w życiu przyprowadziłam Kornela, Czoko zupełnie się zmienił, oczywiście na plus, serce mi wyskakiwało z klatki piersiowej jak widziałam jak zaprzyjaźnił się z Kropką, a ona z nim, potem serce mi pękało jak wyadoptowałam Kropkę, bo czoko strasznie za nią tęsknił... ale czekam aż jedna z moich przyszłym podopiecznych będzie tą, jedyną... gdzie wszyscy domownicy zakochają się od pierwszego wejrzenia... ;) ale narazie mam nadzieje, że jeszcze z 2 lata... ;) Quote
Roszpunka Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Necia, jak Cię trafi, to skończysz jak ja ;) Miała być na chwilkę i została u mnie taka dziwna, nieduża stwora :) Quote
necianeta89 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='Roszpunka']Necia, jak Cię trafi, to skończysz jak ja ;) Miała być na chwilkę i została u mnie taka dziwna, nieduża stwora :)[/QUOTE] a niech mnie trafia, ale ja mam sprecyzowane wymagania ;) do 15kg, wielkość spaniela, i kudłata dama ;) tzn broń boże nie szorstkowłosa, bo ja nie mogę takich psiaków głaskać :( bo przechodzą mnie ciarki i mną trzepie ( to tak jakby ktoś pazurami o tablice przejechał ) Quote
Igiełka Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 [quote name='necianeta89']My ogólnie planujemy 2 psa.. mój czoko przez bite 7 lat był jedynakiem, dookoła żadnych psów, zero socializacji... na spacerach w parku same jakieś agresory... a teraz, gdy do domu pierwszy raz w życiu przyprowadziłam Kornela, Czoko zupełnie się zmienił, oczywiście na plus, serce mi wyskakiwało z klatki piersiowej jak widziałam jak zaprzyjaźnił się z Kropką, a ona z nim, potem serce mi pękało jak wyadoptowałam Kropkę, bo czoko strasznie za nią tęsknił... ale czekam aż jedna z moich przyszłym podopiecznych będzie tą, jedyną... gdzie wszyscy domownicy zakochają się od pierwszego wejrzenia... ;) ale narazie mam nadzieje, że jeszcze z 2 lata... ;)[/QUOTE] Jeśli macie do tego możliwości to jak najbardziej- dwupaki są super :lol: necia to będzie najlepsza Wasza decyzja :) Quote
Roszpunka Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='necianeta89']a niech mnie trafia, ale ja mam sprecyzowane wymagania ;) do 15kg, wielkość spaniela, i kudłata dama ;) tzn broń boże nie szorstkowłosa, bo ja nie mogę takich psiaków głaskać :( bo przechodzą mnie ciarki i mną trzepie ( to tak jakby ktoś pazurami o tablice przejechał )[/QUOTE] To moja pierwsza sunia rezydentka by odpadła - 30 kg, sierść jak dzik i większa nieco od spaniela ;) Ogólnie jestem wielbicielką dużych, wręcz ogromnych, spokojnych psów a serce mi skradła niedawno mała, rozbrykana pannica... Quote
Igiełka Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 [quote name='Roszpunka'] Miała być na chwilkę i została u mnie taka dziwna, nieduża stwora :)[/QUOTE] ale co najważniejsze sprawiła że zakochałaś się :) [quote name='necianeta89']a niech mnie trafia, ale ja mam sprecyzowane wymagania ;) do 15kg, wielkość spaniela, i kudłata dama ;) tzn broń boże nie szorstkowłosa, bo ja nie mogę takich psiaków głaskać :( bo przechodzą mnie ciarki i mną trzepie ( to tak jakby ktoś pazurami o tablice przejechał )[/QUOTE] to dobrze że takowe są łatwiej o dobry wybór :) [quote name='Roszpunka']To moja pierwsza sunia rezydentka by odpadła - 30 kg, sierść jak dzik i większa nieco od spaniela ;) Ogólnie jestem wielbicielką dużych, wręcz ogromnych, spokojnych psów a serce mi skradła niedawno mała, rozbrykana pannica...[/QUOTE] Sama widzisz na miłość też nie ma reguły jak na nic- gustujesz w ogromnych a tymczasem sercem zawładnęła kruszynka ;) Quote
mmd Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Psy nakarmiłam, kolejna sunia już ma pełno - od wczoraj było takie przyspieszenie, że startowała chyba z 70% a o północy miała 99%. Podoba mi się ta zabawa :) Ciotki-Baloniarki i Ciotki-Czytaczki, apeluję do Was o nabycie tych fajnych butków, bo zaraz zacznę płakać ;) [IMG]http://img28.imageshack.us/img28/4418/obraz104lo.jpg[/IMG] Quote
Wadercia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Pieski nakarmione? :) Poszedl przelew na baloniarki za miesiac styczen:) Quote
motyleqq Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 aaa... za pół godziny przybywa mój pierwszy w życiu tymczasowicz... Quote
Lili8522 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='motyleqq']aaa... za pół godziny przybywa mój pierwszy w życiu tymczasowicz...[/QUOTE] Grzywacz?? Quote
Lili8522 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='motyleqq']tak, grzywacz :)[/QUOTE] Trzymam kciuki :) Quote
zerduszko Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 No, to skoro wróciłam do "gry", to i ja się zgłoszę :lol: [B]Klubowicze prowadzący Bezpłatne Domy Tymczasowe/ za dary: :loveu:[/B] [B]1[/B] zerduszko, woj. śląskie, DT darmowy lub za zwrot części kosztów [B]2[/B] Pomocy w zbieraniu funduszy [B]3[/B] Ogłoszenia psów, prowadzenie bazarków, w miarę możliwości pomoc finansowa [B]4 [/B][url]http://www.dogomania.pl/threads/220590-Ryjek-ma%C5%82y-czarnuszek-szuka-domu-DT-Rybnik?p=18336419#post18336419[/url] [B]5[/B] brak Quote
mmd Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='wadercia']Pieski nakarmione? :) Poszedl przelew na baloniarki za miesiac styczen:)[/QUOTE] Dziękuję :) W poniedziałek zrobię aktualizację. [quote name='motyleqq']aaa... za pół godziny przybywa mój pierwszy w życiu tymczasowicz...[/QUOTE] Gratulacje :) [quote name='zerduszko']No, to skoro wróciłam do "gry", to i ja się zgłoszę :lol: [B]Klubowicze prowadzący Bezpłatne Domy Tymczasowe/ za dary: :loveu:[/B] [B]1[/B] zerduszko, woj. śląskie, DT darmowy lub za zwrot części kosztów [B]2[/B] Pomocy w zbieraniu funduszy [B]3[/B] Ogłoszenia psów, prowadzenie bazarków, w miarę możliwości pomoc finansowa [B]4 [/B][url]http://www.dogomania.pl/threads/220590-Ryjek-ma%C5%82y-czarnuszek-szuka-domu-DT-Rybnik?p=18336419#post18336419[/url] [B]5[/B] brak[/QUOTE] Oficjalnie witamy :) Quote
Lili8522 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Odświeżyłam mój wątek BDT: [url]http://www.dogomania.pl/threads/215523-Ciepły-Kąt-BDT-Śląsk-(Bielsko-Biała[/url]) Będzie to wątek wyłącznie informacyjny i ew na którym można zgłasza bidy do DT może akurat będzie miejsce :) Quote
motyleqq Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 mój dzieciaczek: [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/40/img8937dp.jpg/][IMG]http://img40.imageshack.us/img40/9484/img8937dp.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts