NikaEla Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Witajcie w Nowym Roku. Też jestem o rok starsza :) Quote
[email protected] Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Młodsze już nie będziemy ja też mam rok więcej:eviltong::eviltong: Quote
mestudio Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='Alaa']Wszystkiego najpiekniejszego zycze:-) Niech sie nam i w zdrowie dobre i w pieniadze , i w cierpliwosc darzy:-) Ja weszlam w Nowy Rok z informacja, ze jedna z osob forumowych zalicza mnie do moher-komanda;-) Pozdrawiam w zwiazku z tym reszte kolezanek z owego komanda, troche nie wiem, dlaczego moher ale pewnie z racji wieku. Nie szkodzi. Tez kiedys bylam mloda;-)[/QUOTE] To moher - komando jest nawet zabawne, ale nie wiem w jakiej sytuacji zostało użyte, pewnie niezbyt zabawnej. Szkoda, że młodzi ludzie nie wiedzą, że za chwilę młodzi nie będą. Quote
inga.mm Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 zapewne to o mnie mowa z tym moher-komando. Ja napisałam tak o Was. Było to efektem ucisku wykładzinowo-dywanowego na moją wątrobę. Już mi przechodzi. Quote
mestudio Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='inga.mm']zapewne to o mnie mowa z tym moher-komando. Ja napisałam tak o Was. Było to efektem ucisku wykładzinowo-dywanowego na moją wątrobę. Już mi przechodzi.[/QUOTE] To dobrze zostałaś uciśnięta:-) Quote
inga.mm Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='mestudio']To dobrze zostałaś uciśnięta:-)[/QUOTE] Oj, tak. Dywagacje wykładzinowo-dywanowo-śmietnikowe prowadzone tutaj ucisnęły mnie dość mocno. Quote
mestudio Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='inga.mm']Oj, tak. Dywagacje wykładzinowo-dywanowo-śmietnikowe prowadzone tutaj ucisnęły mnie dość mocno.[/QUOTE] Śledziłam akcję, nie było czym się denerwować i na co złościć, zarówno po jednej jak i drugiej stronie. Jak mnie coś trzepnie na forum to odchodzę od komputera i wracam po kilku minutach i dopiero odpowiadam:-). Quote
mestudio Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='inga.mm']Każdy inaczej reaguje.[/QUOTE] Tak, wiem. I dlatego jest ciekawie na świecie:-). Quote
mestudio Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Potrzebujemy 60 tabletek Aniprazolu. My możemy kupić u weta za 4,50zł za sztukę. Może ktoś ma lepsze układy i może taniej? Mamy do odrobaczenia całe nasze stado po tym jak Jordan został przywieziony ze schroniska z włosogłowkami. [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217741-Jordan-bezz%C4%99bny-stary-par%C3%B3wek-uwi%C4%85zany-od-lat-na-%C5%82a%C5%84cuchu-w-schronisku-ju%C5%BC-u-nas-DT/page22"]http://www.dogomania.pl/threads/217741-Jordan-bezz%C4%99bny-stary-par%C3%B3wek-uwi%C4%85zany-od-lat-na-%C5%82a%C5%84cuchu-w-schronisku-ju%C5%BC-u-nas-DT/page22[/URL] TZmestudio Quote
inga.mm Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 U mnie drożej, ale mogłabym sprawdzić w hurtowni weterynaryjnej czy jest tyle, że w czasie się to odwlecze Quote
mestudio Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='inga.mm']U mnie drożej, ale mogłabym sprawdzić w hurtowni weterynaryjnej czy jest tyle, że w czasie się to odwlecze[/QUOTE] Jeśli jest to kwestia kilku dni to proszę o sprawdzenie. Jak mamy wydać 300zł to musimy spróbować choć trochę zaoszczędzić. Może się uda... TZmestudio Quote
inga.mm Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='mestudio']Jeśli jest to kwestia kilku dni to proszę o sprawdzenie. Jak mamy wydać 300zł to musimy spróbować choć trochę zaoszczędzić. Może się uda... TZmestudio[/QUOTE] Już wysłałam zapytanie do mojej dostawczyni karm wetowych. Nie wiem jak jest z lekami. Czy nie trzeba jakiejś recepty? Zobaczymy Mam do oddania kołdrę, która po wielu praniach nie nadaje się dla ludzi. Quote
Drzagodha Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='mestudio']Potrzebujemy 60 tabletek Aniprazolu. My możemy kupić u weta za 4,50zł za sztukę. Może ktoś ma lepsze układy i może taniej? Mamy do odrobaczenia całe nasze stado po tym jak Jordan został przywieziony ze schroniska z włosogłowkami. [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217741-Jordan-bezz%C4%99bny-stary-par%C3%B3wek-uwi%C4%85zany-od-lat-na-%C5%82a%C5%84cuchu-w-schronisku-ju%C5%BC-u-nas-DT/page22"]http://www.dogomania.pl/threads/217741-Jordan-bezz%C4%99bny-stary-par%C3%B3wek-uwi%C4%85zany-od-lat-na-%C5%82a%C5%84cuchu-w-schronisku-ju%C5%BC-u-nas-DT/page22[/URL] TZmestudio[/QUOTE] Sprawdzę jutro w azylu, powinniśmy mieć jeszcze tabletki. Quote
Drzagodha Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='inga.mm'] Nie wiem jak jest z lekami. Czy nie trzeba jakiejś recepty? [/QUOTE] To są zwykłe tabletki na robale, nie trzeba na to recepty ;) Quote
Ellig Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='mestudio']Potrzebujemy 60 tabletek Aniprazolu. My możemy kupić u weta za 4,50zł za sztukę. Może ktoś ma lepsze układy i może taniej? Mamy do odrobaczenia całe nasze stado po tym jak Jordan został przywieziony ze schroniska z włosogłowkami. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/217741-Jordan-bezz%C4%99bny-stary-par%C3%B3wek-uwi%C4%85zany-od-lat-na-%C5%82a%C5%84cuchu-w-schronisku-ju%C5%BC-u-nas-DT/page22[/URL] TZmestudio[/QUOTE] cena w hurtowni ale moga zamawiac tylko wet. [COLOR=black][FONT="]Aniprazol 60tabl /Ani Medica/[/FONT][/COLOR][FONT="][/FONT] [CENTER][CENTER][COLOR=black][FONT="]op[/FONT][/COLOR][FONT="][/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="]144,00[/FONT][/CENTER][/CENTER] Quote
Nutusia Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Witajcie! Dziwię się, że jesteście o rok starsze, bo ja o rok... MŁODSZA się czuję! ;) Quote
[email protected] Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Aj Nutusiu dawaj receptę na to:cool3: Quote
mestudio Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='Ellig']cena w hurtowni ale moga zamawiac tylko wet. [COLOR=black][FONT="]Aniprazol 60tabl /Ani Medica/[/FONT][/COLOR][FONT="][/FONT] [CENTER][CENTER][COLOR=black][FONT="]op[/FONT][/COLOR][FONT="][/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT="]144,00[/FONT][/CENTER][/CENTER][/QUOTE] To jeszcze tylko potrzebny Wet co zamówi w hurtowni i sprzeda po cenie zakupu.... :-D TZestudio Quote
Nutusia Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Mogę się jutro dowiedzieć, ale nic nie obiecuję... Quote
mari23 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='Nutusia']Witajcie! Dziwię się, że jesteście o rok starsze, bo ja o rok... MŁODSZA się czuję! ;)[/QUOTE] oj, mnie tyle zmartwień przygniotło ostatnio, że czuję się o 5 lat starsza, jak nie więcej... Quote
mmd Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Dostałam życzenia noworoczne od rodziny mojego tymczasa :) I foty :) [IMG]http://img18.imageshack.us/img18/6738/dsc02659sl.jpg[/IMG] Quote
Ellig Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [url]http://img18.imageshack.us/img18/6738/dsc02659sl.jpg[/url] Jonik ale cudnie wyglada:) Quote
Recommended Posts