Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alaa']Wszystkiego najpiekniejszego zycze:-)
Niech sie nam i w zdrowie dobre i w pieniadze , i w cierpliwosc darzy:-)

Ja weszlam w Nowy Rok z informacja, ze jedna z osob forumowych zalicza mnie do moher-komanda;-)
Pozdrawiam w zwiazku z tym reszte kolezanek z owego komanda, troche nie wiem, dlaczego moher ale pewnie z racji wieku.
Nie szkodzi.
Tez kiedys bylam mloda;-)[/QUOTE]

To moher - komando jest nawet zabawne, ale nie wiem w jakiej sytuacji zostało użyte, pewnie niezbyt zabawnej. Szkoda, że młodzi ludzie nie wiedzą, że za chwilę młodzi nie będą.

Posted

[quote name='inga.mm']zapewne to o mnie mowa z tym moher-komando.
Ja napisałam tak o Was.
Było to efektem ucisku wykładzinowo-dywanowego na moją wątrobę.
Już mi przechodzi.[/QUOTE]

To dobrze zostałaś uciśnięta:-)

Posted

[quote name='mestudio']To dobrze zostałaś uciśnięta:-)[/QUOTE]
Oj, tak.
Dywagacje wykładzinowo-dywanowo-śmietnikowe prowadzone tutaj ucisnęły mnie dość mocno.

Posted

[quote name='inga.mm']Oj, tak.
Dywagacje wykładzinowo-dywanowo-śmietnikowe prowadzone tutaj ucisnęły mnie dość mocno.[/QUOTE]

Śledziłam akcję, nie było czym się denerwować i na co złościć, zarówno po jednej jak i drugiej stronie.
Jak mnie coś trzepnie na forum to odchodzę od komputera i wracam po kilku minutach i dopiero odpowiadam:-).

Posted

Potrzebujemy 60 tabletek Aniprazolu. My możemy kupić u weta za 4,50zł za sztukę. Może ktoś ma lepsze układy i może taniej?
Mamy do odrobaczenia całe nasze stado po tym jak Jordan został przywieziony ze schroniska z włosogłowkami.
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/217741-Jordan-bezz%C4%99bny-stary-par%C3%B3wek-uwi%C4%85zany-od-lat-na-%C5%82a%C5%84cuchu-w-schronisku-ju%C5%BC-u-nas-DT/page22"]http://www.dogomania.pl/threads/217741-Jordan-bezz%C4%99bny-stary-par%C3%B3wek-uwi%C4%85zany-od-lat-na-%C5%82a%C5%84cuchu-w-schronisku-ju%C5%BC-u-nas-DT/page22[/URL]

TZmestudio

Posted

[quote name='inga.mm']U mnie drożej, ale mogłabym sprawdzić w hurtowni weterynaryjnej czy jest tyle, że w czasie się to odwlecze[/QUOTE]

Jeśli jest to kwestia kilku dni to proszę o sprawdzenie. Jak mamy wydać 300zł to musimy spróbować choć trochę zaoszczędzić. Może się uda...

TZmestudio

Posted

[quote name='mestudio']Jeśli jest to kwestia kilku dni to proszę o sprawdzenie. Jak mamy wydać 300zł to musimy spróbować choć trochę zaoszczędzić. Może się uda...

TZmestudio[/QUOTE]
Już wysłałam zapytanie do mojej dostawczyni karm wetowych.
Nie wiem jak jest z lekami. Czy nie trzeba jakiejś recepty?
Zobaczymy

Mam do oddania kołdrę, która po wielu praniach nie nadaje się dla ludzi.

Posted

[quote name='mestudio']Potrzebujemy 60 tabletek Aniprazolu. My możemy kupić u weta za 4,50zł za sztukę. Może ktoś ma lepsze układy i może taniej?
Mamy do odrobaczenia całe nasze stado po tym jak Jordan został przywieziony ze schroniska z włosogłowkami.
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/217741-Jordan-bezz%C4%99bny-stary-par%C3%B3wek-uwi%C4%85zany-od-lat-na-%C5%82a%C5%84cuchu-w-schronisku-ju%C5%BC-u-nas-DT/page22"]http://www.dogomania.pl/threads/217741-Jordan-bezz%C4%99bny-stary-par%C3%B3wek-uwi%C4%85zany-od-lat-na-%C5%82a%C5%84cuchu-w-schronisku-ju%C5%BC-u-nas-DT/page22[/URL]

TZmestudio[/QUOTE]

Sprawdzę jutro w azylu, powinniśmy mieć jeszcze tabletki.

Posted

[quote name='mestudio']Potrzebujemy 60 tabletek Aniprazolu. My możemy kupić u weta za 4,50zł za sztukę. Może ktoś ma lepsze układy i może taniej?
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/217741-Jordan-bezz%C4%99bny-stary-par%C3%B3wek-uwi%C4%85zany-od-lat-na-%C5%82a%C5%84cuchu-w-schronisku-ju%C5%BC-u-nas-DT/page22[/URL]

TZmestudio[/QUOTE]
cena w hurtowni ale moga zamawiac tylko wet.
[COLOR=black][FONT=&quot]Aniprazol 60tabl /Ani Medica/[/FONT][/COLOR][FONT=&quot][/FONT]
[CENTER][CENTER][COLOR=black][FONT=&quot]op[/FONT][/COLOR][FONT=&quot][/FONT][/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=&quot]144,00[/FONT][/CENTER][/CENTER]

Posted

[quote name='Ellig']cena w hurtowni ale moga zamawiac tylko wet.
[COLOR=black][FONT=&quot]Aniprazol 60tabl /Ani Medica/[/FONT][/COLOR][FONT=&quot][/FONT]
[CENTER][CENTER][COLOR=black][FONT=&quot]op[/FONT][/COLOR][FONT=&quot][/FONT][/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=&quot]144,00[/FONT][/CENTER][/CENTER][/QUOTE]

To jeszcze tylko potrzebny Wet co zamówi w hurtowni i sprzeda po cenie zakupu.... :-D

TZestudio

Posted

[quote name='Nutusia']Witajcie! Dziwię się, że jesteście o rok starsze, bo ja o rok... MŁODSZA się czuję! ;)[/QUOTE]

oj, mnie tyle zmartwień przygniotło ostatnio, że czuję się o 5 lat starsza, jak nie więcej...