Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Błagam czy ktoś mógłby wziąć tego biedaka do czasu aż wydobrzeje??[url]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.308204225877471.77343.111393995558496&type=3[/url] Wydarzenie na fb, we wtorek straszą eutanazją!!!!

Posted

[quote name='zerduszko']Widzę, że fibi ma taki zwyczaj, podrzucać i zostawiać ;)[/QUOTE]
Żeby ona jedna... ;)

Skoro styczeń się zbliża, wyślę Ci konto balonowe :)

Posted

I ja witam i oświadczam - :)))
mmd -
Jutro rano wysyłam 2 paki do Ciebie - i to jeszcze nie wszystko, ale trzecia dopiero się pakuje - paka z usa jeszcze nie przypłynęła, a ja już mam 2 pudła pełne ;)
wysyłam na Ciebie, już zaadresowane.
I wiecie co najbardziej lubię? wysyłać na bazarek ubranka z metkami :))))))) cześć ma metki ! ;)
mam nadzieję, że nie pozbawię Cię snu przy obfocaniu i wystawianiu..
:)))))

Posted

O masz Ci los! W moim wieku to już się urodzin nie obchodzi - a przynajmniej nie tak oficjalnie! ;)
Bardzo wszystkim dziękuję. \
Najlepszym prezentem okazał się super domek jak marzenie dla Słomki, więc jedenastą tymczasowiczkę w tym roku w nim wczoraj umieściłam :) Dwunasta już się powoli oswaja... Nasz Klub rośnie w siłę i mam nadzieję, że już nigdy żadna z nas - nawet jeśli zostanie zrobiona w balona - nie zostanie z tym problemem sama! I o to właśnie mi chodziło - a tym, które moje luźne myśli i pomysły przekuły w czyn - chwała na wysokości! :)

Posted

A tu się odbywa impreza urodzinowa:-). Dołączam się do miłych życzeń, samych dobrych i sympatycznych.

Nutusiu, paczuszka od mmd jest w Warszawie, daj znać na pw na jakie dane ją zostawić w punkcie odbioru.

Posted

znalazlam od jednej pani z dogomani paczke za 240 zł.... To stanowczo za duzo jak na moje nogi ale musimy dac sobie rade. Na szczescie wet pozyczyl nam tabetki do konca roku. Wiec w styczniu trzeba jemu odkupic i dawac kolejne suni....
Jestem w szoku w dalszym ciagu.
A te badania.. szkoda gadac.

Posted

Czy ktoras Baloniarka nie potrzebuje takich szelek? nowe :)(oczywiscie oddam ;))
Szeleczki małe bez regulacji; sztuczna skóra i materiał; obwód 36,5cm, długość paska 48,5cm; szer. 1,3cm
[IMG]http://i44.tinypic.com/28v66ft.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Nutusia']Bardzo dziękuję za życzenia - i proszę zaprzestać, bo to nie mój wątek! ;)[/QUOTE]

Wszystkiego Najlepszego Nutusiu samych radosnych dni i uśmiechu na twarzy :tort::BIG:

[quote name='kkasiiiar']Czy ktoras Baloniarka nie potrzebuje takich szelek? nowe :)
Szeleczki małe bez regulacji; sztuczna skóra i materiał; obwód 36,5cm, długość paska 48,5cm; szer. 1,3cm
[IMG]http://i44.tinypic.com/28v66ft.jpg[/IMG][/QUOTE]

ładne te szeleczki :)

Posted

Udalo mi sie kupic troche taniej karme i korzystajac z tego,ze dzisiaj mialam przyjemnosc witac u siebie TZ [B]mestudio[/B], przekazalam dla Ich tymczasowiczow 18x 1250 g, puszek miesnej karmy, oraz worek suchej tylko nie pamietam czy 20, czy 15 kg:)Na zdrowie!:)