Drzagodha Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Dzięki ciotki, głosownie do 15, a żeby przejść dalej Krzysiek musi być minimum 3, a spadł na 4... Quote
mmd Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 TZ mestudio będzie jednak jutro i to o [B]8 nad ranem[/B], więc wszystko zaniosłam do swojego punktu odbiorczego :) Quote
Lili8522 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Do mnie w sobotę przyjedzie takie cudo: [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/23/img0075ff.jpg/][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/1314/img0075ff.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Quote
Ellig Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='Drzagodha']Dzięki ciotki, głosownie do 15, a żeby przejść dalej Krzysiek musi być minimum 3, a spadł na 4...[/QUOTE] Przepraszam dopiero teraz moglam zajrzec na dogo... Quote
Ellig Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Lilii prawdziwe cudo do Ciebie przyjedzie:) Quote
kasumi Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 ciotki :) moje schronisko (Radom) zgłosiło się do współpracy :) Ironiaa stworzyła stronę, gdzie są do adopcji psy, ale tylko z danych schronisk (te, które wyraziły chęć współpracy).... [url]http://www.schroniak.pl/[/url] strona działa dopiero kilka dni i jesteśmy w trakcie dodawania psiaków :) ale już można rozpowszechniać stronę :) Quote
ataK Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Lili, gratulacje dla Śnieżki :) Szczonek cudny! Quote
kasumi Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='Roszpunka']Już u mnie na tablicy :)[/QUOTE] dzięki wielkie :) Quote
lika1771 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 cioteczki przeczytajcie i podpiszczcie petycje [url]http://www.pudelek.pl/artykul/37009/zaglodzil_psa_w_imie_sztuki_podpisz_petycje/[/url] Quote
iwoniam Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Rzeczywiście prawdziwe cudo przyjeżdża. Cudny szczeniaczek. mmd - nie na sprawy - będziesz mieć co fotografować, obiecuję ;) Quote
obraczus87 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Mestudio nie dostałam od Ciebie odpowiedzi na PW w sprawie odbioru karmy. Może wysyłałaś a ja nie otrzymałam? Quote
mestudio Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='obraczus87']Mestudio nie dostałam od Ciebie odpowiedzi na PW w sprawie odbioru karmy. Może wysyłałaś a ja nie otrzymałam?[/QUOTE] TZ jest zabiegany, dziś jest w Łodzi, ja nie wiem co i jak było - jest umówione. Odkopałam pw i odpisał na ile mogę:-). Quote
obraczus87 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='mestudio']TZ jest zabiegany, dziś jest w Łodzi, ja nie wiem co i jak było - jest umówione. Odkopałam pw i odpisał na ile mogę:-).[/QUOTE] Kochana, ja poczekam tylko wolałam się upewnić, że PW dostałaś, bo czasami dogo nie działa tak jak powinno :) Quote
Drzagodha Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Nie sądziłam, że kiedyś spotka mnie coś takiego... W dniu dzisiejszym ktoś włamał się do naszego azylu. Większość psów zostało wypuszczonych z kojców, na szczęście udało się je odnaleźć. Niestety, psy nie mogą zostać tam gdzie są. Potrzebujemy awaryjnego lokum dla 24 psów, które tam przebywają. Bardzo prosimy o pomoc i jeśli macie możliwość, o przygarnięcie pod swój dach choć na kilka dni jednego z nich... Quote
[email protected] Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 okropnośc co to się dzieje:shake: Quote
kkasiiiar Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='Drzagodha']Nie sądziłam, że kiedyś spotka mnie coś takiego... W dniu dzisiejszym ktoś włamał się do naszego azylu. Większość psów zostało wypuszczonych z kojców, na szczęście udało się je odnaleźć. Niestety, psy nie mogą zostać tam gdzie są. Potrzebujemy awaryjnego lokum dla 24 psów, które tam przebywają. Bardzo prosimy o pomoc i jeśli macie możliwość, o przygarnięcie pod swój dach choć na kilka dni jednego z nich...[/QUOTE] Ja bym mogla wziasc jednego na pare dni ..ale odleglosc Nas niestety dzieli..jak narazie czekam na decyzje w sprawie mojej tymczasowiczki Carmen ktora od wtorku "na probe" w nowym domu w poniedzialek ma zapasc jakas decyzja.. Quote
Lili8522 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Cioteczki zapraszam na mój bazarek min na utrzymanie mojego tymczasa :lol: Kolczki i bransoletki :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/219623-Bransoletki-i-kolczyki-kolorowe-i-jedyne-takie!ZAPRASZAM!-Do.25.12.-godz.-20.00?p=18219632#post18219632[/url] Quote
Drzagodha Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='kkasiiiar']Ja bym mogla wziasc jednego na pare dni ..ale odleglosc Nas niestety dzieli..jak narazie czekam na decyzje w sprawie mojej tymczasowiczki Carmen ktora od wtorku "na probe" w nowym domu w poniedzialek ma zapasc jakas decyzja..[/QUOTE] Czy jeśli nic bliżej nie znajdziemy to dasz radę któregoś wziąć? Jeśli tak to na jak długo i jakiego (duży, mały, lubiący inne psy czy niekoniecznie). Ja Ci go przywiozę, odległość nie ważna, ja muszę gdzieś psy ulokować :( Quote
kkasiiiar Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='Drzagodha']Czy jeśli nic bliżej nie znajdziemy to dasz radę któregoś wziąć? Jeśli tak to na jak długo i jakiego (duży, mały, lubiący inne psy czy niekoniecznie). Ja Ci go przywiozę, odległość nie ważna, ja muszę gdzieś psy ulokować :([/QUOTE] Chodzi o to ze na dlugo nie bede w stanie:(..mam u siebie kolejkę i poprostu zostane zjedzona zywcem za to ze jej nie przestrzegam ;) Jesli tak to raczej wiekszy bo mam dwie budy takie na owczarki niemieckie, jest u mnie na tymczasie jeszcze Grafit on bezproblemowy ale raczej wolałbym suke nie musi byc wystelizowana bo Grafit wykastrowany. Quote
mmd Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='iwoniam']Rzeczywiście prawdziwe cudo przyjeżdża. Cudny szczeniaczek. mmd - nie na sprawy - będziesz mieć co fotografować, obiecuję ;)[/QUOTE] Już się boję, co Ty tam wepchnęłaś ;) [B]Czy znamy kogoś, kto zrobi wizytę w Mińsku Mazowieckim? - Santino prosiła...[/B] Quote
Roszpunka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='mmd']Już się boję, co Ty tam wepchnęłaś ;) [B]Czy znamy kogoś, kto zrobi wizytę w Mińsku Mazowieckim? - Santino prosiła...[/B][/QUOTE] Ja się podepnę pod prośbę - potrzebuję kogoś na wizytę w[B] Chorzowie[/B] - psiak już w niedzielę mógłby być w domku... Quote
Igiełka Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 [quote name='mmd'] [B]Czy znamy kogoś, kto zrobi wizytę w Mińsku Mazowieckim? - Santino prosiła...[/B][/QUOTE] z mazowieckiego jest dużo Osób ale konkretnie jeśli chodzi o Mińsk Mazowiecki to użytkowniczka nadzieja przeprowadza tam wizyty ;) [quote name='Roszpunka']Ja się podepnę pod prośbę - potrzebuję kogoś na wizytę w[B] Chorzowie[/B] - psiak już w niedzielę mógłby być w domku...[/QUOTE] Natomiast z Chorzowa jest Jasza i Magnesiontko ;) Kobietki napiszcie tam pw z zapytaniem Quote
Recommended Posts