Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do mnie w sobotę przyjedzie takie cudo:

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/23/img0075ff.jpg/][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/1314/img0075ff.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Posted

[quote name='Drzagodha']Dzięki ciotki, głosownie do 15, a żeby przejść dalej Krzysiek musi być minimum 3, a spadł na 4...[/QUOTE]
Przepraszam dopiero teraz moglam zajrzec na dogo...

Posted

ciotki :) moje schronisko (Radom) zgłosiło się do współpracy :) Ironiaa stworzyła stronę, gdzie są do adopcji psy, ale tylko z danych schronisk (te, które wyraziły chęć współpracy)....

[url]http://www.schroniak.pl/[/url]

strona działa dopiero kilka dni i jesteśmy w trakcie dodawania psiaków :) ale już można rozpowszechniać stronę :)

Posted

[quote name='obraczus87']Mestudio nie dostałam od Ciebie odpowiedzi na PW w sprawie odbioru karmy. Może wysyłałaś a ja nie otrzymałam?[/QUOTE]
TZ jest zabiegany, dziś jest w Łodzi, ja nie wiem co i jak było - jest umówione.

Odkopałam pw i odpisał na ile mogę:-).

Posted

[quote name='mestudio']TZ jest zabiegany, dziś jest w Łodzi, ja nie wiem co i jak było - jest umówione.

Odkopałam pw i odpisał na ile mogę:-).[/QUOTE]

Kochana,

ja poczekam tylko wolałam się upewnić, że PW dostałaś, bo czasami dogo nie działa tak jak powinno :)

Posted

Nie sądziłam, że kiedyś spotka mnie coś takiego...

W dniu dzisiejszym ktoś włamał się do naszego azylu. Większość psów zostało wypuszczonych z kojców, na szczęście udało się je odnaleźć. Niestety, psy nie mogą zostać tam gdzie są. Potrzebujemy awaryjnego lokum dla 24 psów, które tam przebywają. Bardzo prosimy o pomoc i jeśli macie możliwość, o przygarnięcie pod swój dach choć na kilka dni jednego z nich...

Posted

[quote name='Drzagodha']Nie sądziłam, że kiedyś spotka mnie coś takiego...

W dniu dzisiejszym ktoś włamał się do naszego azylu. Większość psów zostało wypuszczonych z kojców, na szczęście udało się je odnaleźć. Niestety, psy nie mogą zostać tam gdzie są. Potrzebujemy awaryjnego lokum dla 24 psów, które tam przebywają. Bardzo prosimy o pomoc i jeśli macie możliwość, o przygarnięcie pod swój dach choć na kilka dni jednego z nich...[/QUOTE]

Ja bym mogla wziasc jednego na pare dni ..ale odleglosc Nas niestety dzieli..jak narazie czekam na decyzje w sprawie mojej tymczasowiczki Carmen ktora od wtorku "na probe" w nowym domu w poniedzialek ma zapasc jakas decyzja..

Posted

Cioteczki zapraszam na mój bazarek min na utrzymanie mojego tymczasa :lol:

Kolczki i bransoletki :)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/219623-Bransoletki-i-kolczyki-kolorowe-i-jedyne-takie!ZAPRASZAM!-Do.25.12.-godz.-20.00?p=18219632#post18219632[/url]

Posted

[quote name='kkasiiiar']Ja bym mogla wziasc jednego na pare dni ..ale odleglosc Nas niestety dzieli..jak narazie czekam na decyzje w sprawie mojej tymczasowiczki Carmen ktora od wtorku "na probe" w nowym domu w poniedzialek ma zapasc jakas decyzja..[/QUOTE]

Czy jeśli nic bliżej nie znajdziemy to dasz radę któregoś wziąć? Jeśli tak to na jak długo i jakiego (duży, mały, lubiący inne psy czy niekoniecznie). Ja Ci go przywiozę, odległość nie ważna, ja muszę gdzieś psy ulokować :(

Posted

[quote name='Drzagodha']Czy jeśli nic bliżej nie znajdziemy to dasz radę któregoś wziąć? Jeśli tak to na jak długo i jakiego (duży, mały, lubiący inne psy czy niekoniecznie). Ja Ci go przywiozę, odległość nie ważna, ja muszę gdzieś psy ulokować :([/QUOTE]
Chodzi o to ze na dlugo nie bede w stanie:(..mam u siebie kolejkę i poprostu zostane zjedzona zywcem za to ze jej nie przestrzegam ;) Jesli tak to raczej wiekszy bo mam dwie budy takie na owczarki niemieckie, jest u mnie na tymczasie jeszcze Grafit on bezproblemowy ale raczej wolałbym suke nie musi byc wystelizowana bo Grafit wykastrowany.

Posted

[quote name='iwoniam']Rzeczywiście prawdziwe cudo przyjeżdża. Cudny szczeniaczek.

mmd - nie na sprawy - będziesz mieć co fotografować, obiecuję ;)[/QUOTE]
Już się boję, co Ty tam wepchnęłaś ;)

[B]Czy znamy kogoś, kto zrobi wizytę w Mińsku Mazowieckim? - Santino prosiła...[/B]

Posted

[quote name='mmd']Już się boję, co Ty tam wepchnęłaś ;)

[B]Czy znamy kogoś, kto zrobi wizytę w Mińsku Mazowieckim? - Santino prosiła...[/B][/QUOTE]

Ja się podepnę pod prośbę - potrzebuję kogoś na wizytę w[B] Chorzowie[/B] - psiak już w niedzielę mógłby być w domku...

Posted

[quote name='mmd']
[B]Czy znamy kogoś, kto zrobi wizytę w Mińsku Mazowieckim? - Santino prosiła...[/B][/QUOTE]
z mazowieckiego jest dużo Osób ale konkretnie jeśli chodzi o Mińsk Mazowiecki to użytkowniczka nadzieja przeprowadza tam wizyty ;)

[quote name='Roszpunka']Ja się podepnę pod prośbę - potrzebuję kogoś na wizytę w[B] Chorzowie[/B] - psiak już w niedzielę mógłby być w domku...[/QUOTE]
Natomiast z Chorzowa jest Jasza i Magnesiontko ;)

Kobietki napiszcie tam pw z zapytaniem