necianeta89 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ale jesteście gaduły! :P Z ciekawości zaglądnęłam na 2 post. hohohoho :D cieszy oko ;) Quote
iwoniam Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Z wielką przyjemnością ja ich pływać pouczę... Gdzie są te maluchy? Trzeba im na cito domku, tak? [quote name='kkasiiiar']Dostalam cynk od Pauliny tez od Pusi i Zuzy o alkocholikach ktorzy maja suke i kota. Suka aktualnie ma cieczke a jest wypuszczana normalnie z mieszkania na osiedle! Kot zreszta tez biega samopas. Zwierzeta dokarmia sasiadka inaczej kiepsko by wygladaly :( Paulina zalozy napewno watek zostaly przez nia odpchlone i odrobaczone. Pan na wiadomosc ze suka moze miec szczeniaki powiedzial ze nauczy je plywac i bedzie po problemie.. [IMG]http://img412.imageshack.us/img412/2347/monaf.jpg[/IMG] [IMG]http://img10.imageshack.us/img10/8924/tosiaf.jpg[/IMG][/QUOTE] Quote
ulvhedinn Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [B][COLOR=red]Dziewczyny, błagam o pomoc!!!![/COLOR][/B] 7 szczeniat, ósme nie żyje, podejrzenie nosówki, jutro maja mieć transfuzję od zdrowego, szczepionego psa- na razie nie mają objawów. I wszystko byłoby pięknie, tylko że malców kompletnie nie ma gdzie umiescić!!!!!!! Obecny DT nie moze się już nimi zajmować, a osoby decyzyjne "nie mają miejsca i pieniedzy i wogóle"..... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217586-8-szczeni%C4%85t-ma-BDT-do-20-grudnia-.-Potem-schron-./page16"]http://www.dogomania.pl/threads/217586-8-szczeni%C4%85t-ma-BDT-do-20-grudnia-.-Potem-schron-./page16[/URL] [B]One trafią do schonu ZARAZ, jeśli ich ktoś nie weźmie pod opiekę..... [/B] Ja wysiadam, mam 12 kotów i 5 psów, 3 zwierzaki pod opieką "pozadomowo", połowa chora/do rehabilitacji/specjalnej troski- a ostatnio dostałam.... akwarium[B].[/B] Byłam o krok od zakładania wątku "glonojad szuka domu"- na szczęście dom się znalazł przy okazji wizyty przedadopcyjnej dla kota. Quote
kkasiiiar Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='iwoniam']Z wielką przyjemnością ja ich pływać pouczę... Gdzie są te maluchy? Trzeba im na cito domku, tak?[/QUOTE] Paulina napewno zalozy watek to przekaze link bo jestem osoba posredniczaca. Suka na szczescie jeszcze nie ma malych ..ale to kwestia czasu..wlasnie sie jej cieczka zaczela wiec najgorsze przed nia. Quote
Ellig Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [COLOR=blue][B][FONT=Arial][SIZE=3] [COLOR=red]Ondra[/COLOR] malutka jamnikowata sunia wyciagnieta z mordowni w Kotliskach traci DT, pilnie potrzebny dom tymczasowy w Warszawie i bliskich okolicach inaczej sunia bedzie musiala wrocic do schroniska:( Sytuacja naprawde jest patowa. Link w moim podpisie.[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR] Quote
Ellig Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='Lili8522']Znalazł się już ktoś nawet dwie ciotki :multi: Dziękuję Wam za pomoc :loveu:[/QUOTE] mam nadzieje,ze wizyta tez wypadnie dobrze:) Quote
Nutusia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Uprzejmie donoszę, że dostarczyłam gar dla Mestudio do umówionej "skrzynki kontaktowej" ;) O wysyłce misek na stelażu pamiętam i jest to mój coraz większy wyrzut sumienia :( Obiecuję, że przed świętami wyślę, na wszystkie świętości!!!!!! I tak będę biegać na pocztę z fantami z bazarku, to i tę pakę zatargam ;) Quote
kkasiiiar Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='Nutusia']Uprzejmie donoszę, że dostarczyłam gar dla Mestudio do umówionej "skrzynki kontaktowej" ;) O wysyłce misek na stelażu pamiętam i jest to mój coraz większy wyrzut sumienia :( Obiecuję, że przed świętami wyślę, na wszystkie świętości!!!!!! I tak będę biegać na pocztę z fantami z bazarku, to i tę pakę zatargam ;)[/QUOTE] Spokojnie nie spieszy sie naprawde..moze byc nawet po nowym roku :) Quote
[email protected] Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 a czy przyjmujecie nowicjuszów do siebie;) Quote
mmd Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='[email protected]']a czy przyjmujecie nowicjuszów do siebie;)[/QUOTE] Bierzemy wszystkich :) Quote
Ellig Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='mmd']Bierzemy wszystkich :)[/QUOTE] Oczywiscie moja droga:) Nasza nie zastapiona [B]mmd[/B], napisze jakie informacje sa potrzebne, zebys przystapila do Klubu:) Quote
Igiełka Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 U nas Każdy mile widziany :) Zapraszamy do oficjalnego przystąpienia :) Quote
mmd Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='Ellig']Oczywiscie moja droga:) Nasza nie zastapiona [B]mmd[/B], napisze jakie informacje sa potrzebne, zebys przystapila do Klubu:)[/QUOTE] A czemu ja? ;) Ja mogę poinformować o wysokości składki :) Quote
mestudio Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='Nutusia']Uprzejmie donoszę, że dostarczyłam gar dla Mestudio do umówionej "skrzynki kontaktowej" ;) [/QUOTE] Gar odebrany. Już wstawiony do zmywarki. mestudio opowie jak się sprawuje. Bardzo dziękuję. Jakby co to ta "skrzynka kontaktowa" nadal działa :-D TZmestudio Quote
Roszpunka Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='[email protected]']a ile składka wynosi ?[/QUOTE] składka jest dobrowolna... Quote
[email protected] Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 dobra to ja jutro wkraczam w szeregi bo dziś uciekam na mały spacerek z tymczasowiczką moją Quote
mestudio Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Pięknie dziękuję jeszcze i ja za garnek, już go chrzcimy i gotuje się w nim śniadanko na jutro dla psiaków - a pokrywkę udało się dopasować:-). Quote
mmd Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='[email protected]']a ile składka wynosi ?[/QUOTE] żartowałam :) składka jest dobrowolna - wynosi 5zł (lub więcej) Do klubu wszyscy się wpisują wg schematu opracowanego przez Igiełkę: [B]Klubowicze prowadzący Bezpłatne Domy Tymczasowe/ za dary: :loveu:[/B] [B]1[/B] Nick, woj- rodzaj Domu Tymczasu( dane i tel przesłane do mnie na pw) [B]2[/B] Jakiej pomocy najbardziej potrzebuje( tutaj wymieniamy jedną potrzebę a na bieżąco będe uaktualniać) [B]3[/B] Jaką pomoc oferuję dla naszego Klubu ( zasada każdy może dać coś od siebie) [B]4 [/B]wątek podopiecznego lub ogólny [B]5 [/B]nowe pomysły dotyczące Klubu No i można się też wpisywać jako członek wspierający (tzn. nieprowadzący DT, ale np. robiący ogłoszenia) Quote
majowa Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 kochane z mojego bazarku uzbierało sie dokładnie 52,5 zł jak tylko spłyna wszystkie wpłaty przeleje cioteczce mmd :) Quote
Igiełka Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 [quote name='majowa']kochane z mojego bazarku uzbierało sie dokładnie 52,5 zł jak tylko spłyna wszystkie wpłaty przeleje cioteczce mmd :)[/QUOTE] super bardzo dziękujemy :) Quote
mmd Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 O jak fajnie :) Tymi bazarkami to jednak porządnie "połatamy" budżet. Quote
necianeta89 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='mmd']O jak fajnie :) Tymi bazarkami to jednak porządnie "połatamy" budżet.[/QUOTE] przeczytałam "połechtamy" :evil_lol: Quote
iwoniam Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 jak coś, gdyby była potrzebna surowica - ma ją elik - skontaktujcie się z nią ew na FB - Emila Hanley pomogą- na pewno.. [quote name='ulvhedinn'][B][COLOR=red]Dziewczyny, błagam o pomoc!!!![/COLOR][/B] 7 szczeniat, ósme nie żyje, podejrzenie nosówki, jutro maja mieć transfuzję od zdrowego, szczepionego psa- na razie nie mają objawów. I wszystko byłoby pięknie, tylko że malców kompletnie nie ma gdzie umiescić!!!!!!! Obecny DT nie moze się już nimi zajmować, a osoby decyzyjne "nie mają miejsca i pieniedzy i wogóle"..... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217586-8-szczeni%C4%85t-ma-BDT-do-20-grudnia-.-Potem-schron-./page16"]http://www.dogomania.pl/threads/217586-8-szczeni%C4%85t-ma-BDT-do-20-grudnia-.-Potem-schron-./page16[/URL] [B]One trafią do schonu ZARAZ, jeśli ich ktoś nie weźmie pod opiekę..... [/B] Ja wysiadam, mam 12 kotów i 5 psów, 3 zwierzaki pod opieką "pozadomowo", połowa chora/do rehabilitacji/specjalnej troski- a ostatnio dostałam.... akwarium[B].[/B] Byłam o krok od zakładania wątku "glonojad szuka domu"- na szczęście dom się znalazł przy okazji wizyty przedadopcyjnej dla kota.[/QUOTE] Quote
Ellig Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='mmd']A czemu ja? ;) Ja mogę poinformować o wysokości składki :)[/QUOTE] No tak jakos wyszlo:evil_lol: Quote
Recommended Posts