Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z wielką przyjemnością ja ich pływać pouczę...
Gdzie są te maluchy? Trzeba im na cito domku, tak?

[quote name='kkasiiiar']Dostalam cynk od Pauliny tez od Pusi i Zuzy o alkocholikach ktorzy maja suke i kota. Suka aktualnie ma cieczke a jest wypuszczana normalnie z mieszkania na osiedle! Kot zreszta tez biega samopas. Zwierzeta dokarmia sasiadka inaczej kiepsko by wygladaly :( Paulina zalozy napewno watek zostaly przez nia odpchlone i odrobaczone. Pan na wiadomosc ze suka moze miec szczeniaki powiedzial ze nauczy je plywac i bedzie po problemie..
[IMG]http://img412.imageshack.us/img412/2347/monaf.jpg[/IMG]
[IMG]http://img10.imageshack.us/img10/8924/tosiaf.jpg[/IMG][/QUOTE]

Posted

[B][COLOR=red]Dziewczyny, błagam o pomoc!!!![/COLOR][/B]

7 szczeniat, ósme nie żyje, podejrzenie nosówki, jutro maja mieć transfuzję od zdrowego, szczepionego psa- na razie nie mają objawów. I wszystko byłoby pięknie, tylko że malców kompletnie nie ma gdzie umiescić!!!!!!! Obecny DT nie moze się już nimi zajmować, a osoby decyzyjne "nie mają miejsca i pieniedzy i wogóle".....

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/217586-8-szczeni%C4%85t-ma-BDT-do-20-grudnia-.-Potem-schron-./page16"]http://www.dogomania.pl/threads/217586-8-szczeni%C4%85t-ma-BDT-do-20-grudnia-.-Potem-schron-./page16[/URL]

[B]One trafią do schonu ZARAZ, jeśli ich ktoś nie weźmie pod opiekę..... [/B]

Ja wysiadam, mam 12 kotów i 5 psów, 3 zwierzaki pod opieką "pozadomowo", połowa chora/do rehabilitacji/specjalnej troski- a ostatnio dostałam.... akwarium[B].[/B] Byłam o krok od zakładania wątku "glonojad szuka domu"- na szczęście dom się znalazł przy okazji wizyty przedadopcyjnej dla kota.

Posted

[quote name='iwoniam']Z wielką przyjemnością ja ich pływać pouczę...
Gdzie są te maluchy? Trzeba im na cito domku, tak?[/QUOTE]
Paulina napewno zalozy watek to przekaze link bo jestem osoba posredniczaca. Suka na szczescie jeszcze nie ma malych ..ale to kwestia czasu..wlasnie sie jej cieczka zaczela wiec najgorsze przed nia.

Posted

[COLOR=blue][B][FONT=Arial][SIZE=3] [COLOR=red]Ondra[/COLOR] malutka jamnikowata sunia wyciagnieta z mordowni w Kotliskach traci DT, pilnie potrzebny dom tymczasowy w Warszawie i bliskich okolicach inaczej sunia bedzie musiala wrocic do schroniska:( Sytuacja naprawde jest patowa. Link w moim podpisie.[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Lili8522']Znalazł się już ktoś nawet dwie ciotki :multi:

Dziękuję Wam za pomoc :loveu:[/QUOTE]
mam nadzieje,ze wizyta tez wypadnie dobrze:)

Posted

Uprzejmie donoszę, że dostarczyłam gar dla Mestudio do umówionej "skrzynki kontaktowej" ;)

O wysyłce misek na stelażu pamiętam i jest to mój coraz większy wyrzut sumienia :( Obiecuję, że przed świętami wyślę, na wszystkie świętości!!!!!! I tak będę biegać na pocztę z fantami z bazarku, to i tę pakę zatargam ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Uprzejmie donoszę, że dostarczyłam gar dla Mestudio do umówionej "skrzynki kontaktowej" ;)

O wysyłce misek na stelażu pamiętam i jest to mój coraz większy wyrzut sumienia :( Obiecuję, że przed świętami wyślę, na wszystkie świętości!!!!!! I tak będę biegać na pocztę z fantami z bazarku, to i tę pakę zatargam ;)[/QUOTE]

Spokojnie nie spieszy sie naprawde..moze byc nawet po nowym roku :)

Posted

[quote name='mmd']Bierzemy wszystkich :)[/QUOTE]
Oczywiscie moja droga:)
Nasza nie zastapiona [B]mmd[/B], napisze jakie informacje sa potrzebne, zebys przystapila do Klubu:)

Posted

[quote name='Ellig']Oczywiscie moja droga:)
Nasza nie zastapiona [B]mmd[/B], napisze jakie informacje sa potrzebne, zebys przystapila do Klubu:)[/QUOTE]
A czemu ja? ;) Ja mogę poinformować o wysokości składki :)

Posted

[quote name='Nutusia']Uprzejmie donoszę, że dostarczyłam gar dla Mestudio do umówionej "skrzynki kontaktowej" ;)
[/QUOTE]

Gar odebrany. Już wstawiony do zmywarki. mestudio opowie jak się sprawuje. Bardzo dziękuję.
Jakby co to ta "skrzynka kontaktowa" nadal działa :-D

TZmestudio

Posted

[quote name='[email protected]']a ile składka wynosi ?[/QUOTE]
żartowałam :)
składka jest dobrowolna - wynosi 5zł (lub więcej)

Do klubu wszyscy się wpisują wg schematu opracowanego przez Igiełkę:

[B]Klubowicze prowadzący Bezpłatne Domy Tymczasowe/ za dary: :loveu:[/B]
[B]1[/B] Nick, woj- rodzaj Domu Tymczasu( dane i tel przesłane do mnie na pw)
[B]2[/B] Jakiej pomocy najbardziej potrzebuje( tutaj wymieniamy jedną potrzebę a na bieżąco będe uaktualniać)
[B]3[/B] Jaką pomoc oferuję dla naszego Klubu ( zasada każdy może dać coś od siebie)
[B]4 [/B]wątek podopiecznego lub ogólny
[B]5 [/B]nowe pomysły dotyczące Klubu

No i można się też wpisywać jako członek wspierający (tzn. nieprowadzący DT, ale np. robiący ogłoszenia)

Posted

[quote name='majowa']kochane z mojego bazarku uzbierało sie dokładnie 52,5 zł
jak tylko spłyna wszystkie wpłaty przeleje cioteczce mmd :)[/QUOTE]

super bardzo dziękujemy :)

Posted

jak coś, gdyby była potrzebna surowica - ma ją elik - skontaktujcie się z nią
ew
na FB - Emila Hanley
pomogą- na pewno..

[quote name='ulvhedinn'][B][COLOR=red]Dziewczyny, błagam o pomoc!!!![/COLOR][/B]

7 szczeniat, ósme nie żyje, podejrzenie nosówki, jutro maja mieć transfuzję od zdrowego, szczepionego psa- na razie nie mają objawów. I wszystko byłoby pięknie, tylko że malców kompletnie nie ma gdzie umiescić!!!!!!! Obecny DT nie moze się już nimi zajmować, a osoby decyzyjne "nie mają miejsca i pieniedzy i wogóle".....

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/217586-8-szczeni%C4%85t-ma-BDT-do-20-grudnia-.-Potem-schron-./page16"]http://www.dogomania.pl/threads/217586-8-szczeni%C4%85t-ma-BDT-do-20-grudnia-.-Potem-schron-./page16[/URL]

[B]One trafią do schonu ZARAZ, jeśli ich ktoś nie weźmie pod opiekę..... [/B]

Ja wysiadam, mam 12 kotów i 5 psów, 3 zwierzaki pod opieką "pozadomowo", połowa chora/do rehabilitacji/specjalnej troski- a ostatnio dostałam.... akwarium[B].[/B] Byłam o krok od zakładania wątku "glonojad szuka domu"- na szczęście dom się znalazł przy okazji wizyty przedadopcyjnej dla kota.[/QUOTE]