Drzagodha Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 A ja chciałam złożyć zażalenie! Na pierwszej stronie jest błąd w moim nicku :evil_lol: Quote
mmd Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='Drzagodha']A ja chciałam złożyć zażalenie! Na pierwszej stronie jest błąd w moim nicku :evil_lol:[/QUOTE] Przyjęte :) Tylko kto prezesowi upomnienie wysmaruje? ;) Quote
rozi Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Jeszcze jedą rzecz proponowałam, ale już nieaktualne. Quote
kasumi Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 poszukuję osoby z Bytomia do przed adopcyjnej..... dosyć pilnie..... nie mogę nikogo znaleźć :/ Quote
Igiełka Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 [quote name='mmd'] Aaaaa - pomysł mam!! Może od teraz wpisuj Igiełko pomoc rzeczową gdzieś na początku i dających. Bo jak dają to niech wiszą na tablicy informacyjnej :evil_lol: Jakieś wolne posty jeszcze są...[/QUOTE] pomysł THE BEST :) no jak zasłużą to niech wiszą na tablicy :evil_lol: [quote name='Drzagodha']A ja chciałam złożyć zażalenie! Na pierwszej stronie jest błąd w moim nicku :evil_lol:[/QUOTE] ok już zmieniam ale na drugi raz to pisać na pw a nie tak bezpośrednio tu na wątku gdzie Wszyscy widzą mam nadzieję że to jasne :evil_lol: Quote
Drzagodha Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='kasumi']poszukuję osoby z Bytomia do przed adopcyjnej..... dosyć pilnie..... nie mogę nikogo znaleźć :/[/QUOTE] Szwankuje mi internet, więc nie pomogę. Umiesz znaleźć sobie użytkowników na dogo po mieście zamieszkania, czy wytłumaczyć jak? Zrobiłabym to sama, ale przez ten głupi internet nie mogę na to wejść. EDIT: A jednak się udało! [url]http://www.dogomania.pl/memberlist.php?&order=asc&sort=username&&field2=Bytom&page=2[/url] Z ciotek które znam z wątków jest BERKANO i jofracy ;) Quote
Drzagodha Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='Igiełka'] ok już zmieniam ale na drugi raz to pisać na pw a nie tak bezpośrednio tu na wątku gdzie Wszyscy widzą mam nadzieję że to jasne :evil_lol:[/QUOTE] Tak jest SZEFOWO! :evil_lol: Quote
Igiełka Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 [quote name='Drzagodha']Tak jest SZEFOWO! :evil_lol:[/QUOTE] no to się rozumie i tak trzymać :megagrin::megagrin: Quote
rozi Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote]no jak zasłużą to niech wiszą na tablicy[/quote] Mnie proszę nie zawieszać. Oddałam niepotrzebne rzeczy i nie czuję, żebym miała z tego powodu "zasługiwać". Quote
Roszpunka Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Rozi, daj się zawiesić ;) Świeć przykładem :) Quote
Wadercia Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Jeju.. dogomaniaczki nam chcą wieszac! :D Nie dosc, że wszystkie z przeogromnym sercem to dodatkowo skromne :) Quote
Roszpunka Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Nie wieszać, tylko zawieszać ;) W dodatku nie byle gdzie, tylko na honorowej pierwszej stronie:) Quote
kasumi Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='Drzagodha']Szwankuje mi internet, więc nie pomogę. Umiesz znaleźć sobie użytkowników na dogo po mieście zamieszkania, czy wytłumaczyć jak? Zrobiłabym to sama, ale przez ten głupi internet nie mogę na to wejść. EDIT: A jednak się udało! [url]http://www.dogomania.pl/memberlist.php?&order=asc&sort=username&&field2=Bytom&page=2[/url] Z ciotek które znam z wątków jest BERKANO i jofracy ;)[/QUOTE] wow! nie wiedziałam, ze dogo ma takie funkcje :D zaraz pisze do nich :) dzięki wielkie :) Quote
Drzagodha Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='kasumi']wow! nie wiedziałam, ze dogo ma takie funkcje :D zaraz pisze do nich :) dzięki wielkie :)[/QUOTE] Ma ;) Wchodzisz w społeczeństwo, listy użytkowników i zaawansowane wyszukiwanie, a tam możesz wpisać skąd ma dogomaniak być ;) Quote
Wadercia Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 o na cioci Berkano TZ'a glosowalam na Tz'owym bazarku :D Quote
Igiełka Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 [quote name='wadercia']Jeju.. dogomaniaczki nam chcą wieszac! :D Nie dosc, że wszystkie z przeogromnym sercem to dodatkowo skromne :)[/QUOTE] [quote name='Roszpunka']Nie wieszać, tylko zawieszać ;) W dodatku nie byle gdzie, tylko na honorowej pierwszej stronie:)[/QUOTE] Tak Drogie Ciotki porządek być musi i by tam zawisieć to najpierw trzeba zasłużyć :lol: Quote
mmd Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Rozi, powiś dla dobra sprawy. Wiesz, taka reklama ;) Quote
Nutusia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Zawieszać, zawieszać!!!!! Dawać dobry przykład innym! ;) Quote
Igiełka Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Cioteczki jestem szczęśliwa wracam z wątku Nukusii, która przez 7 lat przebywa w schronisku była bez szans na adopcję i dziś na wątek weszła dobra Dusza zdecydowana dać wyjątkowej suni kochający DS :loveu::loveu::lol::loveu: [IMG]http://images45.fotosik.pl/1195/7bf0fbbc4bb27277.jpg[/IMG] Quote
Roszpunka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Podziel się szczęściem i zapodaj linkę :) Quote
Igiełka Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 [quote name='Roszpunka']Podziel się szczęściem i zapodaj linkę :)[/QUOTE] Cioteczko link do wątku jest pod moim baloniarskim banerem:) dosłownie skaczę z radości :) Quote
kasumi Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='Igiełka']Cioteczki jestem szczęśliwa wracam z wątku Nukusii, która przez 7 lat przebywa w schronisku była bez szans na adopcję i dziś na wątek weszła dobra Dusza zdecydowana dać wyjątkowej suni kochający DS :loveu::loveu::lol::loveu: [IMG]http://images45.fotosik.pl/1195/7bf0fbbc4bb27277.jpg[/IMG][/QUOTE] ale super! :) 3 łapką trudno szukać domów.... my mamy wyjątkowe 6 łapki :p [url]http://tablica.pl/oferta/2-nietypowe-szorsciaki-mlode-podaruj-im-lepsze-zycie-IDfZ7Z.html[/url] czyli najprawdopodobniej rodzeństwo, które urodziło się każde bez jednej łapki..... ciągle szukamy im domu, ale jak na razie bez owocnie.... :( Quote
Roszpunka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='Igiełka']Cioteczko link do wątku jest pod moim baloniarskim banerem:) dosłownie skaczę z radości :)[/QUOTE] Byłam, czytałam :loveu: Ku pokrzepieniu serc wszystkim polecam :) Quote
Drzagodha Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='kasumi']3 łapką trudno szukać domów.... [/QUOTE] Dlatego mam jednego na stałe ;) Ktoś kiedyś powiedział, że pies to stworzenie z trzema nogami i jedną dodatkową ;) Quote
mmd Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Jest tylko jeden problem - jak się podrapać w ucho po tej stronie co nie ma łapki? ;) Nie miałam trójłapka i nie znam żadnego, ale nade mną mieszka śleputek, świetnie sobie radzi, a ja miałam głuchego na amen od urodzenia jamola, to podobno duży deficyt, ale mój pies chyba o tym nie słyszał ;) Quote
Recommended Posts