Wadercia Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 ja po wyplacie przeleje pieniazki za pazdziernik i listopad ;) Quote
Lili8522 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 To ja melduje, że mój tymczasowicz[B] Niki [/B] w sobotę pojechał do domu ;) Ale już mam nowe dziecko na tymczasie, połamaną [B]Królewnę Śnieżkę[/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/216631-7-miesięczna-Królewna-Śnieżka-po-wypadku-prosi-o-pomoc-[/url]! Quote
mmd Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='necianeta89']Działa już nasz klub? Bo nie mam za co nakarmić mojego tymczasa no i zaszczepić.. bazarki są prowadzone.. ale nie wiele się uzbiera.. a u mnie z kasą coraz bardziej krucho.. więc czy mogę prosić o pomoc?[/QUOTE] Tak, możesz :) Santino trzyma kasę, nie wiem, jak to rozpracować, bo ona nie ma praktycznie dostępu do netu, tylko tyle że do niej da się zadzwonić ;) Quote
mari23 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 przed chwilką zrobiłam przelew za X, XI, XII/2011 czyli 15 złociszków od wczoraj mam o 1 tymczas więcej - z adopcji "próbnej" wróciła biała Diana [url]http://www.dogomania.pl/threads/177315-Bia%C5%82a-Diana-ON-wci%C4%85%C5%BC-wzloty-i-upadki-teraz-akurat-dno...?p=17880168#post17880168[/url] Quote
plina Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy 60 ogłoszeń za 10zł. Kup ogłoszenia dla swojego psiaka na najbardziej popularnych portalach! Dochód z bazarku będzie przeznaczony na kastrację małego Reksia z łańcucha [URL]http://www.dogomania.pl/threads/216725[/URL] Quote
ataK Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Ja na szybko, bo komputer mam zepsuty :( Dwie moje tymczaski pojechały do domów :multi: W sobotę Nusia, dziś Norka :) Nusia mieszka w Rabce, a Norka niemal obok mnie, na sąsiednim osiedlu :lol: Quote
necianeta89 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='mmd']Tak, możesz :) Santino trzyma kasę, nie wiem, jak to rozpracować, bo ona nie ma praktycznie dostępu do netu, tylko tyle że do niej da się zadzwonić ;)[/QUOTE] A kto ma jej nr tel? Quote
Ellig Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='necianeta89']A kto ma jej nr tel?[/QUOTE] Nie chodzi o nr telefonu jak zakladalysmy klub to padly konkretne ustalenia ,ze kazda prosba bedzie rozpatrywana przez 3 osoby [Zarzad] Igiełke, mmd i Santino i tego musimy sie trzymac. Santino jak tylko bedzie miala chwile to wieczorem dzisiaj albo jutro zrobi rozliczenie. Quote
mmd Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Jeśli po 1 listopada Igiełka się nie pojawi, a i z Santino będzie taki słaby kontakt, warto chyba przemyśleć formę zmian personalnych ;) Ja też bywam teraz raczej rzadko na dogo. Sama niewiele zrobię - mamy coś uzbierane, sa potrzeby, a nie ma jak tego ruszyć. Ta inicjatywa jest fajna, ale w takiej formie to dalej trwać nie może. Quote
Barrybede Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Mam do podarowania karmę dla psów senior lub light, niestety nie pamiętam jakiej firmy ale jest to albo Eukanuba albo Royal albo Bosch. Mam tego z 6-8 kg, zostało po mojej suni, która zdechła z powodu raka. Najlepiej z odbiorem osobistym we Wrocławiu, ew. wysyłka na koszt odbiorcy. Quote
Igiełka Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 [SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]Witajcie Kochane Baloniarki :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=#9932cc][/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=2][COLOR=black]Na wstępie chcę bardzo podziękować [COLOR=deepskyblue][B]Wam[/B][/COLOR] za pozdrowionka a także za solidnie pełnioną wartę na Klubowym wątku. :lol::lol: choć trochę gadulstwa też pojawiło się :evil_lol: [/COLOR][/SIZE] [SIZE=2]No w sumie Zarząd zasłużył teraz na urlop :eviltong:[/SIZE] [SIZE=2][COLOR=black]To bardzo miłe móc patrzeć jak kiełkują tutaj nowe pomysły oraz jak rozrasta się Baloniarska Załoga- Serdecznie Witam także Nowicjuszki :lol::lol:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2]Ze względu na brak kompa nie mogłam przez pewien czas uczestniczyć w życiu forum.[/SIZE] [SIZE=2]I tak narobiło się trochę zaległości choć mam nadzieję że wszystko szybko wróci do normy. M[/SIZE][SIZE=2]yślę że wspólnymi siłami damy radę:lol: [/SIZE] [SIZE=2]Przychylam się do wysokości pomocy finansowej w naszej skarpecie zaproponowanej przez Mmd, która chciała pozbawić mnie stołka- dobrze że wróciłam na czas hihi :evil_lol: bo nie wiadomo jak to by potoczyło się dalej :eviltong:[/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2]czyli mamy pierwsze postanowienia skarpety ;)[/SIZE] [SIZE=2]leczenie do 200zł[/SIZE] [SIZE=2]transport do 100zł[/SIZE] [SIZE=2]karma do 100zł[/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2]Necianeta89 oczywiście że pomożemy:) napisz nam Kochana ile potrzebujesz na karmę dla tymczasowicza i coś wymyślimy :lol:[/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2]dobra lecę będe potem :eviltong:[/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] Quote
necianeta89 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='Igiełka'][SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]Witajcie Kochane Baloniarki :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=#9932cc][/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=2][COLOR=black]Na wstępie chcę bardzo podziękować [COLOR=deepskyblue][B]Wam[/B][/COLOR] za pozdrowionka a także za solidnie pełnioną wartę na Klubowym wątku. :lol::lol: choć trochę gadulstwa też pojawiło się :evil_lol: [/COLOR][/SIZE] [SIZE=2]No w sumie Zarząd zasłużył teraz na urlop :eviltong:[/SIZE] [SIZE=2][COLOR=black]To bardzo miłe móc patrzeć jak kiełkują tutaj nowe pomysły oraz jak rozrasta się Baloniarska Załoga- Serdecznie Witam także Nowicjuszki :lol::lol:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2]Ze względu na brak kompa nie mogłam przez pewien czas uczestniczyć w życiu forum.[/SIZE] [SIZE=2]I tak narobiło się trochę zaległości choć mam nadzieję że wszystko szybko wróci do normy. M[/SIZE][SIZE=2]yślę że wspólnymi siłami damy radę:lol: [/SIZE] [SIZE=2]Przychylam się do wysokości pomocy finansowej w naszej skarpecie zaproponowanej przez Mmd, która chciała pozbawić mnie stołka- dobrze że wróciłam na czas hihi :evil_lol: bo nie wiadomo jak to by potoczyło się dalej :eviltong:[/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2]czyli mamy pierwsze postanowienia skarpety ;)[/SIZE] [SIZE=2]leczenie do 200zł[/SIZE] [SIZE=2]transport do 100zł[/SIZE] [SIZE=2]karma do 100zł[/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2]Necianeta89 oczywiście że pomożemy:) napisz nam Kochana ile potrzebujesz na karmę dla tymczasowicza i coś wymyślimy :lol:[/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2]dobra lecę będe potem :eviltong:[/SIZE] [SIZE=2][/SIZE][/QUOTE] Miło Cie widzieć wśród żywych kochana ;) :oops: Jeśli chodzi o mnie to warto w którymś poście dodać gdzieś trwające bazarki na waszą skarpetkę. albo na bazarki podopiecznych BDT. Ja prowadzę w tej chwili jeden dla was (ze względu że chyba od nowego roku nie przeleje stałej bo mnie poprostu nie stać): [url]http://www.dogomania.pl/threads/216228-*bazarek-ceg.*-Zapal-znicz-za-tych-co-odeszli..-dla-baloniarek-do-6-11-11-Godz-23-00[/url] z tego idzie 20% na mojego tymczasa, mogłam dać więcej, ale nie wiedziałam, że maluch do mnie dojedzie... No i założyłam mu drugi.. [url]http://www.dogomania.pl/threads/216815-Wielka-WYPRZ-harlequin-%C3%B3w!-Wszystko-po-3-z%C5%82-!!-Dla-*Kropki*-do-2011-11-06-godz-23-00[/url] No, ogólnie to on już został odrobaczony, wcześniej. Mi pozostaje ją wykarmić bo jest straszne chudzina, kupiłam dziś 3kg karmy za niecałe 50 zł, bo musi dziewczę jeść coś lepszego by zdrowo rosła .. No i szczepienie, u mnie komplet to 60 zł. więc byłabym wdzięczna chociaż za połowe tej sumy.. Potem będę coś jeszcze kombinować. Bo szkoda mi malucha. A ja wciąż nie mogę znaleźć pracy.. No cóż. Najwyżej założe jakąś właśną działalność.. uff.. no tak. To by było na tyle. Quote
mmd Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='Barrybede']Mam do podarowania karmę dla psów senior lub light, niestety nie pamiętam jakiej firmy ale jest to albo Eukanuba albo Royal albo Bosch. Mam tego z 6-8 kg, zostało po mojej suni, która zdechła z powodu raka. Najlepiej z odbiorem osobistym we Wrocławiu, ew. wysyłka na koszt odbiorcy.[/QUOTE] Z Wrocławia jest mari23 i ulv - pewnie każda z nich chętnie by skorzystała :) Wielkie dzięki! [quote name='Igiełka'] [SIZE=2]Przychylam się do wysokości pomocy finansowej w naszej skarpecie zaproponowanej przez Mmd, [B]która chciała pozbawić mnie stołka[/B]- dobrze że wróciłam na czas hihi :evil_lol: bo nie wiadomo jak to by potoczyło się dalej :eviltong:[/SIZE] [SIZE=2]czyli mamy pierwsze postanowienia skarpety ;)[/SIZE] [SIZE=2]leczenie do 200zł[/SIZE] [SIZE=2]transport do 100zł[/SIZE] [SIZE=2]karma do 100zł[/SIZE] [SIZE=2]Necianeta89 oczywiście że pomożemy:) napisz nam Kochana ile potrzebujesz na karmę dla tymczasowicza i coś wymyślimy :lol:[/SIZE] [SIZE=2]dobra lecę będe potem :eviltong:[/SIZE] [/QUOTE] To już wiem, jak nakłonić Zarząd do pojawienia się ;) Necia - puść mi swój nr konta - postaram się organizacyjnie zadziałać ;) Quote
sylwija Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 pilnie poszukiwany DT dla - [URL="http://www.dogomania.pl/threads/216809-POMOCY-%21%21%21%21%21%21-G%C5%82odzony-pies-na-0-5m-%C5%82a%C5%84cuchu-bez-budy-potrzebny-DT-na-CITO-"]http://www.dogomania.pl/threads/216809-POMOCY-!!!!!!-G%C5%82odzony-pies-na-0-5m-%C5%82a%C5%84cuchu-bez-budy-potrzebny-DT-na-CITO-[/URL] DT dla jednego z dwóch psiaków jest, brak jednego DT - psiaki nie mają szans na przetrwanie tam zimy.. to wieś, z której pochodzą moje dwie aktualne tymczasowiczki - [URL="http://www.dogomania.pl/threads/216117-HASZCZAK-i-jego-tragiczny-los.-S.O.S.%21%21%21-POM%C3%93%C5%BBCIE-%21%21%21"]http://www.dogomania.pl/threads/216117-HASZCZAK-i-jego-tragiczny-los.-S.O.S.!!!-POM%C3%93%C5%BBCIE-!!![/URL] Quote
mmd Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Wpłaciłam bezpośrednio do [B]necianeta89[/B] 50 zł czyli moją składkę za: X, XI, XII, oraz I i II 2012. Igiełko, napisz w jakiej wysokości kwotowo przyznajemy te pomoc, to dam znać Santino, żeby przelała to co powyżej tej kwoty, która wpłaciłam :) Quote
plina Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Igiełko, zmień proszę linki do moich tymczasów. Jagódka znalazła swój były dom, a Perełka zostaje na stałe u mnie :loveu: Dziś na DT siedzi u mnie Rudi - [url]http://www.dogomania.pl/threads/216437[/url] Quote
Igiełka Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 [quote name='mmd']Wpłaciłam bezpośrednio do [B]necianeta89[/B] 50 zł czyli moją składkę za: X, XI, XII, oraz I i II 2012. Igiełko, napisz w jakiej wysokości kwotowo przyznajemy te pomoc, to dam znać Santino, żeby przelała to co powyżej tej kwoty, która wpłaciłam :)[/QUOTE] Myśle że łączna kwota pomocy razem 110zł będzie odpowiednia czyli od 110zł odjąć 50zł które już Cioteczko wpłaciłaś = zostaje 60zł i tą kwotę proszę przelać do necianeta89- starczy na szczepienie dla małej :lol: wg ustaleń leczenie do 200zł (tu mamy kwestię szczepienia 60zł i je w całości pokryjemy) karma do 100zł ( 50zł Cioteczko już wpłaciłaś to będzie na karmę) [quote name='plina']Igiełko, zmień proszę linki do moich tymczasów. Jagódka znalazła swój były dom, a Perełka zostaje na stałe u mnie :loveu: Dziś na DT siedzi u mnie Rudi - [URL]http://www.dogomania.pl/threads/216437[/URL][/QUOTE] dobrze zaraz zmienię i gratuluję decyzji bycia DS dla Perełki :lol: Quote
necianeta89 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='Igiełka']Myśle że łączna kwota pomocy razem 110zł będzie odpowiednia czyli od 110zł odjąć 50zł które już Cioteczko wpłaciłaś = zostaje 60zł i tą kwotę proszę przelać do necianeta89- starczy na szczepienie dla małej :lol: wg ustaleń leczenie do 200zł (tu mamy kwestię szczepienia 60zł i je w całości pokryjemy) karma do 100zł ( 50zł Cioteczko już wpłaciłaś to będzie na karmę)[/QUOTE] Dziękuję pięknie, Kropka się ucieszy :) A karma już zamówiona i do nas jedzie. Maluch musi przybrać na wadze, bo chudzina straszna, a będzie dużym psem.. Teraz tylko szczepienie i można szukać domku i czekać na kolejnego tymczasowicza :) Quote
Igiełka Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 [quote name='necianeta89']Dziękuję pięknie, Kropka się ucieszy :) A karma już zamówiona i do nas jedzie. Maluch musi przybrać na wadze, bo chudzina straszna, a będzie dużym psem.. Teraz tylko szczepienie i można szukać domku i czekać na kolejnego tymczasowicza :)[/QUOTE] no to super :) Cioteczko jak już dojdą do Ciebie pieniążki ze Skarpety prosimy o potwierdzenie tego faktu wpisem na tym wątku :) Quote
necianeta89 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='Igiełka']no to super :) Cioteczko jak już dojdą do Ciebie pieniążki ze Skarpety prosimy o potwierdzenie tego faktu wpisem na tym wątku :)[/QUOTE] Dobrze :) Jeszcze raz dziękuje! Quote
Ellig Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [quote name='mmd']Jeśli po 1 listopada Igiełka się nie pojawi, a i z Santino będzie taki słaby kontakt, warto chyba przemyśleć formę zmian personalnych ;) Ja też bywam teraz raczej rzadko na dogo. Sama niewiele zrobię - mamy coś uzbierane, sa potrzeby, a nie ma jak tego ruszyć. Ta inicjatywa jest fajna, ale w takiej formie to dalej trwać nie może.[/QUOTE] I mamy juz Igielke i mmd i machina ruszyla!!!!!!!!!!:) Brawo! Ktora z Was "Baloniary" jest z Warszawy i potrzebuje wysterylizowac swojego psiaka. Postaram sie pomoc w bezplatnej sterylizacji ale tylko powazne propozycje. bo jak bedzie umowiony termin to trzeba jechac i nie mozna w ostatniej chwili sie wycofac , poniewaz inne psiko straci szanse. sprawa aktualna tylko do 19 listopada. Quote
necianeta89 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 50 zł od mmd dotarło na konto, dziękuje!:) Quote
mmd Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [quote name='necianeta89']50 zł od mmd dotarło na konto, dziękuje!:)[/QUOTE] Nie ma za co :) Przelew na 60 Santino miała wysłać dziś po 15, a dojdzie pewnie w poniedziałek. Quote
necianeta89 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [quote name='mmd']Nie ma za co :) Przelew na 60 Santino miała wysłać dziś po 15, a dojdzie pewnie w poniedziałek.[/QUOTE] Pewnie tak, niezmiernie dziękuje, oczywiście umieszczę rachunki w wątku Kropki, albo jak chcecie tutaj Quote
Recommended Posts