Ellig Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='Dogo07']Jeśli możecie to prosze pomóżcie .... Psiak wyrzucony błąkał sie w Mszczonowie. Wczoraj pojechał na dt do Warszawy, a dzisiaj musi ten dt opuścić - na ulice chyba pójdzie :placz:. Gdyby ktoś z Was mogł go wziąć na dt, na pewno wsparcie będzie. tak szkoda piesia :( [IMG]https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-snc4/373351_383282878402098_742833962_n.jpg[/IMG][/QUOTE] Mozna prosic o wiecej zdjec, informacji o psie ile ma lat, jaki ma charakter dlaczego musi opuscic DT czy jest szczepiony itd. Quote
Ellig Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='_ogonek_']Mogę wnioskować o wsparcie finansowe? Nigdy tego nie robiłam, więc proszę o instrukcję i informacje czy w ogóle przysługuje mi takie prawo :)[/QUOTE] [SIZE=3]-[/SIZE][SIZE=2]Udzielamy pomocy psiakom, które mają w[/SIZE][SIZE=2]ątek na dogomanii należy podać link oraz krótką informację na co potrzebne jest wsparcie finansowe i w jakiej kwocie[/SIZE] [SIZE=2]-Każdy Klubowicz, który zgłosił psiaka w potrzebie i otrzymał pomoc jest zobowiązany w terminie do 6tygodni od uzyskania pomocy wpłacić 25% kwoty uzyskanego wsparcia ( wpłata ze środków własnych/ bazarku itp)[/SIZE] [SIZE=2]-[COLOR=darkorchid]Klubowicze posiadający stałą deklarację (wpłacający od minimum 4miesięcy) na Skarpetę Baloniarską mogą wnioskować o przyznanie wyższej kwoty pieniędzy a także raz w miesiącu mogą otrzymać pomoc bez konieczności zwrotu 25%[/COLOR][/SIZE] Quote
Nutusia Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Dzień dobry! Zgłaszam nasze "nowe". Jeśli dobrze liczę - jubileuszowe, bo 25-te ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228967-Becia-szkieletor-z-lasu?p=19318591#post19318591[/url] Quote
Igiełka Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 [quote name='Nutusia']Ja jestem za i kciuki trzymam, żeby szczepionka okazała się skuteczna. Oj, wiem coś na temat problemów ze skórą, wiem...[/QUOTE] zgadzam się także na udzielenie pomocy dla Kory :) Quote
Ellig Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='Igiełka']zgadzam się także na udzielenie pomocy dla Kory :)[/QUOTE] Teraz tylko numer konta jest potrzebny :) Quote
ulvhedinn Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Bardzo ślicznie dziekuję :) W tej chwili mam 20 podopiecznych (a ostatnio było o trójkę więcej) . Komu wysłać nr konta? Quote
_ogonek_ Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='ulvhedinn']Bardzo ślicznie dziekuję :) W tej chwili mam 20 podopiecznych (a ostatnio było o trójkę więcej) . Komu wysłać nr konta?[/QUOTE] Chyba pani Skarbnik - mmd :) Widzisz ulv? Baloniary zawsze pomagają, a nie się chowasz gdzieś z tymi swoimi nieszczęściam :mad: I wyślij mi kotiki do ogłoszenia, zawsze warto próbować, tyle że napisz mi parę słów o ich usposobieniu bo ja ich nie znam kompletnie. No i kto jest kim rzecz jasna. [email][email protected][/email] ;) Quote
mmd Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 To ja poproszę o numer konta. Na lipiec odnotowałam na razie 3 wpłaty, wszystko uzupełnione w 1 poście. Quote
_ogonek_ Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='mmd']To ja poproszę o numer konta. Na lipiec odnotowałam na razie 3 wpłaty, wszystko uzupełnione w 1 poście.[/QUOTE] Wysyłam na pw nr konta Magdy :) Quote
mmd Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='_ogonek_']Wysyłam na pw nr konta Magdy :)[/QUOTE] Nic nie przyszło... Quote
_ogonek_ Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='mmd']Nic nie przyszło...[/QUOTE] a teraz ? ;) Quote
mmd Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='_ogonek_']a teraz ? ;)[/QUOTE] A teraz doszło :) Już wysyłam i zaznaczam na 1 stronie. Quote
_ogonek_ Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='mmd']A teraz doszło :) Już wysyłam i zaznaczam na 1 stronie.[/QUOTE] dzięki :modla: Quote
mmd Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Nie ma za co Podoba mi się pogoda, ale psy postanowiły się prędko przebierać na lato. Ilości kudłów nieprawdopodobne. Prześcieradło po nocy jest z futra, kłaki są poza tym absolutnie wszędzie (z masłem włącznie oczywiście) :evil_lol: Jak ktoś tu zajrzy, niech potrzyma kciuki jutro w południe, dziecko broni mgr :) A dziś przywiózł świadectwo maturalne z fizyki - 74%. I apiać od nowa się zapisał na studia, na fizykę oczywiście :diabloti: Quote
sylwija Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 będę trzymać :) i [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228907-Uczta-kinomana-dla-Teodora-i-Rune-Do-07-07-do-godz-22-giej[/url] zapraszam na bazarek, z którego ewentualny dochód zostanie przeznaczony na opiekę weterynaryjną i hotelową dla Teodora i Rune Quote
sleepingbyday Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 zdał maturę i już magisterke broni jutro? zaginacie czasoprzestrzeń w tej łodzi! Quote
_ogonek_ Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 mmd , kciukacze zaciśnięte :) U mnie burzowo, od samego rana... Quote
Ellig Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='mmd'] Jak ktoś tu zajrzy, niech potrzyma kciuki jutro w południe, dziecko broni mgr :) A dziś przywiózł świadectwo maturalne z fizyki - 74%. I apiać od nowa się zapisał na studia, na fizykę oczywiście :diabloti:[/QUOTE] Ja bede trzymala oczywiscie chociaz wiem ,ze i tak obrona bedzie na 5!:) Quote
Nutusia Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Się ciesz, że studiuje, a nie pod budką z piwem wystaje ;) Gratuluję tego, co już i trzymam kciuki za to, co jeszcze. Moja "synowa" wczoraj licencjat obroniła - też się cieszę. Niech się młodzież kształci, choć mój Synek sobie nabył koszulkę z napisem "Idź na studia, będziesz wykształconym bezrobotnym" - optymista inaczej, jak jego Tatuś... :) Quote
mmd Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='sleepingbyday']zdał maturę i już magisterke broni jutro? zaginacie czasoprzestrzeń w tej łodzi![/QUOTE] No widzisz, my tacy specyficzni jesteśmy :evil_lol: Już mgr ;) Praca 5, egzamin 5, dyplom 5 :multi: Quote
majowa Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 po za tym fajnie mieć dr w domu zawsze możesz powiedzieć ze u ciebie to nie byle kto ale Doktor ziemniaki obiera ;) ja takie zakrzywienia czasoprzestrzeni znam i praktykowałam, powiem szczerze że czasem to super pomysł a ile radości i wkręcania kolegów studentów Quote
Macia Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Chcialabym poprosic o dofinansowanie karmy dla Kory - suni CC, ktora przez 8 lat zyla w pseudo gdzie urodzila ponad 60 szczeniakow (ostatnie w zeszlym roku). Sunia trafila do BDT, ale nie mamy pieniedzy na dalsze leczenie, karme. Oto jej watek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228682-Suczki-zabrane-z-pseudohodowli-potrzebujemy-og%C5%82osze%C5%84%21[/url] Chcemy kupic ta karme: [url]http://www.telekarma.pl/p7504/brit.premium.senior.extra.large.15.kg.htm[/url] Na watek suni trafilam przypadkiem, jestem skarbnikiem. Sunia byla u mnie przez jeden dzien. Ma sporo problemow zdrowotnych i na ile moglysmy zrobilysmy u weta jak najwiecej (szczepienie, odrobaczenie, cytologia z uszu, plyn itp.) dopisujac to do naszego dlugu, ale wiecej same nie mozemy. Z gory dziekuje! Quote
mmd Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 (edited) [quote name='majowa']po za tym fajnie mieć dr w domu zawsze możesz powiedzieć ze u ciebie to nie byle kto ale Doktor ziemniaki obiera ;) ja takie zakrzywienia czasoprzestrzeni znam i praktykowałam, powiem szczerze że czasem to super pomysł a ile radości i wkręcania kolegów studentów[/QUOTE] Dr to za cztery lata dopiero :) A ta fizyka to taka zadra była, bo w liceum się nie chciało i o ile pamiętam trója była :) Teraz sam się uczył do matury po 5 latach. Do pewnych rzeczy trzeba dorosnąć, jak sam mówi... TZ jest bardziej zaawansowany ;) więc mówię, że u mnie profesor śmiecie wynosi :evil_lol: To dużo lepiej brzmi :) [quote name='Macia']Chcialabym poprosic o dofinansowanie karmy dla Kory - suni CC, ktora przez 8 lat zyla w pseudo gdzie urodzila ponad 60 szczeniakow (ostatnie w zeszlym roku). Sunia trafila do BDT, ale nie mamy pieniedzy na dalsze leczenie, karme. Oto jej watek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228682-Suczki-zabrane-z-pseudohodowli-potrzebujemy-ogłoszeń!"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228682-Suczki-zabrane-z-pseudohodowli-potrzebujemy-ogłoszeń![/URL] Chcemy kupic ta karme: [URL]http://www.telekarma.pl/p7504/brit.premium.senior.extra.large.15.kg.htm[/URL] Na watek suni trafilam przypadkiem, jestem skarbnikiem. Sunia byla u mnie przez jeden dzien. Ma sporo problemow zdrowotnych i na ile moglysmy zrobilysmy u weta jak najwiecej (szczepienie, odrobaczenie, cytologia z uszu, plyn itp.) dopisujac to do naszego dlugu, ale wiecej same nie mozemy. Z gory dziekuje![/QUOTE] Oczywiście jestem za Edited July 3, 2012 by mmd Quote
Recommended Posts