Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=&quot]Dziewczyny, sorki za OFF, ale Fundacja Grey Animals jest w dramatycznej sytuacji!![/FONT]
[FONT=&quot][URL="http://www.dogomania.pl/threads/223839-Fundacja-Grey-Animals-ILE-MO%C5%BBNA-NIE-SPA%C4%86-Mamy-48-godzin-na-du%C5%BC%C4%85-zmian%C4%99.-Damy-rad%C4%99"][COLOR=blue]http://www.dogomania.pl/threads/223839-Fundacja-Grey-Animals-ILE-MO%C5%BBNA-NIE-SPA%C4%86-Mamy-48-godzin-na-du%C5%BC%C4%85-zmian%C4%99.-Damy-rad%C4%99[/COLOR][/URL]
Zrobiłam wątek, proszę o "rozdmuchanie" gdzie tylko się da. Walczymy o to by móc działać! [/FONT]
Potrzebujemy ludzi, którzy nagłośnią nasz problem, sami już nie dajemy rady!!

Bardzo proszę o pomoc!!!

Posted

Informuję niniejszym, że w piątek po południu jadę do Łodzi i wracam w nocy. Zwierzątka zabrać nie mogę, bo prawdopodobnie nie będę jechała własnym autem, ale gdyby trzeba było przewieźć coś innego - służę. Gdybym jednak miała odebrać "to coś" w Wwie, musiałabym to zrobić jutro, gdyż w piątek się już do miasta stołecznego nie wybieram ;)

Posted

[I]Witam Łódzki klub Baloniarek ;]

Jest możliwość wspomóc mnie karmą ? również prowadzę BDT ale teraz sytuacja finansowa mnie bardzo przycisnęła aby prosić was o pomoc w związku z brakiem pracy. Shelby wyciągnęłam ze schroniska z łapą złamaną Fundacja niechciane i Zapomniane pomogła mi w pierwszej opercji teraz mi pomaga Fundacja Pomagajmy razem. Zwierzęta w Potrzebie w opłaceniu drugiej. Potrzebna mi karma Josera, która działa na kości i sierść bo niunia ma skłonności alergiczne. Pozdrawiam ;)[/I]

Edit:
wątek niusi na niebieskim:

[url]http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=68&t=6875[/url]

Posted

[quote name='necianeta89']Ponadto czy tam czasem nie pisało, że sunia zostaje u was na DS? hm.[/QUOTE]
[quote name='"Shinya"']Proszę o przeniesienie wątku do / prosimy o pomoc/ córcia zostaje u nas na DS <3 <3 <3 / jak będę miała chwilkę wolną tow stanie nowe zdjęcia Shelby:) a mam ich trochę^^[/quote]
Tak jakby...
Przykro mi, ale musimy odmówić :/ jest kilka sprzeczności z naszymi postanowieniami.

Inna sprawa, że sporo osób do nas zagląda i jeśli ktoś będzie chciał pomóc to na pewno już do Ciebie trafi :)

Posted (edited)

co nie zmienia faktu że prowadzę bdt ;] no nic spytać zawsze wolno :] pozdrawiam

a co do wątku shelby był wstawiony ale nie mam zielonego pojęcia co się z nim stało na dogo :/

Edited by Shinya
Posted

ciocie, podajcie mi proszę nr konta, bo chcę zwrócić 25% ze 100 zł jakie dostałyśmy na karmę odchudzającą dla Migotki, która jest u Pyrdki na BDT :)

Mam jeszcze pytanie, w związku z tym, że chcemy/planujemy zabrać pod nasze skrzydła tą oto małą sunie: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/223740-Patyczek-umrze-%28%28%28.-Pilnie-potrzebny-DS-DT-%21%21%21"]http://www.dogomania.pl/threads/223740-Patyczek-umrze-%28%28%28.-Pilnie-potrzebny-DS-DT-!!![/URL], najpierw umieścić w lecznicy, jeśli okaże się że nie ma parwo, to zabrać do BDT, jest osoba która zaoferowała pomoc finansową w ewentualnym leczeniu i utrzymaniu w lecznicy, ale potrzebny jest paypal, tak więc moje pytanie: czy ktoś ma może paypala i mógłby wtedy nam ewentualnie pomóc i odebrać pieniążki na paypal i nam przekazać? wiem, zamotałam się w opisie, ale chyba wiecie o co mi chodzi? ;)

Posted

Cioteczki jest taka sprawa ale nie wiem co zrobić z tym fantem.. jedna z Baloniarek nie mająca stałej deklaracji prosiła o wsparcie, pomoc otrzymała jednak w myśl obowiązujących zasad wymagamy zwrotu 25% a termin 6 tyg minął :roll:

Posted

[quote name='Igiełka']Cioteczki jest taka sprawa ale nie wiem co zrobić z tym fantem.. jedna z Baloniarek nie mająca stałej deklaracji prosiła o wsparcie, pomoc otrzymała jednak w myśl obowiązujących zasad wymagamy zwrotu 25% a termin 6 tyg minął :roll:[/QUOTE]

A kto to? Bo czasami dziewczyny zwracały od razu? chyba mmd tak zrobiła? kurde, już nie pamiętam.

btw. widziałyście, że rozliczanie mamy w 1 poście a nie 2? ;)

Posted

[quote name='necianeta89']A kto to? Bo czasami dziewczyny zwracały od razu? chyba mmd tak zrobiła? kurde, już nie pamiętam.

btw. widziałyście, że rozliczanie mamy w 1 poście a nie 2? ;)[/QUOTE]
O dżizas, co za chochlik... no i mamy bałagan...

Wiem, o kogo chodzi, o ulv, tak? Trzeba ją szturchnąć chyba...

Posted

Chyba wiem, iwoniam dostała od nas ale ona zwraca w bazarkach tak? to Ulv jeśli się nie mylę. Zwrot 25 % z 200 zł. Tak?

mmd, mogę mieć do Ciebie prośbę? Czy możesz wydatki z naszej skarpetki zaznaczyć innym kolorem i zwroty innym? bo ten fioletowy w wpływam mi się gubi ;)

Posted

[quote name='necianeta89']

btw. widziałyście, że rozliczanie mamy w 1 poście a nie 2? ;)[/QUOTE]
Ty, a czemu tak teraz jest???
Zauważyłam to w wątku Rokiego... myślałam że skasowałam posta przy edycji :oops:...

Tyle razy się mierzyłam dopisać do Klubu..
Ale BDT nie mam, ogłaszam tylko psiaki,ale u mnie to tak jeżdżąco nieco... A nie chcę na niesłowną osobę wyjść...

Posted

[quote name='necianeta89']Chyba wiem, iwoniam dostała od nas ale ona zwraca w bazarkach tak? to Ulv jeśli się nie mylę. Zwrot 25 % z 200 zł. Tak?[/QUOTE]

[quote name='mmd']

Wiem, o kogo chodzi, o ulv, tak? Trzeba ją szturchnąć chyba...[/QUOTE]

Ciotki zgadza się chodzi o ulv - nasze zasady wiecie żeby potem nikt mi nie powiedział że Osoba x nie miała deklaracji i nie musiała oddawać a On musi to zrobić

Posted

[quote name='_ogonek_']

Tyle razy się mierzyłam dopisać do Klubu..
Ale BDT nie mam, ogłaszam tylko psiaki,ale u mnie to tak jeżdżąco nieco... A nie chcę na niesłowną osobę wyjść...[/QUOTE]

ale Ty się nie zastanawiaj tylko jak chcesz to śmiało do nas dołącz- Zapraszamy :)

Posted

[quote name='Igiełka']Ciotki zgadza się chodzi o ulv - nasze zasady wiecie żeby potem nikt mi nie powiedział że Osoba x nie miała deklaracji i nie musiała oddawać a On musi to zrobić[/QUOTE]

No to trzeba najpierw ładne PW napisać, może zapomniała..

Posted

[quote name='majowa']a czy ja mogę za ciocię ulv oddać połowę tego co ona winna?[/QUOTE]
Oczywiście.
Mi jest strasznie żal ulv, bo ma wielkie to stado, ale wymyśliłyśmy takie zasady i trudno.

Necia, pozmieniam :) Dobry pomysł.