mmd Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Igiełka']Ciotki w poście 8 zrobiłam mini ściąge tymczasowego rozliczenia dla Wszystkich ale w szczególności dla mmd :eviltong: zobaczcie czy wszystko zgadza się- jak coś to krzyczcie :lol: także poproszę nowe konto do wpłat- czekam cichutko ;)[/QUOTE] Zaraz wyślę :) Co do rozliczeń to Santino napisała, że jest 255, ale jeszcze dokładnie sprawdzi. Moja deklaracja poszła do neci (50 zł) a Santino wysłała jeszcze 60 Nie pamiętam, żeby były jeszcze jakies wydatki... Igiełko, dzięki za ściągę :) Poprawiajcie mnie, jakby co.... Quote
mmd Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 edycja: Wywalam to pisanie, bo się będzie myliło - rozliczenie jest już opanowane, wszystko się zgadza uff :) Quote
Wadercia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 moje deklaracje splyna po wyplacie zaległa + na ten miesiac :) Quote
necianeta89 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='mmd'][COLOR=black][B] Moje dopiski czarne pogrubione[/B][/COLOR] [COLOR=teal][B]santino[/B][/COLOR]: 10 zł (wpłacone IX)[B] razem: 10[/B] [B][COLOR=teal]necianeta[/COLOR][/B]: 5 zł (wpłacone IX, X, XII, XII) [B] razem: 20[/B] [B][COLOR=teal]mmd[/COLOR][/B]: 10 zł (wpłacone IX) [B] razem: 10[/B] [B][COLOR=teal]Ellig[/COLOR][/B]: 5 zł (wpłacone IX, X, XI, XII, i 2012 r.: I, II) [B] razem: 30[/B] [B][COLOR=teal]roszpunka[/COLOR][/B]: 5 zł (wpłacone IX) [B] razem: 5[/B] [B][COLOR=teal]obraczus[/COLOR][/B]: 5 zł (wpłacone IX, X) [B] razem: 10[/B] [B][COLOR=teal]Alaa[/COLOR][/B]: 80-100 zł [B][COLOR=teal]Igiełka[/COLOR][/B]: 20* zł (wpłacone IX, X, XI, XII) [B] razem: 20[/B] [B][COLOR=teal]wadercia[/COLOR][/B]: 5 zł (wpłacone IX) [B] razem: 5[/B] [B][COLOR=teal]mari23[/COLOR][/B]: 5 zł (wpłacone IX) [B] razem: 5[/B] [COLOR=teal][B]kaja69[/B][/COLOR]: 5 zł (wpłacone: IX, X)[B] razem: 10[/B] [B][COLOR=teal]fiorsteinbock[/COLOR][/B]: 10 zł (wpłacone IX, X, XI, XII i 2012: I) [B] razem: 50[/B] * to była dekl. 5 zł/mies. No i jest 175 a w październiku doszło 130 = 305 - 60 = 245 :hmmmm:[/QUOTE] za dużo czy za mało Ci wyszło? Quote
mmd Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='wadercia']moje deklaracje splyna po wyplacie zaległa + na ten miesiac :)[/QUOTE] Zaraz wyślę konto :) Santino dziś dorwie się gościnnie do kompa więc jesteśmy na dobrej drodze w poszukiwaniu tych 10 zł :) Quote
mmd Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='necianeta89']za dużo czy za mało Ci wyszło?[/QUOTE] Już sama nie wiem chyba za mało :evil_lol: ale zaraz dojdziemy, spokojnie Dobra, już jesteśmy w domu :) [SIZE=5][B]Przyszło:[/B][/SIZE] [COLOR=darkorchid][SIZE=3][B]Roszpunka 5zł[/B][COLOR=black] (wpłacone IX)[/COLOR][/SIZE][/COLOR] razem: [B]5[/B] [SIZE=3][B][COLOR=darkorchid]Ellig 5zł[/COLOR][/B] (wpłacone IX, X, XI, XII oraz I, II 2012)[/SIZE] razem: [B]30 [/B] [SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]mmd 10zł[/B][/COLOR] (wpłacone IX, X, XI, XII oraz I, II 2012)[/SIZE] razem: [B]60 [/B] [SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]necianeta89 5zł[/B][/COLOR] (wpłacone IX, X, XI, XII )[/SIZE] razem: [B]20[/B] [SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]obraczus87 5zł[/B][/COLOR] (wpłacone IX, X)[/SIZE] razem: [B]10 [/B] [SIZE=3][B][COLOR=darkorchid]Igiełka 5zł[/COLOR][/B] ( wpłacone IX, X, XI, XII)[/SIZE] razem: [B]20[/B] [COLOR=darkorchid][SIZE=3][B]mari23 5zł[/B] [COLOR=black]( wpłacone IX, X, XI, XII)[/COLOR][/SIZE][/COLOR] razem: [B]20[/B] [COLOR=darkorchid][SIZE=3][B]kaja69 5zł[/B] [COLOR=black]( wpłacone IX, X, XI)[/COLOR][/SIZE][/COLOR] razem: [B]15[/B] [COLOR=darkorchid][SIZE=3][B]Fiorsteinbock 10zł[/B] [COLOR=black]( wpłacone IX, X, XI, XII oraz I 2012)[/COLOR][/SIZE][/COLOR] razem: [B]50[/B] [COLOR=darkorchid][SIZE=3][B]Alaa od 80-100zł[/B] [COLOR=black]( wpłacone IX 100zł)[/COLOR][/SIZE][/COLOR] razem: [B]100 [/B] [SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]Lili8522 5zł[/B][/COLOR] (wpłacone IX, X)[/SIZE] razem: [B]10[/B] [SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]santino 10zł[/B][/COLOR] ([/SIZE][SIZE=3]wpłacone IX, X[/SIZE][SIZE=3])[/SIZE] razem: [B]20[/B] [SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]wadercia 5zł[/B][/COLOR] [/SIZE](od X ??) [SIZE=4]Razem do 31 X: [B]360[/B][/SIZE] (w tym 310 na konto Santino) [SIZE=5][B]Wyszło:[/B][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]necianeta89[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=black] - [B]110[/B][/COLOR][/SIZE] (w tym 60 z konta Santino) [SIZE=5][B]Saldo:[/B][/SIZE] [B][SIZE=4]250 [SIZE=2]Ogłaszam, że rozliczenia opanowane :razz: [/SIZE]******************************************* I jeszcze, żeby nie umknęło - pomoc oferowana :) [/SIZE][/B][quote name='Barrybede']Mam do podarowania karmę dla psów senior lub light, niestety nie pamiętam jakiej firmy ale jest to albo Eukanuba albo Royal albo Bosch. Mam tego z 6-8 kg, zostało po mojej suni, która zdechła z powodu raka. Najlepiej z odbiorem osobistym we Wrocławiu, ew. wysyłka na koszt odbiorcy.[/QUOTE] Quote
mmd Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Aha - i szukam małego kotka dla LaraS :) Mieszkałby razem z dużą sunią w domu (sunia oczywiście kotków nie dręczy). LaraS szuka już od jakiegoś czasu.... Quote
ulvhedinn Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 [quote name='mmd']Aha - i szukam małego kotka dla LaraS :) Mieszkałby razem z dużą sunią w domu (sunia oczywiście kotków nie dręczy). LaraS szuka już od jakiegoś czasu....[/QUOTE] Mały czyli dziecię? Mam takiego, jesli zorganizujesz transport ;) Czarny diabełek, wychowany u BIANKI1. Chyba, żeby lepszy był dorosły kot pięknie zsocjalizowany z psami, to mam nawet kilka (w tym dwie sliczne trikolorki, cudownego burasa miziaka i perscię).... ''''''''''''''''''''''' Zaraz pisze PW do Barrybede w sprawie karmy. Quote
mmd Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Wyślę PW do LaraS, niech sobie zobaczy i zdecyduje. No i nie wiem, jak z transportem, ale to zwykle jakoś się udaje :) No i jest taka sprawa: przypadkiem wlazłam na wątek dwóch sunieczek, jedna chyba już ma dom stały, a druga ma DT. DT jest bezpłatny, ale pan ma kilka psów, ledwo daje radę, więc pomyślałam o kupnie karmy. Uważam, że powinniśmy pomoć, tym bardziej że dziewczyna która "ogarnia" wszystko ma na dogo 20kilka postów i małą siłę oddziaływania :razz: [quote name='paula91']Na razie będzie w tym dt co jest teraz, nie mamy ani innych dt ani ds dla niej. W ogóle powiem szczerze, że kiepsko jest, nikt nie oferuje dt ani ds, dużo osób chciało pomóc, ale niestety nie wiele może, a my zostaliśmy z dwoma psami, modlę się tylko, żeby mogły być jak najdłużej w tym dt gdzie są teraz, bo inaczej to nie wiem co będzie :([/QUOTE] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/216737-Pusia-Jamniczka-mieszka-na-dworze-bez-budy-dokarmiaj%C4%85-j%C4%85-s%C4%85siedzi%21-Pomocy"]http://www.dogomania.pl/threads/216737-Pusia-Jamniczka-mieszka-na-dworze-bez-budy-dokarmiaj%C4%85-j%C4%85-s%C4%85siedzi!-Pomocy[/URL]! Nie ukrywam, że pracuję nad TZ w sprawie Pusi, bo jeśli będzie naprawdę źle to ktoś musi ją przechwycić, a wielu osób do pomocy tam nie ma. Ponieważ wniosek o karmę jest mój, więc proszę o opinie przynajmniej dwie osoby z naszego klubu. Ja bym sfinansowała i tak większość. Quote
Igiełka Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 [quote name='mmd'] No i jest taka sprawa: przypadkiem wlazłam na wątek dwóch sunieczek, jedna chyba już ma dom stały, a druga ma DT. DT jest bezpłatny, ale pan ma kilka psów, ledwo daje radę, więc pomyślałam o kupnie karmy. Uważam, że powinniśmy pomoć, tym bardziej że dziewczyna która "ogarnia" wszystko ma na dogo 20kilka postów i małą siłę oddziaływania :razz: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/216737-Pusia-Jamniczka-mieszka-na-dworze-bez-budy-dokarmiaj%C4%85-j%C4%85-s%C4%85siedzi!-Pomocy"]http://www.dogomania.pl/threads/216737-Pusia-Jamniczka-mieszka-na-dworze-bez-budy-dokarmiaj%C4%85-j%C4%85-s%C4%85siedzi!-Pomocy[/URL]! Nie ukrywam, że pracuję nad TZ w sprawie Pusi, bo jeśli będzie naprawdę źle to ktoś musi ją przechwycić, a wielu osób do pomocy tam nie ma. Ponieważ wniosek o karmę jest mój, więc proszę o opinie przynajmniej dwie osoby z naszego klubu. Ja bym sfinansowała i tak większość.[/QUOTE] dobrze zrobiłaś - w odpowiednim momencie tam zajrzałaś -pewnie że pomożemy :) nie można zostawić BDT samemu sobie- jestem za pomocą dla Pusi :) (wg ustaleń karma do 100zł) myślę że kwota maksymalna czyli 100zł będzie odpowiednia- super byłoby gdyby wypowiedziała się chociaż jeszcze jedna Klubowiczka w tej kwestii tymczasowo dopóki nie ma Zastępcy a Ty pełnisz teraz rolę solidnego Skarbnika :lol: aha i jeszcze jedno zaraz wproszę się tam na wątek :oops: edit: literówka Quote
necianeta89 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Też jestem takiej myśli, żeby pomóc, poza tym, uszczupli to trochę skarbonkę, ale mój bazarek się kręci ostro więc wpadnie conieco :) (aktualnie - dla was 220 zł) Quote
Drzagodha Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 [quote name='mmd']Aha - i szukam małego kotka dla LaraS :) Mieszkałby razem z dużą sunią w domu (sunia oczywiście kotków nie dręczy). LaraS szuka już od jakiegoś czasu....[/QUOTE] Jakby żaden z podopiecznych Ulv nie przypadł do gustu, to ja mam 49 przeróżnych kotów do adopcji. W wieku od kilku tygodniu do kilku lat, różnej płci, o różnym umaszczeniu. Jest w czym wybierać ;) Quote
necianeta89 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ja też mam coś koło 40 kotów do wyboru do koloru ;) Tutaj, jeszcze muszę zaaktualizować... [url]http://www.dogomania.pl/threads/213824-FZL-B-B-PONAD-40kot%C3%B3w!-TONIEMY!-potrzebne-OG%C5%81OSZENIA-mixol-karma-i-klatki[/url]! a tu wątek na miau: [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=115798[/url] Quote
santino Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 mmd bardzo dziękuje za przejęcie rozliczeń i bardzo wszystkich jeszcze raz przepraszam za zamieszanie. Co jak co ale kasa musi sie zgadzać a finanse być prowadzone przejrzyscie, czego u mnie zabrakło, ale gwarantuje ze nie ze złej woli. Jeszcze raz przepraszam. Kasa na koncie mmd powinna być jutro. [quote name='mmd']Już sama nie wiem chyba za mało :evil_lol: ale zaraz dojdziemy, spokojnie Dobra, już jesteśmy w domu :) [SIZE=5][B]Przyszło:[/B][/SIZE] [COLOR=darkorchid][SIZE=3][B]Roszpunka 5zł[/B][COLOR=black] (wpłacone IX)[/COLOR][/SIZE][/COLOR] razem: [B]5[/B] [SIZE=3][B][COLOR=darkorchid]Ellig 5zł[/COLOR][/B] (wpłacone IX, X, XI, XII oraz I, II 2012)[/SIZE] razem: [B]30 [/B] [SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]mmd 10zł[/B][/COLOR] (wpłacone IX, X, XI, XII oraz I, II 2012)[/SIZE] razem: [B]60 [/B] [SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]necianeta89 5zł[/B][/COLOR] (wpłacone IX, X, XI, XII )[/SIZE] razem: [B]20[/B] [SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]obraczus87 5zł[/B][/COLOR] (wpłacone IX, X)[/SIZE] razem: [B]10 [/B] [SIZE=3][B][COLOR=darkorchid]Igiełka 5zł[/COLOR][/B] ( wpłacone IX, X, XI, XII)[/SIZE] razem: [B]20[/B] [COLOR=darkorchid][SIZE=3][B]mari23 5zł[/B] [COLOR=black]( wpłacone IX, X, XI, XII)[/COLOR][/SIZE][/COLOR] razem: [B]20[/B] [COLOR=darkorchid][SIZE=3][B]kaja69 5zł[/B] [COLOR=black]( wpłacone IX, X, XI)[/COLOR][/SIZE][/COLOR] razem: [B]15[/B] [COLOR=darkorchid][SIZE=3][B]Fiorsteinbock 10zł[/B] [COLOR=black]( wpłacone IX, X, XI, XII oraz I 2012)[/COLOR][/SIZE][/COLOR] razem: [B]50[/B] [COLOR=darkorchid][SIZE=3][B]Alaa od 80-100zł[/B] [COLOR=black]( wpłacone IX 100zł)[/COLOR][/SIZE][/COLOR] razem: [B]100 [/B] [SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]Lili8522 5zł[/B][/COLOR] (wpłacone IX, X)[/SIZE] razem: [B]10[/B] [SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]santino 10zł[/B][/COLOR] ([/SIZE][SIZE=3]wpłacone IX, X[/SIZE][SIZE=3])[/SIZE] razem: [B]20[/B] [SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]wadercia 5zł[/B][/COLOR] [/SIZE](od X ??) [SIZE=4]Razem do 31 X: [B]360[/B][/SIZE] (w tym 310 na konto Santino) [SIZE=5][B]Wyszło:[/B][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]necianeta89[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=black] - [B]110[/B][/COLOR][/SIZE] (w tym 60 z konta Santino) [SIZE=5][B]Saldo:[/B][/SIZE] [B][SIZE=4]250 [SIZE=2]Ogłaszam, że rozliczenia opanowane :razz: [/SIZE]******************************************* I jeszcze, żeby nie umknęło - pomoc oferowana :) [/SIZE][/B][/QUOTE] Quote
mmd Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Santino, Ty się tak nie przejmuj ;) Kupisz sobie kompik i wrócisz, a na razie dam sobie radę. To tylko miesiąc był zamieszania, a nie pół roku, przecież wiem, że nigdy nie nawalałaś :) Za koty dziękuję - już wszystko przekierowałam do zainteresowanej :) Za pomoc też dziękuję... yyy... w imieniu Pusi, takie jamnikowate coś mam w domu i strasznie mi jej żal. Quote
kasumi Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ciotki, czy ktoś jedzie na trasie Radom - Dąbrowa Górnicza? albo jakoś pp trasie? najlepiej na 6 listopada... Quote
iwoniam Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Witam, czy znacie kogoś w Krakowie, kto mógłby się choć na kilka - kilkanaście dni zaopiekować suczką - 4 miesiące, która pod koniec tygodnia będzie mieć operację oka? Czarna jak węgielek, kudłata jak czarna wersja owczarka podhalańskiego, waży około 10 kg. próbujemy uratować oczko. Sunia wyrzucona, jest w Krakowie, przywieziona z Ostrowca św. Ja mam w domu całe zoo. Boję się, że nie dopilnuję oka po zabiegu. Nie ma mi kto pomóc. Quote
Ellig Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Dzisiaj jedzie na badania i na sterylizacje, ktore udalo mi sie zalatwic sunia( włascicielami sa bezdomni), matka szczeniakow z watku [url]http://www.dogomania.pl/threads/215764-Karo-ju%C5%BC-w-DS-ale-jej-10-tygodniowy-brat-Pik-wraca-z-adopcji-i-szuka-nowego-domu/page3[/url] [img]http://img266.imageshack.us/img266/180/34862807.jpg[/img] Quote
Igiełka Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='Ellig']Dzisiaj jedzie na badania i na sterylizacje, ktore udalo mi sie zalatwic sunia( włascicielami sa bezdomni), matka szczeniakow z watku [URL]http://www.dogomania.pl/threads/215764-Karo-ju%C5%BC-w-DS-ale-jej-10-tygodniowy-brat-Pik-wraca-z-adopcji-i-szuka-nowego-domu/page3[/URL] [IMG]http://img266.imageshack.us/img266/180/34862807.jpg[/IMG][/QUOTE] Cioteczko o rany jaka śliczna kruszynka a jak patrzy bidulka - także pomożemy tylko napisz nam- jaka kwota pomocy jest tutaj potrzebna i co jest kruszynce- jakich wymaga badań? Quote
Ellig Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Nic nie potrzeba,badania i sterylizacja bedzie bezplatna:)wczesniej pisalam ,czy ktos potrzbuje bezplatna sterylizacje, ktora udalo mi sie zalatwic ale nikt sie z Baloniar Warszawskich nie zglosil....i pojedzie mamuska:) Quote
Igiełka Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='Ellig']Nic nie potrzeba,badania i sterylizacja bedzie bezplatna:)wczesniej pisalam ,czy ktos potrzbuje bezplatna sterylizacje, ktora udalo mi sie zalatwic ale nikt sie z Baloniar Warszawskich nie zglosil....i pojedzie mamuska:)[/QUOTE] to wspaniale-bardzo cieszę się :) Quote
Roszpunka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Cioteczki, potrzebuję porady. Przejęłam pięknego ON-kowatego chłopaka z łańcucha, muszę go na cito wykastrować. Psiak jest w okolicach Lipska w woj. mazowieckim. Poszukuję weta, który ciachnie mi chłopaka fachowo i nie zedrze ze mnie skóry ;) Psiaka mogę dowieźć kilkanaście, kilkadziesiąt km, ale nie ukrywam, że im bliżej, tym lepiej. Quote
Nutusia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 A gdzie to Lipsko - w którą stronę od Wwy?... Quote
mmd Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='Roszpunka']Cioteczki, potrzebuję porady. Przejęłam pięknego ON-kowatego chłopaka z łańcucha, muszę go na cito wykastrować. Psiak jest w okolicach Lipska w woj. mazowieckim. Poszukuję weta, który ciachnie mi chłopaka fachowo i nie zedrze ze mnie skóry ;) Psiaka mogę dowieźć kilkanaście, kilkadziesiąt km, ale nie ukrywam, że im bliżej, tym lepiej.[/QUOTE] W Szydłowcu działa anita_happy. Do Szydłowca 60 km, ale może będzie wiedziała o czymś bliżej. Do Radomia też z 60 km, do Ostrowca najbliżej, ale nie mam bladego pojęcia, kto może tam być. [quote name='Nutusia']A gdzie to Lipsko - w którą stronę od Wwy?...[/QUOTE] To na południowy wschód od Radomia. Deczko daleko od Twoich doktorów. Quote
Recommended Posts