MALWA Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Gabi79 napisał(a):Przelałam dzisiaj deklarację dla Sabci za czerwiec 20zł - w tym 10 ode mnie i 10 od Daga80. Buziaczki i mizianko dla sunieczki:loveu: Super! Dziękujemy! Dada M - zauważyłam, że w maju nie wpłynęła deklaracja od Moniki M. , która deklarowała od lutego 2012 r. po 50 zł. Czy wysyłasz przypomnienia ? Pytam, bo tutaj tak mało osób zagląda, ze za chwilę ta kwestia umknie, a Saba będzie biedniejsza o tę kwotę. Kolejna rzecz - dlaczego kwiecień jest uregulowany, a marzec nie? Pytam z ciekawości, szczególnie, ze marzec jest przed kwietniem, a Saba ma w tej chwili na swoim "koncie" 180 zł..... Quote
Dada M Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 Wygodniej było mi rozliczyć od razu cały miesiąc (280 zł zapłaciła fundacja, więc my dopłacaliśmy 110 zł - żeby opłacić cały rachunek marcowy mieliśmy za mało pieniędzy). Monika to moja znajoma, więc nie muszę jej wysyłać przypomnień ;-) Wpłaci z opóźnieniem. Jak już wspominałam, od środy mam przyjemność przebywać z Sabą 24h/dobę :) Sabcia jest szczęśliwa (no, może trochę humor psuje jej obecność szczeniaka, który ją irytuje ;-)), w świetnej kondycji, sama zachowuje się jak dzieciak - jako pierwsza podbiega, gdy nadarza się okazja do zabawy. Za chwilkę wyjdziemy na popołudniowy spacer, postaram się zrobić kilka zdjęć. Quote
MALWA Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Dada M napisał(a):Wygodniej było mi rozliczyć od razu cały miesiąc (280 zł zapłaciła fundacja, więc my dopłacaliśmy 110 zł - żeby opłacić cały rachunek marcowy mieliśmy za mało pieniędzy). Monika to moja znajoma, więc nie muszę jej wysyłać przypomnień ;-) Wpłaci z opóźnieniem. Jak już wspominałam, od środy mam przyjemność przebywać z Sabą 24h/dobę :) Sabcia jest szczęśliwa (no, może trochę humor psuje jej obecność szczeniaka, który ją irytuje ;-)), w świetnej kondycji, sama zachowuje się jak dzieciak - jako pierwsza podbiega, gdy nadarza się okazja do zabawy. Za chwilkę wyjdziemy na popołudniowy spacer, postaram się zrobić kilka zdjęć. Dzięki za odpowiedź, teraz ta sytuacja jest dla mnie jasna. Fajnie masz, na łonie natury, z psiakami, kurcze, też chciałabym tak poodpoczywać. Normalnie po prostu zazdroszczę.... Quote
Aimez_moi Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 A ja chcialabym wiedziec czy Astaroth ma nadal takie male stworzonka z dlugimi ogonkami u siebie? Quote
Dada M Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Aimez_moi napisał(a):A ja chcialabym wiedziec czy Astaroth ma nadal takie male stworzonka z dlugimi ogonkami u siebie? Pytasz o szczury ? ;) I ponownie jestem w hotelu :) Muszę przyznać, że odpoczynku tu niewiele, bo przy psiakach jest sporo pracy. Gdy byłam tu ostatnim razem, wychodziłam z psami na 18 spacerów dziennie, a w dodatku jeden ze staruszków miał problemy żołądkowe i sprzątanie po nim zajmowału mnóstwo czasu ;) Takżę szacunek dla Astaroth, nie jest to lekka praca, jeśli chce się ją wykonywać dobrze i z zaangażowaniem. Zdjęcia będą wieczorem :) Quote
MALWA Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Witam! Strasznie dużo psiaków w tym hoteliku! A ile musi być pracy ! I podziwiam Astaroth, ze daje sobie ze wszystkim radę ! Z chęcia obejrzę zdjęcia ! Quote
Dada M Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 (edited) Zdjęcia zrobione jeszcze przez Astaroth: Edited June 20, 2012 by Dada M Quote
MALWA Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Strasznie smutna psina na tych zdjęciach.... smutna Sabunia. Quote
Dada M Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Saba ma wyjątkowy dar - prawie zawsze na zdjęciach wygląda wzruszająco: duże oczyska, odpowiednie miny - wie, jak się sprzedać ;) Czy na co dzień jest smutna ? Absolutnie nie - śpi na kanapie, rządzi całym stadem, ma pełny brzuszek, ciepło domowego ogniska i tyle ruchu i zabawy, ile uważa za stosowne. Sylwetka jej się zmieniła - widać mięśnie (a nie tłuszcz, jak niegdyś ;)), ruchy ma bardziej sprężyste, od kilku miesięcy nie pojawiła się żadna kulawizna. W nocy była burza - część psiaków wepchnęła się do łóżka drżąc ze strachu, ale Saba była niewzruszona :) Quote
Aimez_moi Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Niesamowita jest Sabcia.......:) Faktycznie na zdjeciach taka biedniutka....... A wlasnie...szczurki...sa jeszcze? Quote
Anula Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 DadaM masz zapchaną skrzynkę,nie mogę wysłać wiadomości! Quote
MALWA Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Saba u Astaroth na pewno ma wspaniale i nie wątpię w to, że jest w hoteliku bardzo szczęśliwa, najedzona i spokojna, przecież mogła być dzisiaj nadal w schronie.....aż trudno mi sobie teraz to wyobrazić, ale też obie te sytuacje są tak dalekie , ze niemożliwe do porównywania. Ale zdania i tak nie zmienię, pysio takie smutne, oczka tez, ale może było gorąco i duszno, i miała juz dość upałów. Quote
Aimez_moi Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 To ostatnie zdjecie jest z taka minka....... jakis maly smuteczek.....niepewnosc.....a moze jakas mysl....... Quote
MALWA Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Aimez_moi napisał(a):To ostatnie zdjecie jest z taka minka....... jakis maly smuteczek.....niepewnosc.....a moze jakas mysl....... ... to samo przyszło mi na myśl.... Quote
bumel Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Zdjęcia faktycznie idealne do ogłoszeń:-) trzeba Sabci koniecznie pakiet zorganizować z tymi fotkami. Quote
MALWA Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 bumel napisał(a):Zdjęcia faktycznie idealne do ogłoszeń:-) trzeba Sabci koniecznie pakiet zorganizować z tymi fotkami. Może znajdzie się jakaą chętna osoba do ogłoszeń... ktoś, kto już je robiłi wie o co chodzi? Quote
bumel Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Robienie ogłoszeń to w sumie żadna filozofia czy trudność, tylko ten brak czasu... Zamówiłam Sabie przed chwilą pakiet 50 ogłoszeń na bazarku ogłoszeniowym: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228785-Bazarek-ogłoszeniowy-dla-psów-z-Tomaszowa-!-d-o-10-07-GRATISY-!!!! Jutro wyślę te nowe zdjęcia. Quote
MALWA Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 [quote name='bumel']Robienie ogłoszeń to w sumie żadna filozofia czy trudność, tylko ten brak czasu... Zamówiłam Sabie przed chwilą pakiet 50 ogłoszeń na bazarku ogłoszeniowym: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228785-Bazarek-ogłoszeniowy-dla-psów-z-Tomaszowa-!-d-o-10-07-GRATISY-!!!! Jutro wyślę te nowe zdjęcia. Super, dzięki za ogłoszenia dla Sabuni! Co do trudności - to nie wypowiadam się, bo nigdy ich nie robiłam.... Quote
Aimez_moi Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Ja takze beztalencie jestem totalne...... Mam nadzieje, ze ktos Sabcie wypatrzy......:) Quote
MALWA Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Aimez_moi napisał(a):Sabunia......:) pokazujemy sie..... ... i jeszcze wyżej! Quote
Recommended Posts