Aimez_moi Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='MALWA']Zaglądam do Sabuni........[/QUOTE] Pedze za Toba do staruszki.....:) Quote
magdyska25 Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Jak się miewa sunia? jeśli cisza to chyba wszystko dobrze? Quote
Aimez_moi Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Pewnie tak....:) ma taka nadzieje....:) Quote
Ewa_88 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Zaglądam. Myślę nad zrobieniem bazarku i właśnie na Sabę chciałabym przeznaczyć rozliczenie. Mam w domu trochę książek, jakiś pierdołek, chętnie wystawię je na bazarku. Z kim mogę uzgodnić szczegóły i ogólnie czy taki pomysł się sprawdzi? Dajcie znać, to może jutro porobię fotki i zacznę działać. A co u Saby? Quote
Ewa_88 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Pomysł dobry, ale będę prosiła o duże wsparcie w reklamowaniu bazarku jak powstanie, nie mam zbyt dużej sieci kontaktów tutaj, ale razem jakoś damy radę. Quote
Ewa_88 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Aimez_moi']Obiecuje, ze bede tam siedziala.....:)[/QUOTE] Uff, już jedna dobra dusza mnie wspiera :) Quote
Aimez_moi Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Ewa_88']Uff, już jedna dobra dusza mnie wspiera :)[/QUOTE] Do upadlego......:):) Quote
MALWA Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Aimez_moi']Obiecuje, ze bede tam siedziala.....:)[/QUOTE] A ja będę i siedziała, i podrzucała, zapraszała, a moze nawet i co kupię? A dla Saby każdy grosz wazny. Może jak pojawi się Dada M, to sie coś dowiemy, co u psiaka, i co z jej łapką, o której pisłała wcześniej Dada. Quote
Ewa_88 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Cieszę się, jutro postaram się popracować nad stworzeniem takiego bazarku. Wiadomo, każdy grosz się liczy, mam nadzieję, że będę mogła pomóc Sabie :) Quote
Ewa_88 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 No dzisiaj niestety miałam zalatany dzień i już ciemno trochę, żeby pocykać zdjęcia przedmiotów na bazarek, ale obiecuję, że się za to wezmę i od razu będę informować ;) Quote
magdyska25 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 to i ja będę podrzucała bazarek i kilka(naście)zaproszeń roześlę (na ile pozwoli praca) Quote
Aimez_moi Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Ale swietnie....:) coraz nas wiecej....:) Quote
Olga7 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 (edited) Saba to taka piękna sunia ,choć ma chyba ok.10 latek, ale świetnie wygląda i ma pewnie dobrą kondycję .Lepiej ,że oddali ci bezduszni ludzie z powrotem Sabę ,niż wywalili by ją gdzieś i pozbyli się bez żadnych skrupułów.Widocznie serca i sumienia nikt z nich nie ma /a może warunkow ,czy chętnych do zajmowania się psem a ciężko chora wlaścielka dotychczasowa Saby sama wymaga opieki . Edited August 22, 2012 by Olga7 Quote
Ewa_88 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Jak było z osobą, która zajmowała się Sabą nie wnikam, nie chce oceniać, są różne sytuacje. Z tego co widać na Dogo albo ogólnie z tego co się słyszy, to czy młody, czy stary pies może nagle stracić bezpieczny dom i pójść do schroniska. Oczywiście lepiej jak jest w schronisku, niż się błąka gdzieś wyrzucony. Ostatnio przejeżdżając przez małą miejscowość na drodze widziałam potrąconego psa, zatrzymałam się, niestety pies nie żył. Nikt inny nie reagował. To strasznie przykre, zwłaszcza, że pies leżał na środku drogi i trzeba było zmienić pas, żeby go ominąć. Takie są polskie realia. Mogło się zdarzyć, że pies uciekł i trafił pod koła samochodu, nie wiem jak było. Ale obojętność kierowców jest straszna. Bardzo kocham zwierzęta i boli mnie jak widzę piękne psy w schroniskach. Więc myślę, że nawet na odległość, drobną wpłatą na jakiegoś psiaka, czy bazarkiem można pomóc. Tyle wspaniałych ludzi na Dogo, aż chce si pomagać i oferować pomoc. Dobrej nocy wszystkim :) Quote
Ewa_88 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Mam porobione fotki książek na bazarek, teraz muszę poświęcić trochę czasu na stworzenie. Będą książki sensacyjne, kryminalne, dla dzieci :) Quote
MALWA Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Ewa_88']Mam porobione fotki książek na bazarek, teraz muszę poświęcić trochę czasu na stworzenie. Będą książki sensacyjne, kryminalne, dla dzieci :)[/QUOTE] To wrzuc Kochana link na wątek! Quote
Ewa_88 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 (edited) Wrzucę, jak powstanie, spokojnie, na razie mam tylko przygotowane do wrzucenia zdjęcia, jeszcze muszę opisy porobić itp :) Coś stworzyłam. Niestety nie mam wprawy w zmniejszaniu zdjęć, ale mam nadzieję, że takie mogą być. Jakościowo też nienajlepsze, bo robione na szybko. Dajcie znać, czy dobrze się wyświetla. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231059-Bazarek-książkowy-dla-Saby-do-10-09-12?p=19557222#post19557222[/URL] Edited August 23, 2012 by Ewa_88 Quote
magdyska25 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 mi się wszystko wyświetla. czy można już pisać na bazarku? Może zrób jeszcze jeden post z słowem ZAPRASZAM! żeby wszyscy wiedzieli, że już można. Quote
Aimez_moi Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Fajowy bazar......i wcale nie wyglada na pierwszy....hihi...:):) Super...:) gratuluje...:) Quote
Ewa_88 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Miałam jeden skromny bazarek wcześniej na psiaka, który w końcu znalazł dom :) Chciałam najpierw poznać Waszą opinię, dopiero potem zapraszać :) Jutro wyjeżdżam na weekend, będę w niedziele, zerkajcie proszę tam, czy coś się dzieje, zapraszajcie, jak wrócę ogarnę :) Quote
Recommended Posts