Aimez_moi Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 MALWA napisał(a):To tak sobie zaglądamy po kolei.... No niestety....... Quote
MALWA Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Aimez_moi napisał(a):No niestety....... Szkoda tylko, ze prowadząca wątek wyparowała.... Dady M nie było na dogo od 13 lipca.... Jutro postaram sie zrobić przelew pieniazków z bazarku dla Saby i Kasi. Muszę najpierw go do końca rozliczyć. Od 3 sierpnia wyparowuję - mam urlop i raczej nikłą sznsę na dostęp do netu... Szkoda , ze nadal nie ma naniesionych naszych wpłat - deklaracji.... Quote
Aimez_moi Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Mam tylko nadzieje, ze u Saby wszystko ok..... Quote
Dada M Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 U Saby wszystko ok - miałam okazję być u Astaroth kilkakrotnie w ciągu ostatnich 3 tygodni, nawet 2 razy nocowałam, oczywiście w takich sytuacjach Saba śpi ze mną w pokoju ;) Jedyną niepokojącą rzeczą jest to, że Saba wygryzła sobie niewielką ranę na przedniej łapie - w nadchodzącym tygodniu ma ją zobaczyć weterynarz. Poza tym Saba czuje się bardzo dobrze. Przepraszam za brak rozliczenia z ostatniego okresu - miałam ostatnio sporo różnych zawirowań i dużo pracy, postaram się bywać na dogo raz w tygodniu. Może uda mi się wygospodarować fundusze na bezprzewodowy net, to ułatwiłoby mi wiele rzeczy. Wpłaty lipcowe: 5.07 - MALWA - 10 zł 11.07 - Ewa_88 - 15 zł 11.07 - Gabi79 - 10 zł 23.07 - Daga80 - 10 zł ja - 20 zł Dziękuję serdecznie, jutro uzupełnię 1 post i informacje, jak obecnie wygląda stan funduszy. Z ogłoszeń Saby, których było naprawdę dużo, niestety nie było odzewu. Chyba trzeba zmienić tekst do ogłoszeń i wprowadzić inny system - ogłaszać tylko na kilku najpopularniejszych portalach, ale za to codziennie. Quote
Aimez_moi Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Moje pieniazki na Sabcie juz polecialy...... Quote
MALWA Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='Dada M']U Saby wszystko ok - miałam okazję być u Astaroth kilkakrotnie w ciągu ostatnich 3 tygodni, nawet 2 razy nocowałam, oczywiście w takich sytuacjach Saba śpi ze mną w pokoju ;) Jedyną niepokojącą rzeczą jest to, że Saba wygryzła sobie niewielką ranę na przedniej łapie - w nadchodzącym tygodniu ma ją zobaczyć weterynarz. Poza tym Saba czuje się bardzo dobrze. Przepraszam za brak rozliczenia z ostatniego okresu - miałam ostatnio sporo różnych zawirowań i dużo pracy, postaram się bywać na dogo raz w tygodniu. Może uda mi się wygospodarować fundusze na bezprzewodowy net, to ułatwiłoby mi wiele rzeczy. Wpłaty lipcowe: 5.07 - MALWA - 10 zł 11.07 - Ewa_88 - 15 zł 11.07 - Gabi79 - 10 zł 23.07 - Daga80 - 10 zł ja - 20 zł Dziękuję serdecznie, jutro uzupełnię 1 post i informacje, jak obecnie wygląda stan funduszy. Z ogłoszeń Saby, których było naprawdę dużo, niestety nie było odzewu. Chyba trzeba zmienić tekst do ogłoszeń i wprowadzić inny system - ogłaszać tylko na kilku najpopularniejszych portalach, ale za to codziennie. Witaj! dziękuję za przybycie do Suni! Zaczęła,m mieć pewne wątpliwosci, teraz do tego sie przyznaję, bo niepokoiło mnie brak informacji z Twojej strony. Ale rozumiem - obowiazki nieraz sa ponadto co zajmuje nam i tak sporo czasu. Z mojego bazarku, kóry był dla Saby i Kasi : http://www.dogomania.pl/forum/threads/229631-NOWE-KSIĄŻKI-O-ZWIERZĘTACH-DLA-SABY-I-KASI-!!!-DO-23-07-godz-22-00/page4 zebrałam w sumie 177,30 zł! Co dla jednego psiaka wychodzi po 88,65 zł. Płacę na Sabę deklaracje w kwocie 10 zł, zaokraglam tę kwotę i wpłacam dzisiaj 100 zł - 90 zł z bazarku i 10 zł deklarcji. Proszę o potwierdzenie wpłaty na wątku Saby i wątku bazarkowym. Quote
sambo_os1 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 DadaM to osoba bardzo uczciwa i oddana zwierzętom więc bez obaw ;) Saba jest bezpieczna. Poza dogo mamy jeszcze masę innych obowiązków,nie każdy ma dostęp do neta w pracy więc czasami prośba o odrobinkę zrozumienia ;) Quote
MALWA Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 sambo_os1 napisał(a):DadaM to osoba bardzo uczciwa i oddana zwierzętom więc bez obaw ;) Saba jest bezpieczna. Poza dogo mamy jeszcze masę innych obowiązków,nie każdy ma dostęp do neta w pracy więc czasami prośba o odrobinkę zrozumienia ;) Ja nie kwestionuję niczyjej uczciwości, tylko brak wiadomości jest niepokojący... Ale po wyjaśnieniach Dady M ta sytuacja jest dla mnie jasna. Myśle, że inne osoby, które tu bywają też chciałyby raz po raz coś dowiedzieć się o Sabie. O chorej łapie nikt nie wiedział, a teraz wiemy. Ubolewam nad tym, ze jestem daleko, i nie mogę jakoś bezpośrednio pomóc, dlatego wątek jest dla mnie jedyną szansą na jakieś info.... Quote
MALWA Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Zaglądam do Sabuni.... Czy moje pieniążki z bazarku dotarły? Jesli tak, to proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym oraz tutaj w rozliczeniu. Quote
MALWA Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Aimez_moi napisał(a):Zagladam do staruszki......:) Ja też zaglądam do Sabuni ... Quote
Aimez_moi Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='Ewa_88']Zaglądam. Cicho tu :([/QUOTE] Ano cicho....cichutko..... Quote
MALWA Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Zaglądam do Sabuni... Co z jej chorą łapką? Quote
Astaroth Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Szukamy kogoś kto umie montować filmiki, wycinać, sklejać, dodawać napisy. Może uda się rozreklamować tak psiaki, w tym Sabe, kilka filmików z nią już mam ale potrzebna obróbka. Quote
MALWA Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Astaroth']Szukamy kogoś kto umie montować filmiki, wycinać, sklejać, dodawać napisy. Może uda się rozreklamować tak psiaki, w tym Sabe, kilka filmików z nią już mam ale potrzebna obróbka.[/QUOTE] A czy u Saby wszystko w porządku? Quote
Aimez_moi Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Ja niestety beztalencie jestem totalne...... Quote
MALWA Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 To podnoszę Sabunię! Może jeszcze ktoś tu wejrzy... Quote
Recommended Posts