Ewa_88 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Już pierwsze książki sprzedane :) Zapraszam na bazarek dla Saby ;) Quote
Ewa_88 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Jeszcze bym chciała, żeby Dada M się wypowiedziała co o tym myśli, mam nadzieję, że znajdzie chwilę czasu, żeby obejrzeć bazarek i napisać co u Sabci :) Quote
magdyska25 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 ja również w weekendy nie będę mogła podrzucać- zrobiłam sobie zakaz wchodzenia i to czas tylko dla mojego zwierzyńca. Quote
MALWA Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Ewa_88 napisał(a):Jeszcze bym chciała, żeby Dada M się wypowiedziała co o tym myśli, mam nadzieję, że znajdzie chwilę czasu, żeby obejrzeć bazarek i napisać co u Sabci :) Nie licz na to, bo raczej rzadko tu bywa. A bazar jest Twój, to i nikt nie powinien uskarżać się na chęć pomocy. Zaraz lece i sprawdze co tam na nim jest........ Quote
MALWA Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Aimez_moi napisał(a):Podnosze gdy tylko wejde na dogo....:) ... a to dokładnie tak samo jak ja....... Quote
Aimez_moi Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 MALWA napisał(a):... a to dokładnie tak samo jak ja....... A to juz nie pierwszy raz gdy sie "dogrywamy"....:):) Quote
MALWA Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Aimez_moi napisał(a):A to juz nie pierwszy raz gdy sie "dogrywamy"....:):) A, to juz często tak bywało, ze sobie wzajemnie odpisywałyśmy na wątku........... i kto by pomyślał, ze to wątek Saby? Quote
magdyska25 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 może zróbmy tak, żeby podzielić się i porobić jej ogłoszenia? 3-4 portale każda z nas? ja jej odnawiam gumtree i tablicę. Quote
Aimez_moi Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 A jezeli ja jestem beztalencie i nic nie umiem to co? Quote
MALWA Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Jesli tylko mi ktoś wytłumaczy w jaki sposób można robić ogoszenia, to jestem za. TYlkokrok po kroku prosze................ Quote
Aimez_moi Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 MALWA napisał(a):Jesli tylko mi ktoś wytłumaczy w jaki sposób można robić ogoszenia, to jestem za. TYlkokrok po kroku prosze................ A myslisz, ze ja tez dalabym rade? Quote
MALWA Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Aimez_moi napisał(a):A myslisz, ze ja tez dalabym rade? Myślę, ze obie damy radę, bo my zdolne dziewczyny jesteśmy ;) tyklko musi nam najpierw ktoś wytłumaczyć Quote
obraczus87 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Poniżej lista kilkunastu portali :) czasami trzeba się zarejestrować, a czasami nie. I dalej krok po kroku wszystko trzeba wpisywać. Na każdym portalu jest inaczej, więc po prostu trzeba dokłądnie czytać co i jak ;) - www.gumtree.pl - www.ale.gratka.pl - www.petsy.pl - www.e-zwierzak.pl - www.petworld.pl - www.ojej.pl - www.przygarnijzwierzaka.pl - www.ogloszenia.adverts.pl - www.adopcje.org - www.rubryka.pl - www.swistek.pl - www.adpedia.pl - www.adsy.pl - www.cwirek.pl - www.szerlok.pl - www.cafeanimal.pl - www.psiamania.pl - www.psy.pl - www.kupiepsa.pl - www.pineska.pl Quote
MALWA Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Aimez_moi napisał(a):Spokojnie musze poczytac..... Ja nawet w powyższe linki nie wchodziłam, bo czasu za mało. Wolałabym jedno rozwiązanie do wszystkiego, a tu chyba więcej czasu potrzeba......... Quote
MALWA Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Zapłaciłam moją deklarację za wrzesień! Quote
Ewa_88 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Zaglądam do Sabci. Deklarację za wrzesień wyślę razem z pieniążkami z bazarku :) Quote
Aimez_moi Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Powiem szczerze....nie za wiele kumam z tych ogloszen.....:( Quote
MALWA Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Może te nowe ogłoszenia są szansa dla Sabuni.......... Quote
Recommended Posts