magdyska25 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 nie mam teraz za bardzo czasu w pracy ale jak pisała Obraczus- na wielu portalach jest co innego. jak znajdę chwilkę to ogłoszę (tylko, że nie wiem za bardzo jaki jest sens podawać np nr tel do Dady- chyba zmieniła?- coś mi się obiła ta inf na innym wątku a też nie wiadomo czy wchodzi do siebie na pocztę....). Może hotelik by dał na siebie namiary? u kogo jest Saba? albo napisał jak tam się miewa? Quote
MALWA Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Aimez_moi napisał(a):Zagladam do Niuni.....:) Ja też.............. Co tu tak cicho? Quote
MALWA Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Aimez_moi napisał(a):No....jak zawsze..... A Dada M obiecała pojawiać się tu choć raz w tygodniu.............szkoda, ze wątek znowu taki pusty......... Quote
Ewa_88 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 No szkoda, że nie ma tu nikogo kto by aktualizował informacje o Sabie :( Quote
Aimez_moi Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Szkoda .... ale u Sabci na pewno wszystko w porzadku.... Quote
MALWA Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Chciałabym mieć info na bieżąco, przynajmniej raz na 2-4 dni. A nie raz w miesiącu. Dada M pojawiła się tu raz w zeszłym miesiącu, pisała o chorobie Saby i cisza...... Teraz chciałabym zrobić bazarek m.in. dla Saby i już sama nie wiem, bo jeśli Saba nadal jest w hoteliku, to pewnie kasa się przyda, a jeśli nie.........., nie chcę tak myśleć, ale nie wiem co mam myśleć skoro zero informacji na tym wątku........ Quote
Ewa_88 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Niestety, ja również ubolewam, że nie mam info, a jak próbowałam wysłać wiadomość do Dada M, to skrzynka u niej zapchana i nie ma kontaktu z nią. Info o stanie Saby jest ważne, bo przecież każdy kto płaci deklaracje chce wiedzieć czy pieniądze są dobrze rozdysponowane i w jakim stanie jest psiak. Quote
MALWA Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Aimez_moi napisał(a):A moze napisac do Astaroth? Ja pisłam juz w zeszłym miesiącu od Astaroth z pytaniem czy Saba u niej w ogóle jest i czy wszystko ok? Odpiała mi, ze Saba jest i wszystko w porządku, tylko nie ma czasu tu wchodzić. Podała do siebie nr tel, tylko chyba już skasowałam............. Szkoda, ze Dada M tak rzadko tu się pojawia, nic nie pisze o Sabie, to i nie mamy żadnych bieżących informacji, deklaracje też nie są rozliczone....... Ach strasznie kuleje ten wątek, strasznie ......... Quote
MALWA Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Weszłam w profil Dady M, i .............była na dogomanii 7.09. Szkoda, ze nawet kilku słow nie napisała o Sabie.......... Rozliczenie tez nie jest uzupełnione na bieżąco....wynika z niego, ze zapłaconą jakąś część za czerwiec......dziwne to trochę, bo ja płaciłam deklaracje za lipiec, sierpień, wrzesień......, i 1.08. wpłaciłam równe 100 zł ( bazarek + 10 zł deklaracji). W rozliczeniu tej kwoty brak, potwierdzenia na bazarku też nie ma.......... Quote
Ewa_88 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Wiadomo, że pomoc w realnym świecie jest mega ważna, ale my, dogomaniaczki też wkładamy dużo serca i pracy, aby pomagać. Brakuje tu aktualizacji ,mojej deklaracji za sierpień też nie ma w rozliczeniu. Tu jest ważny kredyt zaufania - dajemy pomoc, pieniądze, ale nie wiemy co w danym momencie z psiakiem się dzieje. Trafiłam tutaj przez zaproszenie i zostałam. Czy dalej są wysyłane zaproszenia na wątek? Quote
MALWA Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Ewa_88 napisał(a):Wiadomo, że pomoc w realnym świecie jest mega ważna, ale my, dogomaniaczki też wkładamy dużo serca i pracy, aby pomagać. Brakuje tu aktualizacji ,mojej deklaracji za sierpień też nie ma w rozliczeniu. Tu jest ważny kredyt zaufania - dajemy pomoc, pieniądze, ale nie wiemy co w danym momencie z psiakiem się dzieje. Trafiłam tutaj przez zaproszenie i zostałam. Czy dalej są wysyłane zaproszenia na wątek? Rozesłałam trochę zaproszeń jakis czas temu. I chyba trafiłaś tu z mojego zaproszenia. Więcej nie rozsyłałam. Nie wiem ile rozesłała Dada M. Uznałam, iz jest ciut deklaracji, pomaga jakaś fundacja - nie wiem jaka, ale w rozliczeniu jest pisane "my - ..., fundacja ...". Bazarkami można dociągnąć resztę. Ale do tej pory chyba tylko ja robiłam bazarki.......... Ewa - dziękuję ślicznie za pomoc dla Saby w postaci bazarku! Quote
Aimez_moi Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Ja takze jakis grosik wplacalam na Sabcie ale nie pamietam kiedy......bazarek bardzo wazny...bardzo.....:) dziekujemy....:) Quote
MALWA Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Dada M napisz choć parę słów co u Saby. Quote
Ewa_88 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Razem mamy moc i chęci do działania, więc efekt jest :) Prosimy tylko autorkę wątku o zaglądnięcie do nas czasem i napisanie kilku słów o Sabci :) Quote
Aimez_moi Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 magdyska25 napisał(a):zaglądam do suni.... Ja takze.....;) Quote
MALWA Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Zapraszam na bazarek, który zrobiłam m.in. dla Saby! http://www.dogomania.pl/forum/thread...7#post19656307 Quote
MALWA Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Jesli mogę prosić, to podrućcie czasami mój bazarek, który zrobiłam m.in. dla Saby, co by nie spadł za daleko! Quote
Ewa_88 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Będę zaglądać :) Ja mój dzisiaj rozliczę i puszczę kasę do Dada M. Quote
MALWA Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Ewa_88 napisał(a):Będę zaglądać :) Ja mój dzisiaj rozliczę i puszczę kasę do Dada M. Super! A ja na moim mam już zadeklarowane 122 zł ! Quote
Recommended Posts