Jump to content
Dogomania

Po 10 LATACH od adopcji ODDANO JĄ DO SCHRONISKA !!!! SABA BŁAGA o pomoc !!!!

Recommended Posts

Posted

nie mam teraz za bardzo czasu w pracy ale jak pisała Obraczus- na wielu portalach jest co innego.
jak znajdę chwilkę to ogłoszę (tylko, że nie wiem za bardzo jaki jest sens podawać np nr tel do Dady- chyba zmieniła?- coś mi się obiła ta inf na innym wątku a też nie wiadomo czy wchodzi do siebie na pocztę....).

Może hotelik by dał na siebie namiary? u kogo jest Saba? albo napisał jak tam się miewa?

• Replies 827
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałabym mieć info na bieżąco, przynajmniej raz na 2-4 dni. A nie raz w miesiącu.

Dada M pojawiła się tu raz w zeszłym miesiącu, pisała o chorobie Saby i cisza......

Teraz chciałabym zrobić bazarek m.in. dla Saby i już sama nie wiem, bo jeśli Saba nadal jest w hoteliku, to pewnie kasa się przyda, a jeśli nie.........., nie chcę tak myśleć, ale nie wiem co mam myśleć skoro zero informacji na tym wątku........

Posted

Niestety, ja również ubolewam, że nie mam info, a jak próbowałam wysłać wiadomość do Dada M, to skrzynka u niej zapchana i nie ma kontaktu z nią. Info o stanie Saby jest ważne, bo przecież każdy kto płaci deklaracje chce wiedzieć czy pieniądze są dobrze rozdysponowane i w jakim stanie jest psiak.

Posted

Aimez_moi napisał(a):
A moze napisac do Astaroth?

Ja pisłam juz w zeszłym miesiącu od Astaroth z pytaniem czy Saba u niej w ogóle jest i czy wszystko ok? Odpiała mi, ze Saba jest i wszystko w porządku, tylko nie ma czasu tu wchodzić. Podała do siebie nr tel, tylko chyba już skasowałam.............

Szkoda, ze Dada M tak rzadko tu się pojawia, nic nie pisze o Sabie, to i nie mamy żadnych bieżących informacji, deklaracje też nie są rozliczone.......

Ach strasznie kuleje ten wątek, strasznie .........

Posted

Weszłam w profil Dady M, i .............była na dogomanii 7.09.

Szkoda, ze nawet kilku słow nie napisała o Sabie..........

Rozliczenie tez nie jest uzupełnione na bieżąco....wynika z niego, ze zapłaconą jakąś część za czerwiec......dziwne to trochę, bo ja płaciłam deklaracje za lipiec, sierpień, wrzesień......, i 1.08. wpłaciłam równe 100 zł ( bazarek + 10 zł deklaracji).

W rozliczeniu tej kwoty brak, potwierdzenia na bazarku też nie ma..........

Posted

Wiadomo, że pomoc w realnym świecie jest mega ważna, ale my, dogomaniaczki też wkładamy dużo serca i pracy, aby pomagać. Brakuje tu aktualizacji ,mojej deklaracji za sierpień też nie ma w rozliczeniu. Tu jest ważny kredyt zaufania - dajemy pomoc, pieniądze, ale nie wiemy co w danym momencie z psiakiem się dzieje. Trafiłam tutaj przez zaproszenie i zostałam. Czy dalej są wysyłane zaproszenia na wątek?

Posted

Ewa_88 napisał(a):
Wiadomo, że pomoc w realnym świecie jest mega ważna, ale my, dogomaniaczki też wkładamy dużo serca i pracy, aby pomagać. Brakuje tu aktualizacji ,mojej deklaracji za sierpień też nie ma w rozliczeniu. Tu jest ważny kredyt zaufania - dajemy pomoc, pieniądze, ale nie wiemy co w danym momencie z psiakiem się dzieje. Trafiłam tutaj przez zaproszenie i zostałam. Czy dalej są wysyłane zaproszenia na wątek?

Rozesłałam trochę zaproszeń jakis czas temu. I chyba trafiłaś tu z mojego zaproszenia.

Więcej nie rozsyłałam. Nie wiem ile rozesłała Dada M.

Uznałam, iz jest ciut deklaracji, pomaga jakaś fundacja - nie wiem jaka, ale w rozliczeniu jest pisane "my - ..., fundacja ...".

Bazarkami można dociągnąć resztę. Ale do tej pory chyba tylko ja robiłam bazarki..........

Ewa - dziękuję ślicznie za pomoc dla Saby w postaci bazarku!