Jump to content
Dogomania

Po 10 LATACH od adopcji ODDANO JĄ DO SCHRONISKA !!!! SABA BŁAGA o pomoc !!!!

Recommended Posts

Posted

Oczywiście, że tak, tylko myślę, że Sabę w tym przypadku nie stać...
Wygooglowałam i gelacan fast proszek 500 g kosztuje ok. 170 zł.

Gelacan Fast zaleca się zwłaszcza w przypadkach ostrych uszkodzeń aparatu ruchowego, kulenia, uszkodzenia stawów, wiązadeł oraz ścięgien. Stosowany jest także jako uzupełnienie leczenia w okresie rekonwalescencji po operacjach oraz w sztywności stawów u starszych psów.

• Replies 827
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co do filmików mój chłopak ogarnia takie tematy, mogę poprosić, żeby spróbował coś pomontować, jakby co możecie je podesłać na maila [email protected] Nie wiem ile ważą, czasem takie pliki nie przechodzą przez pocztę. Można je wrzucić na jakiś serwer i ja to ściągnę, można też wysłać wszystko nagrane na płycie pocztą. Jakby co mogę z moim chłopem coś pokombinować, tylko potrzebne nam są wytyczne, jak to ma wyglądać, jaka kolejność, zamysł.

Posted

[quote name='Ewa_88']Co do filmików mój chłopak ogarnia takie tematy, mogę poprosić, żeby spróbował coś pomontować, jakby co możecie je podesłać na maila [email protected] Nie wiem ile ważą, czasem takie pliki nie przechodzą przez pocztę. Można je wrzucić na jakiś serwer i ja to ściągnę, można też wysłać wszystko nagrane na płycie pocztą. Jakby co mogę z moim chłopem coś pokombinować, tylko potrzebne nam są wytyczne, jak to ma wyglądać, jaka kolejność, zamysł.

super, postaram się wrzucić na youtube, nie wiem jeszcze jak ale będę kombinować :)

• 3 weeks later...
Posted

Wpłaty X:

MALWA = 160 zł - (150 zł - z bazarku, 10 zł - deklaracja)
ja - 20 zł
Gabi79 - 10 zł
moca35 - 10 zł
Ewa_88 - 10 zł

Dziękuję :-)

Próbuję wstawić na imageshack zdjęcia Saby, ale od kilku godzin jest znaczny kłopot z tym serwisem.
Może jutro się uda.

Ogólnie Sabcia ma się dobrze, mam nadzieję, że zdjęcia trochę oddadzą klimat :-)

• 5 weeks later...
Posted

Wpłaty:

X:

9.10 - Ewa_88 - 10 zł
9.10 - moca35 - 10 zł
24.10 - Gabi79 - 10 zł

XI:

5.11 - MALWA - 10 zł
8.11 - Ewa_88 - 10 zł
12.11 - bela51 - 10 zł
14.11 - Gabi79 - 10 zł
16.11 - Daga80 - 20 zł (za X i XI)
moca35 - 10 zł
27.11 - MALWA - 10 zł (za XII)
ja - 20 zł

XII:

4.12 - bela51 - 10 zł
10.12 - Ewa_88 - 10 zł
11.12 - Daga80 - 10 zł
11.12 - moca35 - 10 zł

Dziękuję pięknie za wszystkie wpłaty :-)

Posted

Fundacja opłaciła swoje raty za hotel do listopada 2012.
My opłaciliśmy swoje raty do października 2012, na koncie Saby jest aktualnie 6 zł.

Sabcia, jak zawsze, w bardzo dobrym nastroju i kondycji.
Teraz wyleguje się na poduszce, a Astaroth właśnie piecze psie ciasteczka, więc atmosfera jest wybitnie świąteczna ;-)

Czy ktoś znalazłby czas, by codziennie/ co 2 dni wystawiać ogłoszenie Sabci na jednym, konkretnym portalu ogłoszeniowym ?
Mamy taki system ogłaszania psów z Korabiewic - ogłaszamy je na niewielu portalach, ale niemal codziennie - działa !