Jump to content
Dogomania

Młody ON Max pod obstrzałem na terenie strzelnicy- potrzebna pomoc. Ma nowy dom!:)

Recommended Posts

Posted

halo zagląda jeszcze ktos do nas?:)byla treserka u Maxa i powiedziala ze to swietny pies szybko sie uczy tylko Rita go rozprasza,jakby prowodyrem wszystkiego jest ona,Rita jest bardzo kocia ruchy zachowanie ma kocie i oczy diabelskie a Maxuel to maslaczek taki uroczy uzupelniają się.mowila ze gdybysmy jej nie powiedzieli ze to pies po przejsciach to w zyciu by nie zauwazyła,jest normalnym zdrowym psem

Posted

[quote name='Dadziu']halo zagląda jeszcze ktos do nas?:)byla treserka u Maxa i powiedziala ze to swietny pies szybko sie uczy tylko Rita go rozprasza,jakby prowodyrem wszystkiego jest ona,Rita jest bardzo kocia ruchy zachowanie ma kocie i oczy diabelskie a Maxuel to maslaczek taki uroczy uzupelniają się.mowila ze gdybysmy jej nie powiedzieli ze to pies po przejsciach to w zyciu by nie zauwazyła,jest normalnym zdrowym psem[/QUOTE]
Kochana, zaglądam, zaglądam - tylko jestem tak zdołowana,że nie chcę mi się nawet odzywać. Wczoraj w Suchedniowie chciałam złapać starego onka po drugim juz wypadku (krew z ucha wycieka a przyjechałam ze straszliwie wychudzoną sunią w typie haski (nawet jedno oko porcelanowo niebieskie i z 9-cioma jej szczeniakami. Szczyle 3-4-tygodnie ale już widzą i chcą żyć - sił już nie mam.
Ale bardzo się cieszę, że w Waszej Rodzince jest dobrze. Pozdrawiam.

Posted

o Boże Swięty to straszna tragedia.jestem z Tobą Ginn chociaż duchowo,wespre w styczniu jakims groszem bo zaczełam prace ale mam placona prowizje,jeszcze nic nie zarobiłam ale wierze ze dam rade to pomoge wiecej tym pieskom,zal sciska za gardło,masz jakies zdjecia psin?

Posted

[quote name='Dadziu']o Boże Swięty to straszna tragedia.jestem z Tobą Ginn chociaż duchowo,wespre w styczniu jakims groszem bo zaczełam prace ale mam placona prowizje,jeszcze nic nie zarobiłam ale wierze ze dam rade to pomoge wiecej tym pieskom,zal sciska za gardło,masz jakies zdjecia psin?[/QUOTE]
Będzie założony wątek ze zdjęciami to dam linka. Dzięki za wsparcie.

Posted

Dadziu, właśni obejrzałam zdjęcia psinek - uroczo rozłożone na kanapach cały czas :evil_lol:, więc nieśmało zapytam - to wasze miejsce gdzie jest? :eviltong:.
Buziaczki i mizianka :)

• 2 months later...
Posted

PIĘKNE SA!!! A jak Was zasypało. Max ślicznie wyglada. Dadziu nie powiększacie rodziny o koleją pociechę?
W ogóle to po Maksie do Bielska trafiły jeszcze 2 psy ode mnie:)
Wymiziać Maxa za uszkami i pozdrrowić od ciotek świętokrzyskich proszę!Ritusię oczywiście też:)
A jak się sprawuje przystojniak?

Posted

Ania102 faktycznie mnostwo śniegu bylo.Psiaczki mialy swietną zabawę nie moglam ich zagonic do domu tak lubią się bawic w śniegu.w ogole kochają się bardzo są przemile Max jest nie doopisania,to oaza spokoju,cierpliwosci,kocha nas bardzo jest przytulaśny ,jak tylko mąż zaśnie już jest ze mna w lozku,kladzie mi glowę na szyi i tak śpimy a Rita wtulona w niego poprostu bajka,Fajnie ze ludzie z Bielska adoptują psiaki chociaz i tu jest mnóstwo problemow,a co do adopcji kolejnego psa to jak najbardziej tylko dopiero wtedy jak się przeprowadzimy,teraz przy dwoch psach mam syf taki ze nie nadążam sprzątac:)ale to szczegol radzimy sobie,Buziaki od nas dla cioteczek świętokrzyskich

Posted

Masz rację Dadziu i absolutnie Was nie namawiam, ja czasami myslę, że gdyby moich psów było mniej z pewnością byłyby szczęśliwsze. A tak to ciągła konkurencja.
Cieszę się, że Max trafił do WAS.

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dadziu napisał(a):
max zają trzecie miejsce na koniec kursu pt i zdobył puchar
[/URL

Gratulujemy i my z Shilą. To teraz dwa kieleckie psy będą się spotykać na dalszej części szkolenia :)

• 4 weeks later...
Posted

Witajcie.Carmella ja mało chodzę z Maxem na szkolenia to mój Mąż z nim chodzi ,są zapatrzeni w siebie jak niewiem co,niesamowita miłośc,Max już chodzi na obronę ,skubany patrzy tylko gdzie tu pozoranta chwycic za nogę ,rękaw,na sam głos pozoranta dostaje szału.uwielbia to.Jeżeli chodzi o mnie to tak jak wspomniałam jestem daleko rangą w stadzie:eviltong:,ale mi to nie przeszkadza,wynagradzają mi to lizaniem buziolami i pieszczotami.uwielbiam moje psy.może się spotkamy na szkoleniu Carmella,chętnie poznam Shilę.

Posted

[quote name='Dadziu']Witajcie.Carmella ja mało chodzę z Maxem na szkolenia to mój Mąż z nim chodzi ,są zapatrzeni w siebie jak niewiem co,niesamowita miłośc,Max już chodzi na obronę ,skubany patrzy tylko gdzie tu pozoranta chwycic za nogę ,rękaw,na sam głos pozoranta dostaje szału.uwielbia to.Jeżeli chodzi o mnie to tak jak wspomniałam jestem daleko rangą w stadzie:eviltong:,ale mi to nie przeszkadza,wynagradzają mi to lizaniem buziolami i pieszczotami.uwielbiam moje psy.może się spotkamy na szkoleniu Carmella,chętnie poznam Shilę.[/QUOTE]

No, no Maks pies obronny. A jak koleżanka?

Posted

Ginn ,Ritka jest przekochana zrobiła się taka milusińska ciągle się łasi,caluje wchodzi na kolana ,śpi ze mną wtulona jak dziecko.ale ostatnio miałam jazde z Maxem,puściłam go na podworku żeby się zalatwil,ten diabeł poczuł chyba cieczke bo wpadl w trans niuchania,polecial na drugą stronę ulicy mogłam go wolac ,a on nic ,lapałam go z sąsiadką,na następny dzien poszłam z nim na szkolenie na posluszeństwo,coś ty zapomnij tak się na mnie darl że trener nie mogł go poznac,stwierdzil że jest przeze mnie rozpieszczony,wtedy poszedl go cwiczyc mój mąż i pies stal się cichy posluszny ulożony,wpatrzony w swojego pańcia,a ja no coż mam wierną Ritkę:eviltong: