Jump to content
Dogomania

4 lata w schronie, nie doczekała swojego człowieka, Kasia odeszła cichutko za TM [*]

Recommended Posts

Posted

Zaglądam do Kasetki :)
Czy już spakowana ;)
Śledzę Jej wątki na owczarkach, ale nic się niestety nie zmieniło : sporo wejść, ale żadnego odzewu :shake:
Trzymam kciuki za transport :)

• Replies 613
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zapraszam na bazarek Cantadorry, czesciowo przeznaczony dla Kasetki
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213657-Tylko-piekne-ciuchy-i-eleganckie-buty-dla-trzech-Onek-bazarek-do-8.09.g.22.00?p=17537714#post17537714[/url]

Posted

[quote name='anula42']kochane- rozmawiałam z Czarodziejką- nazbierajcie tylko na transport a reszta to juz moja sprawa[/QUOTE]

Anula wielkie dzięki ! :loveu:

Posted

[quote name='bela51']Zapraszam na bazarek Cantadorry, czesciowo przeznaczony dla Kasetki
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213657-Tylko-piekne-ciuchy-i-eleganckie-buty-dla-trzech-Onek-bazarek-do-8.09.g.22.00?p=17537714#post17537714[/url][/QUOTE]
Wybczcie, ze sie powtarzam, ale wpadajcie chociaz podnosic bazarek dla Kasetki.

Posted

[quote name='bela51']Wybczcie, ze sie powtarzam, ale wpadajcie chociaz podnosic bazarek dla Kasetki.[/QUOTE]

Już pędzę cioteczko ;)
Na razie podniosę, a po wypłacie wpadnę na zakupy ;)

Rozmawiałam z anett, Kasetka wybiera się jutro w podróż :multi:, więc wpadałam życzyć s z e r o k i e j d r o g i suniaczkowi :) !!!!

Posted

Sunia już na miejscu. Droga była długa i męcząca, ale zniosła ją dzielnie :)
Kasetka trafiła do schroniska 31 sierpnia 2007 roku, a opuściła je 31 sierpnia 2011.
Musi szybko zapomnieć te 4 lata i cieszyć się z życia.
PS. Od razu weszła do stawu :)

Posted

Winter7 ogromne dzięki za wszystko!!!:loveu::loveu:
Słyszałam, że samochód nadawał się do gruntownego przeczyszczenia po torsjach Kasetki...
Biedna sunia, 4 lata:-( tak strasznie się cieszę, że dzisiaj już swobodnie pospacerowała sobie po ogrodzie:multi::multi:
Czarodziejka na pewno będzie zdawać tutaj pełne relacje z nowego życia suńki, tylko chyba jeszcze nie ma wątku, zaraz podeślę jej link.
Bela, Cantadorra wielkie dzięki za bazarek dziewczyny!!:loveu::loveu:

Dzisiaj skończyło się allegro Kasetki, miała b. mało wejść, cóż już w tytule była 'starsza'... ale najważniejsze, że psinka już u Czarodziejki!!!:Cool!:

Posted

Anula wysłałaś bezpośrednio do Czarodziejki? jeszcze raz ogromne dzięki!!:Rose::Rose:

Transport w pełni zasponsorowała Kasetce Winter7, dzięki DZIĘKI jeszcze raz:loveu:

DadaM możesz zbierać na Kasetkę?
Katarzyna jak tylko ustalimy księgową wyślemy nr konta, bardzo dziękujemy!:loveu:

Czarodziejko jak sunia?
Kasetka ma guzek:-( który należy obserwować; przydałyby się na pewno jakieś suplementy i koniecznie spirulina...

Posted

Relacje będą kiedy pozbieram się po nalocie Inspektora Weterynarii w asyście policji. Szukali Toro. Wszystko się wyjaśniło, ale przy okazji zrewidowano dokumentnie moją posiadłość pod kątem bezpieczeństwa ludzi i psów, sprawdzono stan psów, szczepienia, oraz, czy mają odpowiednie warunki bytowe. Możecie sobie wyobrazić....policja i naczelny wet z odznaką jak szeryf.
Kontrola wypadła pozytywnie, bez zastrzeżeń. Potem już było miło, ale na początku, kiedy był problem ze zlokalizowaniem Toro traktowali mnie bardzo podejrzliwie. W przypadku pogryzienia pies musi być dostępny do obserwacji, nawet jego zwłoki, gdyż takie są procedury prewencyjne w kierunku wścieklizny.
A nasza sunieczka ma się dobrze. Jest przekochana, łagodna, śpioszek i żarłok ;)

Posted

Kontrola psa po pogryzieniu standardowa ale osobiście sam powiatowy w asyście policji ??? mam nadzieję, że to mimo wszystko taka skrupulatność organów...

Czarodziejko wymacałaś ten guzek Kasetki? jak to wygląda?
Kasetka nie ma żadnych badań? dobrze byłoby zrobić przynajmniej ogólne bad. krwi - Dianka zapytaj proszę jaki to koszt

Posted

W poniedziałek będą wetki i przejrzą sunię, oraz Ząbalka, który mi się sypie niestety...Nawet naczelny wet powiedział mi dzisiaj, że ten pies ma prawo być chudy, bo jest już stary i znać, że nie zaznał w życiu wiele dobrego....