Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

mam maila z allegro od kolejnego pana z pytaniem o Brutusa.
Brzmi dośc rozsądnie,pan podal adres i ze mieszka na wsi w okolicy Sochaczewa i podal nr telefonu.Myslę ze warto do niego zadzwonic i dokladnie wypytac, a nuz...jak nie Brutus(to moze byc dla niego za daleko) to moze inny dobus?
kto zadzwoni i wypyta delikwenta????

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W schronisku w Chorzowie jest piękny doberman chyba z rodowodem.Koloru rudego.

Kopiowane uszy i ogon.Dobry pies stróżujący.Tylko w odpowiedzialne ręce i dla znawców tej rasy.
Jest naprawdę śliczny,wysportowany.

Doberman trafił do nas w maju z Siemianowic, ma ok. 3 lat, jest nieufny
i wykazuje niestety troszkę agresji, znaleziony na ulicy jako bezdomny, nadaje się do pilnowania,
do domu nie polecałabym go

Fotki:

Posted

Wygląda jak niewidomy Kres z krakowskiego schroniska, dawno temu.
Chciałam go adopotować, ale nie zdążyłam, ktoś zrobił to na 2 dni przede mną, choć wcześniej siedział w schronisku wiele miesięcy. Nadal go pamiętam, kupiłam smycz i obrożę dla niego. Potem znalazłam Milwę :loveu:

Posted

:angryy: chcialam zapytac na czyje konto szly pieniadze z Nadziei??tzn dziewczyny czy wszystkie ktore te pieniadze braly rozliczyly sie z faktur z AFN??ja na krakowskie nie bralam ani grosza,a czy wiecie ze Nadzieja zalega z fakturami na ok 2400zl?????i ze mamy zablokowane wyplywy ze skarpety???
tak byc nie moze!!!!
dobki nie moga cierpiec bo ktos sobie normalnie jaja robi!!!:angryy:

Posted

To są dwa psy....samce...

Jesli zaś chodzi o nadzieję doberamana, to mam nadzieje, że to się wszystko jeszcze jakoś wyjaśni.
Ponieważ nigdy nie brałąm dobermana na tymczas, nigdy nie brałam nic z AFN.
Nie mogę w to wszystko uwierzyć...:( Przecież Daga tyle naszych psów uratowała...:(

Posted

Alez tu nikt nic na Dage zlego nie mowi,absolutnie zlego slowa nie powiem...Daga uratowala nie jedengo dobka i nie dobka...tu chodzi o to,by osoby ktore braly pieniadze rozliczyly sie z faktur,by nadzieja mogla nadal pomagac....

Posted

[quote name='socurek']Dziewczyny przepraszam, jeśli już wiecie i zaśmiecam, ale patrzcie co jest na allegro: http://www.allegro.pl/item215693492_sprzedam_dobermany_psy_roczne.html
DO ODDANIA ZA DARMO ROCZNE DOBERMANKI... :-( Pseudohodowcy pewnie zacierają ręce... :placz:

A możeby zapytać o współprace z tym gościem? Pomóc w ogłaszaniu psu ale z zastrzeżeniem, że ostateczny dom musi być sprawdzony żeby psy nie poszły właśnie do pseudohdowli. Bo brać ich za abrdzo nei ma gdzie :roll:

Posted

A ja sie zastanawiam czy jest sens zajmowac sie tymi psami
http://www.allegro.pl/item215693492_...sy_roczne.html

Dlaczego ???
To jest opis aukcji z allegro(zwracam uwage na pierwsze i ostatnie zdanie)

Posiadam w sprzedaży dwa dobermany - psy roczne. Książeczka oraz szczepienia. SERDECZNIE ZAPRASZAM.Oddam w dobre ręce, bez opłaty

Wiec albo sprzedaz albo odanie to po 1 a po 2 to z tymi psiakami znalazlem to:
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/602823_sprzedam_dobermany_roczne.html

ZAPEWNE PISZAC O ODDANIU DOBKOW LICZYL ZE WIECEJ LUDZI ZWROCI UWAGE NA OGLOSZENIE. ALE MOGE SIE MYLIC.

Posted

Dobrze, że Maciek (nie dziewczynka ;)) już zauważył. :lol:

Kaja-zmień meila w ustawieniach na dogo, bo ja ten adres właśnie stamtąd mam. ;)

Super Beatko,że masz z nim kontakt...Dziekuję!

Posted

Czy mamy kogos w Bydgoszczy? Kto moglby sprawdzic tego psa, czy on wogole tam jest? Ma nr 33 na naszym watku. Moze mam chetnych na niego.

Imię: DUDI
Miasto: Bydgoszcz
Link do wątku: http://www.schronisko.org.pl/index.php?option=com_adopcje&catid=0&itemid=0&sear chadv=&type=0&limit=5&limitstart=15
Nr katalogowy: 9594 496
Opis: Pies zostałą znaleziony w okolicach Bydgoszczy, ma bardzo łągodne usposobienie, jest przylepny, sympatyczny...

Kontakt: tel do schroniska 052/372 21 30, meil: www.schronisko.org.pl

Beata

Posted

Borys nie jedzie bo jest chory i ma nie skończoną kwarantanne, Brutus jeszcze nie wiadomo. Będe jutro w Bydgoszczy moge wziąć Dudiego do Niemiec. Kto go zgłaszał i czy dacie rade przygotować go na wyjazd ( czip wścieklizna i paszport)? Jest młody fajny i ma bardzo duże szanse w Niemczech.