Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Joaaa rachunki wysłałam do GoniP powinna jutro dostać . Jeżeli chodzi o koszt rehabilitacji , to uzależniony jest od tego czy Big dostaje zastrzyki lub inne preparaty czy są to tylko same zabiegi .Za miniony tydzień faktura już wysłana nie pamiętam dokładnie kwoty było ponad 400 + leki wykupione w aptece . Dokładnie na pewno GoniaP napisze.

Posted

[quote name='MiliVanili']Allu jesteś nieoceniona i niezastąpiona, ten nieszczęśnik ma w Tobie anioła - dobrego ducha[/QUOTE]

Olu! A Sara w Tobie. Wierzę, że za 10 lat każdy dog będzie miał swego anioła. Kropla drąży skałę. Każda z nas robi swoje. I tak być powinno. Sama nic bym nie zrobiła. Jesteśmy fajną, zgraną grupą i to daje mi siłę i chęć do działania.

Posted

Rozpoczęliśmy następny tydzień rehabilitacji. Magnoterapia została zastąpiona laserem ,do czwartku w dalszym ciągu zabiegi które niwelują ból ,potem mam nadzieję ,że rozpoczniemy ćwiczenia. Chłopak jest przecudowny ,bardzo cierpliwy i taki strasznie kochany:-):-):-).Dzisiaj jak mnie zobaczył to podbiegł i machał ogonem .a jak siedzieliśmy na zabiegach to przytykał swój nochal do mojego i głęboko zagladał mi w oczy jak by chciał zapytać ......czy zostaniesz ze mną:-(:-(:-( a ja po prostu nie mogę go zabrać. Pisze i ryczę i to wszystko jest do dooopy !!!Znajdźcie mu proszę kochany domek,on tak bardzo potrzebuje swojego człowieka ,a ja sobie nie wyobrażam jak przyjdzie czas kiedy będę musiała go oddać......

Zdjęcia z dzisiejszego spaceru Biguś jest coraz bardziej otwarty :lol:zapoznawał się z moją Dalmatynką :cool1:

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Dziękuję za potwierdzenie. Wiem, że nie są to wszystkie wydatki na Biga. Pomimo braku czasu byłoby dobrze, gdybyście jednak je zsumowały i podały. Bo wygląda z zestawienia, że w zasdzie Big nie ma długu, a ja wiem, że ma.[/QUOTE] Allu, z naszej strony podałam wszystkie wydatki, które spłynęły. Zdaje się że dojdą koszty, które poniosły Furciaczek i Gosiek 1, ale fizycznie do mnie jeszcze nic nie dotarło.

Posted

[quote name='GoniaP']Allu, z naszej strony podałam wszystkie wydatki, które spłynęły. Zdaje się że dojdą koszty, które poniosły Furciaczek i Gosiek 1, ale fizycznie do mnie jeszcze nic nie dotarło.[/QUOTE]

Dzięki za informację! Furciaczek i Gonia1. dajcie znać, jakie są Wasze koszta. Chcę wyprowadzić finansową sytuację Biga na prostą!!!

Posted

[quote name='furciaczek']U mnie to 60zl za transport na badania.[/QUOTE]

To wszystko? Bo jest uwzględniony w wydatkach:
Czyli mamy taką sytuację:
Wydatki:
250 zł - lecznica
149 zł - karma
60 zł - transport na badania
2445,38 - koszt za pobyt Bigusia

Brakuje 131,25 zł.

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']To wszystko? Bo jest uwzględniony w wydatkach:
Wydatki:
250 zł - lecznica
149 zł - karma
2445,38 - koszt za pobyt Bigusia

Brakuje 131,25 zł.[/QUOTE]

Alu ode mnie :
Leki z apteki 91,22
karma 150
transport 84,82
rehabilitacja za zeszły tydzień 420 (dokładnie nie pamiętam)
Rachunki do GoniP jeszcze nie dotarły - uroki poczty

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']WPŁATY NA MR BIGA,
16.08 Magda W 20 zl
18.08 Malgorzata Z 100,73 zl
19.08 Alla 100 zl
22.08 Maryna 20 zl
31.08 bazarek Alli 680 zl
13.09 Alla 200 zl
14.09 bazarek Norel 426 zl
14.09 Alla 50 zl
20-09-2011 Anna M K bazarek foto 56,40
21-09-2011 Magolek 50,00
23-09-2011 Joanna K 100,00
03.10 bazarek Alli 970 zł

Wydatki:
250 zł - lecznica
149 zł - karma
2445,38 -koszt za pobyt Bigusia
91,22 - leki z apteki
150 - karma
84,82 - transport
420 - I tydzień
420 - II tydzień

Brakuje 1297,29 zł.[/QUOTE]

Czyli mamy taką sytuację. Z moich bazarków będzie jeszcze trochę kasy, skarbonka Bigusia (raz jeszcze dzięki Jolam) też się zapełnia. A ja mam z grubsza obraz sytuacji finansowej. Wiem, ile brakuje!

Posted

[quote name='GOSIEK1']Nie jest chudszy ,zależy jak się ustawi do zdjęć ;)[/QUOTE]

potwierdzam!! widziałam Bigusia i bym raczej powiedziała, że mu się troszkę przytyło :)