Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Kamcia_14
Posted

Justyny nie ma ... bo się odzwyczaja od dogo :crazyeye: :shake: .

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MAREA SHAPIRO']witamy jestesmy!
meldujemy sie i wesolo merdamy ogonem!
(...)
widac wiosna w Polsce tez zawitala...jak tak sobie odwiedzam wasze ogrodki..Dzien dobry!!! :multi: Witamy! A u nas zanosi się na deszczyk...ale jak na razie nie padało...:p

[quote name='Samturia']O MATKO...
żeś zaszalała z fotencjami
super są!
najlepsze są te pierwsze kwiatki i zachód słońca... Bo ja w ogóle szalona kobita jestem 8) Zachód zawsze jest ładny...a kwiatki to tam....:rolleyes::eviltong: fenks...

[quote name='Ewa&kumpel']

Hej.
Foteczek u Ciebie wczoraj tyle co u mnie przez dwa miesiące. Trudno było wybrac, ale ... ta jednak jest według mnie najlepsza. Nie ma to jak popatrzec psinkowi w oczki... Nikusi do pyska z tym kwiatkiem-mleczykiem.Dobry wybór...:cool3: :evil_lol: witam....a zdjęcie jak zauważyłam, takie sie 3-wymiarowe wydaje...dzięki, dzięki, dzięki....:loveu:

[quote name='Kamcia_14']Oj kobieto , zaszalałaś z tymi fotencjami .
I bardzo dobrze . hihi...zaszalałam...a jak...RAZ SIE ZYJE....:eviltong:

[quote name='haska_12']
Hehehe śwqietne Wogle wszysciusie zdjątka rewelka :oops: dzięki Violu, dzięki....:oops: zawstydzasz mnie...:evillaug:

[quote name='DiDDlina85']

Cudna, po prostu sliczna!!!hihi :lol: siuuupellll....

[quote name='Macho']Rzeczywiscie!! super fota :) tylko pozazdroscic takiego widoku :eviltong:Dzię-ku-je-my :oops: i Witam!!! :loveu: a widok to tam...obawiam się, że taki długo nie pozostanie...:cool1:

[quote name='chihuahua']Internet mi odcieli!![SIZE=4]I nie mam dojscia , musze do miejskiej chodzic , a ja tego nie cierpie. A moj Premier tak lizal pysia twojej Niki. Matko coz za lizus ale zgryzliwy(grrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyzzzzzzzzzziiiiiiie)
:placz: bez internetu jesteś?!?!!!!!!! :-(
[quote name='Kamcia_14']Justyny nie ma ... bo się odzwyczaja od dogo .No...tak jakby...ale i tak będe wpadać, bo wy wiece cioteczki, że przecie bym nie wytrzymała...:diabloti: :razz: :cool1:

[quote name='Matinka']Ło matko ile fot...... tak trzymać :thumbs:!Trudno niestety, będzie to tak utrzymać....:lol: :evil_lol:

[quote name='marzenna79']

Śliczne fotki Justynko !!!!!!!
Hej dziewczyny !
Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku !
Dzięki!!!I nawzajem....:loveu:

Dzięki wszystkim za odwiedzenie mojej galerii!!! A teraz ide dobranocke oglądać...:evil_lol: ale inną :diabloti:

[SIZE=1]PS:Usunęłam niektóre minki...bo "73 images"...ło....nie obrazicie sie...kochani jesteście...xD
EDIT:A i jeszcze coś: które myślicie, żebym dała na konkurs najśmieszniejsze lub najładniejsze zdjęcia miesiąca? Bo tak się zastanawiam...
[SIZE=1]

Posted

Ludzie...:placz: które mi radzicie do konkursu zdjęcie dać? :) Bo moge tylko trzy...a mam na oku cztery...pomóżcie...:PPP

A może...

EDIT:Ahhh...dałam pierwsze trzy....:cool1: dobra...bedzie....

Posted

:p Nikusia z niebieskimi oczami....:loveu::loveu::loveu:

Witajcie Nikusie i Justynki !!!!!!! :multi::multi:
[SIZE=5]Dziękujemy za prześliczny prezent !
[SIZE=4]Jestem wzruszona.:-( :roll: Nie spodziewałam się takiego pięknego prezentu.:loveu::loveu::loveu:
Jesteś kochana.
P.S.
Te trzy fotki na konkurs są świetne !!!!!!! :thumbs::thumbs:
[SIZE=5][SIZE=4]:thumbs:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
siemka:buzi:
co tu taka cisza?:roll:
zupełnie jak u mnie:mad:

Heeej! Dzięki serdeczne, że chociaż ty wpadasz...:roll: wszyscy sobie wakacje zrobili...na długi weekend sie szykują :D a ja nigdzie się nie wybieram...po mieście pospaceruje...:p

Posted

justys95 napisał(a):
Heeej! Dzięki serdeczne, że chociaż ty wpadasz...:roll: wszyscy sobie wakacje zrobili...na długi weekend sie szykują :D a ja nigdzie się nie wybieram...po mieście pospaceruje...:p

ja nie mam sumienia sie nigdzie wybierać , bo cały czas dręczy mnie sumienie że musze sie uczyc do matury...
noooo może zrobie sobie mały wypad do chłopaka i może jakies ognisko ale sie zobaczy jeszcze:diabloti:

Posted

a...gdzieś mi to zaginęło w tych fotach...:roll: pare fot przeniose tu, bo jest tak dużo, że trza godzine czekać aż się włączą...:roll:

8) :p 8)

No i może jeszcze te...

Przesunęłam je tu...tam ich już niema...;)

Posted

Nie wiem nawet czy się pojawi ta wiadomość, myślę, że raczej wciągnie gdzieś tę wiadomość...:cool1: otóż w najbliższym czasie nie będe wchodzić do swej galerii, bo już zaczynam dostawać nerwicy...wy możecie pisać (mi to nie przeszkadza :lol:) ale ja na jakiś czas nie będe pisać, bo i tak nie moge się zalogować...z pół godziny głowiłam się żeby się zalogować...nie dało się po prostu...:roll: no to pa na ok. tydzień...:)

Posted

Śliczna fotka...:loveu::loveu:

Niki z mleczem we włosach...:loveu::loveu:

Witajcie moje kochane dziewczynki !!! :multi::multi::loveu::loveu:
Wróciłam z wojaży po jeziorze Mausz !!! :multi::loveu:
Zmarzłam jak diabli.:diabloti::diabloti:
Pozdrawiam serdecznie.:loveu:

Posted

DiDDlina85 napisał(a):
Dzien doberek:) co tam u kochanej Nikusi:p? Zapraszamy do nas..duzo nowych zdjęć:)

A u nas dobrze....:p tylko przeniosłam się na inne forum (nie ukrywam, że to moje forum) bo na tym już nie wytrzymuje...:cool1: jak tam posiedze troszke to tu na chwilunie przychodze i lece...wystarczy....:lol:
marzenna79 napisał(a):

Śliczna fotka...:loveu::loveu:

Niki z mleczem we włosach...:loveu::loveu:

Witajcie moje kochane dziewczynki !!! :multi::multi::loveu::loveu:
Wróciłam z wojaży po jeziorze Mausz !!! :multi::loveu:
Zmarzłam jak diabli.:diabloti::diabloti:
Pozdrawiam serdecznie.:loveu:

Ja też zmarzłam....ale przy OGNICHUUUUUU....:evil_lol:[SIZE=2] bo ostatnio wiele naszych znajomych robi grille...:cool3:

PS:Dzięki...:loveu:

Posted

gogunia napisał(a):
Hej Justys:p , Śliczna Nikusia, inne fotki też fajne:loveu: :loveu: :loveu:
P.s.Zarejestrowałam się na twoim forum:cool3:

oh widziałam...dziękuje :loveu:

PS:A ja miałam dziś jechać z kuzynką i wujkiem do Piekar śląskich i tam nocować a potem pojechać do Chorzowa do wesołego miasteczka, ale nie pojechałam...:)