Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agniecha82x']wątek Adelce założyła Amarylis, która ostatni raz na dogo logowała się 26 sierpnia... czy ktoś inny oprócz założycielki wątku może tytuł zmienić?[/QUOTE] zamiast pytac napisz do niej na pw z prosbą o zmiane tytułu

Posted

Może jak będzie w mniej stresującym środowisku to nie będzie tyle wcinać?

Bo wiem jak to u ludzi jest- dużo zajada stres, sporo jest też takich, którzy w ten sposób radzą sobie z nudą. Nie zdziwiłabym sie gdyby tak samo było u psów :D

Posted

Dotarłam i ja do Adeli.
Andzike - masz rację - te psy, które ktoś, gdzieś wśród wielu innych -
wypatrzy i zakocha się w nich - to prawdziwi farciarze...:loveu:

Posted

[quote name='Florentynka']Magda - jakieś konkretne propozycje co do karmy? Nie mam doświadczenia w tej materii, jeśli ktoś się zna na karmach, to doradźcie co kupić Adeli - chciałabym to załatwić jak najprędzej. Przy tych karmach dla psów otyłych piszą, żeby stosować pod kontrolą weterynarza. Są niewskazane przy niewydolności serca, więc się trochę wystraszyłam. Jak serce Adeli? coś wiadomo?[/QUOTE]

Adela w poniedziałek będzie zabrana do naszego weterynarza. Zrobimy podstawowe badania żeby określić jej kondycję i weterynarz zasugeruje, jaka dietetyczna karma będzie dla niej odpowiednia. Od razu dam znać... :)

Posted

[quote name='Agula99']Będą jakieś nagrody dla zwycięzcy??? ;)[/QUOTE]
Nooo, pomyślę nad tym...

[B]OKEJ, WYMYŚLIŁAM. BĘDZIE NAGRODA - NIESPODZIANKA DLA OSOBY, KTÓRA WYTYPUJE WAGĘ NAJBLIŻSZĄ STANU FAKTYCZNEGO. SWOJE TYPY PROSZĘ ZGŁASZAĆ DO PONIEDZIAŁKU!!![/B]
[COLOR=darkorchid][B]ZAPRASZAMY DO WSPÓLNEJ ZABAWY W ZGADYWANIE WAGI ADELI!!!

Dotychczasowe propozycje:
malagos - 15 kg
Uczeń czarnoksiężnika - 19 kg ( po korekcie)
juli88 - 20 kg
[/B][/COLOR][COLOR=darkorchid][B]Florentynka ( optymistycznie) - 21 kg
Jasza[/B][/COLOR][COLOR=darkorchid][B] - 22 kg
FigaFiga - 23 kg
agniecha82x - 24 kg
Becia66 - 25 kg golonki ;)
róża35 - 26 kg
Majuska - 27 kg
iwstar58 - 28 kg
[/B][/COLOR][COLOR=darkorchid][B]Andzike - 29 kg
[/B][/COLOR][COLOR=darkorchid][B]Agula99 - 30 kg
Uczeń czarnoksiężnika - 31 kg - po podpowiedziach zrezygnował i zmienił na 19 kg

[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Becia66']czyli 20g więcej niż Florentynka, myślicie że tak dokładnie ją zważą ? :eviltong:[/QUOTE]
Eee, miałam wpisać 22 kg. oczywiście ;-)

Obstawiam 22 kg.