Roszpunka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 divia_gg napisał(a):Ja dzis zrobie ogloszenia, tylko na jaki region? Kraków? Czy śląsk? Choc wydaje mi sie ze Krakow jednak lepiej;) Śląsk też super - moje byłe tymczasy już tam są ;) Quote
divia_gg Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Linka ma polowe pakietu ogloszeniowego ode mnie, jutro dokoncze. Na krakow dzialalam. Quote
ewelinka_m Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Moja opinia na temat pani samej w sobie juz była wyrobiona w momencie jak po nią jechałyśmy :evil_lol: no ale uprzedzenia schowałam w kieszeń..kilka rzeczy mi się faktycznie nie podobało, ale tak jak Linssi pisała to ze względu na jej specyficzność. Warunki jakie oferowała były jak najbardziej dobre. W każdym razie cieszę się z domku Kai w łodzi, a za Linkę trzymam kciuki Quote
tomcug Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 JA zrobiłam na Kraków cały pakiecik, im więcej tym lepiej.:cool3: Quote
Roszpunka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 A Śląsk? Cioteczki, nie bądźcie takie, nooooo...:eviltong: Quote
tomcug Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='Roszpunka']A Śląsk? Cioteczki, nie bądźcie takie, nooooo...:eviltong:[/QUOTE Ja już wczoraj ogłaszałam, dzisiaj tylko była końcóweczka.:oops: No nic, jak nikt się nie zgłosi to natępną razą :evil_lol: polecę na Śląsk. :lol: Quote
eliza_sk Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Dziękuję Wam bardzo, kochane pomoc mega potrzebna, bo ... dziś zawiozłam Roszpunce 3 szczyle ... takie 3 kg, te z parku. czekam na foto i jutro siadam do ogł. Quote
Roszpunka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 O fotkach do ogłoszeń możesz dzisiaj zapomnieć - psiaki zestresowane, ja też padam... Jutro... Dzisiaj wyślę kilka poglądowych - takich do założenia wątku, o ile masz życzenie. Quote
eliza_sk Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Roszpunka napisał(a):O fotkach do ogłoszeń możesz dzisiaj zapomnieć - psiaki zestresowane, ja też padam... Jutro... Dzisiaj wyślę kilka poglądowych - takich do założenia wątku, o ile masz życzenie. Powiedz mi tylko who is who na tych fotach - czyli gdzie jest chłopak :) Już wiem, doczytałam maila, miało być na jedną literkę :mad: Quote
Roszpunka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 eliza_sk napisał(a):Powiedz mi tylko who is who na tych fotach - czyli gdzie jest chłopak :) Już wiem, doczytałam maila, miało być na jedną literkę :mad: Pretensje do dziecia :eviltong: Jeszcze zresztą nie do końca ustalone imiona, więc daję Młodej czas do jutra... A ta najmniejsza suczynka jest na ostatnich czterech, nie trzech fotkach. Quote
eliza_sk Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Ok, jutro założę wątek - czekam na foto, imiona i tekścik. Quote
Roszpunka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='eliza_sk']Ok, jutro założę wątek - czekam na foto, imiona i tekścik. Wymagania :p Tekścik sama napiszesz, bo ja nie literat. Dziewczynki spoko, ta z białym odważniejsza, chłopak ciekawski płaczek. Info podane, proszę pisać ;) Dobranoc :) Quote
eliza_sk Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Nieśmiało poproszę jutro o ciut więcej info ... :diabloti: dobranoc. Quote
divia_gg Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Linka ogloszona na Krakow, ma wypasiony pakiecik. Ziutka to skoro ja i tomcug zrobilysmy Krakow, to moze wez na siebie ślask, ogloszen nigdy za wiele. Miejmy nadzieje, ze taka ilosc szybko zaprowadzi gadzinke do domu:) Kciukamy mocno. Eliza a w ohole ktosik dzwonil o nia, ktokolwiek? Quote
eliza_sk Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 divia_gg napisał(a):Linka ogloszona na Krakow, ma wypasiony pakiecik. Ziutka to skoro ja i tomcug zrobilysmy Krakow, to moze wez na siebie ślask, ogloszen nigdy za wiele. Miejmy nadzieje, ze taka ilosc szybko zaprowadzi gadzinke do domu:) Kciukamy mocno. Eliza a w ohole ktosik dzwonil o nia, ktokolwiek? Linka jest świetną psiną, wczoraj ją poznałam. Do wczoraj nikt nie dzwonił do Roszpunki - bo na nią jest sunia. Ziutkę prosiłam o śląskie. Linka musi szybko znaleźć dom, bo wczoraj dopsiłam Roszpunkę 3 szczylami ... Quote
Roszpunka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 eliza_sk napisał(a):Linka jest świetną psiną, wczoraj ją poznałam. Do wczoraj nikt nie dzwonił do Roszpunki - bo na nią jest sunia. Ziutkę prosiłam o śląskie. Linka musi szybko znaleźć dom, bo wczoraj dopsiłam Roszpunkę 3 szczylami ... Szczyle też ;) Idę z pannami na przechadzkę i biorę się za fotki. Potem odrobaczę towarzystwo i zobaczę co z tego wyjdzie :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Roszpunka napisał(a):Szczyle też ;) Idę z pannami na przechadzkę i biorę się za fotki. Potem odrobaczę towarzystwo i zobaczę co z tego wyjdzie :evil_lol: Zaraz się odrobię z pracą i zakładam wątek. Jak po nocy ? Quote
Roszpunka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Darły się cały wieczór - chłopak najgłośniej. Jest bardzo towarzyski i siedzenie w klatce mu nie pasuje. Rano wyszłam na pół godziny, może ciut dłużej i zastałam pobojowisko - zakupkane posłanie, podkład i psy. Było bossko.... ;) Rzucają się na jedzenie jak opętane, choć na zagłodzone nie wyglądają. Przyjechała karma, gratisy też. Zakupiłam trochę gryzaków, na kilka dni powinno starczyć. Quote
eliza_sk Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Roszpunka napisał(a):Darły się cały wieczór - chłopak najgłośniej. Jest bardzo towarzyski i siedzenie w klatce mu nie pasuje. Rano wyszłam na pół godziny, może ciut dłużej i zastałam pobojowisko - zakupkane posłanie, podkład i psy. Było bossko.... ;) Rzucają się na jedzenie jak opętane, choć na zagłodzone nie wyglądają. Przyjechała karma, gratisy też. Zakupiłam trochę gryzaków, na kilka dni powinno starczyć. O matkooo :( Kinguś daj mi jakieś opisy na sztuki, bo widzę, że cokolwiek więcej potrafisz o każdym powiedzieć już. A ja się biorę za wątek. Quote
Roszpunka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 W czasie, gdy ładują się akumulatorki do aparatu, napiszę Ci o psikach. Chłopak - najbardziej towarzyski i rozbrykany, bardzo proludzki, w stadku dominujący. Sunia z białym - zrównoważona, ostrożna, ale nie strachliwa, ciekawa wszystkiego, nie jest nachalna (mój typ, poza tym ma biały pędzelek na ogonku ;)), będzie największa. Sunia podpalana - bardzo wycofana i strachliwa, podąża za stadkiem, najspokojniejsza, ostatnia do jedzenia. Będzie miała najkrótsze łapki. Quote
eliza_sk Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Zapraszamy do pakietu szczyli u Roszpunki - pomoc w ogłoszeniach pilnie potrzebna: http://www.dogomania.pl/threads/220890-3-SZCZENIAKI-porzucone-w-PARKU-jak-%C5%9AMIECI-DT-lub-DS-na-CITO-!?p=18370949#post18370949 [FONT=Verdana] [/FONT] Quote
andzia69 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 u nas jest 21!!!! szczeniaków w tej chwili...z czego tylko! 2 psy...reszta same sunie:placz::placz::placz: dobra - wracając do tej dziwnej pani z Kielc - dostalam pw w sprawie wizyty w Kielcach dla jakiegoś szczeniaka z Głowna! k...a se myslę, na miejscu szczeniakow w brod, a pani chce z Głowna...no ale coż - pani mieszka na Sniadeckich - ale nie znam namiarow konkretnych...ale się dowiem to odpowiem, czy to ta sama...ale podejrzewam, ze tak... Quote
Roszpunka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Jeżeli to ta sama Paniusia, to ja pitolę... Ten szczeniak pewnie głodny i zmarznięty bardzo ;) Quote
Recommended Posts