Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eliza_sk']TO Lineczka ma szkołę dobrych manier - prawidłowo, niech szanuje przestrzeń osobistą starszej koleżanki. I już zdążyła się w łaski mamuśki wkupić ?[/QUOTE]
O tak, nawet spała u mojej mamy w pokoju. Uwielbiaja sie. Rano Linka wlazła mi na głowę i na niej tańczyła, a przed chwilą wywaliła doniczkę z juką i próbowała wykopać kaktusa (takiego prawie dwumetrowego). Puściła małego pawika, więc muszę prać pościel. Nie lubi let's bitów z kaczki:crazyeye:, nie jest łapczywa w ogóle, morduje kolejną zabawkę:evil_lol:. Sąsiedzi mają mnie za wariatkę. A ja Linke kocham!

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Incia']O tak, nawet spała u mojej mamy w pokoju. Uwielbiaja sie. Rano Linka wlazła mi na głowę i na niej tańczyła, a przed chwilą wywaliła doniczkę z juką i próbowała wykopać kaktusa (takiego prawie dwumetrowego). Puściła małego pawika, więc muszę prać pościel. Nie lubi let's bitów z kaczki:crazyeye:, nie jest łapczywa w ogóle, morduje kolejną zabawkę:evil_lol:. Sąsiedzi mają mnie za wariatkę. A ja Linke kocham![/QUOTE]

A nie chcesz szczylka do kompletu? Będziesz miała pozrywane firanki i koopska w różnych fajnych miejscach :evil_lol:

Posted

[quote name='Incia']Mała-chuda jest CUDOWNA:loveu:[/QUOTE]

To może i domu szukać nie musi :diabloti: jak ten czwarty z siuraków Roszpunki. Inciu - spójrz na I stronę i oceń czy trzeba coś zmienić w tekście ?

Posted

[quote name='eliza_sk']To może i domu szukać nie musi :diabloti: jak ten czwarty z siuraków Roszpunki. Inciu - spójrz na I stronę i oceń czy trzeba coś zmienić w tekście ?[/QUOTE]
Musi, musi..
Myslę, że w tekście jest wszystko co ważne. Przecież nie napiszesz, że ma cudny goły brzuszek, i jest słodkim ciociowym serduszkiem...

Posted

[quote name='Incia'] [...] Przecież nie napiszesz, że ma cudny goły brzuszek, i jest słodkim ciociowym serduszkiem...[/QUOTE]

I wybornie śmierdzące łapki też ma, bo to niewątpliwie ogromny atut - chociaż ... ostatnio na dogo szukając czegoś napotkałam temat "mojemu psu śmierdzą łapy, co zrobić" ... więc chyba nie wszyscy doceniają tę woń ?

Posted

[quote name='eliza_sk']I wybornie śmierdzące łapki też ma, bo to niewątpliwie ogromny atut - chociaż ... ostatnio na dogo szukając czegoś napotkałam temat "mojemu psu śmierdzą łapy, co zrobić" ... więc chyba nie wszyscy doceniają tę woń ?[/QUOTE]
Ja tam lubie psie zapaszki...Jak tak Inkę moją przydybię, i nos za ucho wtrynię, to sie tak zaciągam, że hej!

Posted

Dziewczyny nie chce nic mówic, ale jak ktos nie zakrecony na tym punkcie by to poczytal to by nas uznal za... lekko stukniete, ale ja tez uwielbiam mojej Zuzolindy łapeczki z wszelkimi przymiotami zapachowymi:)

Posted

Jakie stuknięte :crazyeye:
Przecież psy mieszkają z nami po to, żeby rano móc sobie niuchnąć taką ciepłą, pachnącą, wystającą spod kołdry łapinkę :evil_lol:
Po cóż innego gadzinę w chałupie trzymać :roll:

Posted

eliza_sk napisał(a):
Dobrze się dziewczynka sprawuje ?

Kocham Ją.
domek który Ją weźmie będzie najszczęśliwszym domkiem na świecie. Dziecko jest słodkie, grzeczne, trochę nieokrzesane, ale bystre. Zaczynamy się uczyć FE i STÓJ. I jakoś nie jest specjalnie złośliwa...

Posted

Incia napisał(a):
Kocham Ją.
domek który Ją weźmie będzie najszczęśliwszym domkiem na świecie. Dziecko jest słodkie, grzeczne, trochę nieokrzesane, ale bystre. Zaczynamy się uczyć FE i STÓJ. I jakoś nie jest specjalnie złośliwa...

Jak to nie złośliwe? Nie zasrało sąsiadom wycieraczek? Niemożliwe...

Posted

divia_gg napisał(a):
Jak to nie złośliwe? Nie zasrało sąsiadom wycieraczek? Niemożliwe...

Ano...co prawda na klatce schodowej zdarzyło się...Ale chyba raczej nie z wrodzonej złośliwości...A jaka posłuszna! Spuszczam Ją już ze smyczy, pięknie przychodzi na wołanie. Chce się z każdym zaprzyjaźnić, a jak Ją moja Inka zbije (albo Dorka sznaucerka sąsiada), to się żali, jakby mówiła : "No ale o co ci chodzi, ja przecież jestem grzeczna". Jest urocza. I coraz mniej płacze, gdy wychodzę.