ULKA12 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Hugo właśnie jedzie do swojego nowego, cudownego domku Quote
malawaszka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 to musi Ula zdać relację bo mnie robota w domu trzyma i nie byłam Hugoś powodzenia :loveu: Quote
ULKA12 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Hugo spisał się wspaniale. Przywitał się pięknie, rozdając całuski na prawo i lewo. A potem to już poszło z górki :-) Quote
Saththa Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Tiaaa ja jak zwykle spóxnona :) Strasnzie się cieszę:) Quote
malawaszka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 zapomniałam napisać :oops: dzwoniłam dziś do Hugosia - wszystko w porządku :loveu: chłopak grzeczny, tuli się, mizia, tylko jak wyjdzie na dwór... to ma w nosie i nie słucha - no cały Hugo co Ula? na podwórku czasem w jakiś autyzm wpada i głuchnie - idzie się położyć i sobie leży, ale tak to jest super - pan go wykąpał, wyczesał :mdleje: to tylko ja mam coś ostatnio jakieś złe podejście do niektórych psów i daję się gryźć :shock: koniec z tym - jadę na urlop od psów! Quote
wilczy zew Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 malawaszka napisał(a): złe podejście do niektórych psów i daję się gryźć :shock: koniec z tym - jadę na urlop od psów! spoko,nie tylko Ciebie gryzą;taaa widzę ten urlop.... Quote
zerduszko Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 malawaszka napisał(a): koniec z tym - jadę na urlop od psów! Dawaj, dawaj :D Quote
Saththa Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 milego urlopu :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Porób dużo zdjęć Futer w górach, nad ejziorem morzem czy tam w lesie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
WATACHA Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Hugoś głuchol hi, hi,hi.Dobrze, że już w nowym domku :). Oooooo Malawaszka na urlopie ;), a gdzie? Quote
malawaszka Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 WATACHA napisał(a): Oooooo Malawaszka na urlopie ;), a gdzie? to jakieś pomówienia :lol: Quote
WATACHA Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Jaki Maxsiu szczęśliwy.Pieknota malutka. A gdzie zdjecia Hugosia ;)? Quote
malawaszka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 jak dostane to wstawię - nie wszyscy rozumieją po co nam te zdjęcia :lol: Quote
WATACHA Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 malawaszka napisał(a):jak dostane to wstawię - nie wszyscy rozumieją po co nam te zdjęcia :lol: Nie pomyślałam hi,hi Quote
WATACHA Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 zerduszko napisał(a):Ale dziś obrodziło w foty z ds :) Podejrzewam, że sami z siebie ich nie powysyłali ;) Quote
Recommended Posts