zerduszko Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='malawaszka']chłopaki pięknie się goją i już mogliby iść do domków właściwie[/QUOTE] Chętnych brak? Od czwartku spróbuję znaleźć czas na ogłoszenia. A masz tekst? Quote
malawaszka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='WATACHA']A jak tam jazgot, uspokoił się trochę?[/QUOTE] chyba tak - na pewno zbastował do Maxa i chciałby się nawet bawić z nim, ale Maxio się psów i panikuje :roll: [quote name='zerduszko']Chętnych brak? Od czwartku spróbuję znaleźć czas na ogłoszenia. A masz tekst?[/QUOTE] mam dwa domy chętne na Zbynia i próbuję jeden z nich zachęcić do adopcji Maxa albo Hugo i jak tak będę kombinować to... w końcu zadnego nie wezmą :oops: Quote
wilczy zew Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='malawaszka']mam dwa domy chętne na Zbynia i próbuję jeden z nich zachęcić do adopcji Maxa albo Hugo i jak tak będę kombinować to... w końcu zadnego nie wezmą :oops:[/QUOTE] ja bym się wkurzyła jak byś mi wciskała innego psa gdy ja chcę innego Quote
malawaszka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='wilczy zew']ja bym się wkurzyła jak byś mi wciskała innego psa gdy ja chcę innego[/QUOTE] niczego nikomu nie wciskam, tylko pokazuję, że są też inne :P Quote
zerduszko Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='wilczy zew']ja bym się wkurzyła jak byś mi wciskała innego psa gdy ja chcę innego[/QUOTE] Zbynio też by eis wkurzył, jakby go chciała przepołowić :lol: Quote
lilo Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Jak tekst nie powstanie do niedzieli to ja go napisze dla kogo tam trzeba :) tylko napiszcie mi które psiaki potrzebują to wszystkim machnę :) Quote
malawaszka Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 na pewno potrzebuje tekstu Hugo - dla Maxa będziemy sprawdzać domek w Oświęcimiu Quote
ULKA12 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Pozdrowienia od Hugo :-) "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> Gałgany dwa "" rel="external nofollow noopener"> Quote
ULKA12 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Maksa nie mam gdzie wkleić to wklejam tutaj. Faktycznie chłopak drze japę cały czas jak nie ma przy nim ludzia. Gdy jesteśmy razem to przekochany psiak, pozbawiony agresji. Uwielbia się bawić, jest mistrzem wymyślania sobie zajęć typu obgryzanie patyków, gonienie pszczółek z innymi psami się nie bawi. Znowu miałam odwiedziny mojej bratanicy, a przy niej Maksa nie dam rady odchudzić, cały czas go dokarmiała, a jak ogłosiłam embargo na psie żarcie to mała cwaniara zaczęła go dokarmiać chrupkami, nie muszę dodawać, że Maks był zachwycony i łaził za nią krok w krok. "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> Quote
WATACHA Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Maksio to taki trochę jak mój Leoś , lubi podjeść i ganiać pszczółki :) Quote
malawaszka Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 słodziaki :loveu: a Hugo jak do młodej? Quote
ULKA12 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Olewa, ale jak młoda próbuje się bardziej zaprzyjaźnić to nawarczał na nią. Do małych dzieci to on się raczej nie nadaje, starsze takie 12 w górę chyba mogły by być. Quote
WATACHA Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 To się nam Hugosik trafił.Poprawił sie troszkę, czy dalej łobuziak? Quote
ULKA12 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Maks wie jak wkupić się w łaskę człowieka "" rel="external nofollow noopener"> Quote
Margi Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Maksio cudnego maślaczka- przytulaczka robi. :loveu: Quote
ULKA12 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Gdyby nie był cholernik taki jazgotliwy to powiedziałabym pies ideał. Ale Hugo też niewiele brakuje do ideału, też się lubi bawić i przytulać. Quote
ULKA12 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Nie, jak jestem to jest cicho, chyba, że ktoś nas odwiedza wtedy zaczyna szczekać, a jak go uciszam to się tak strasznie kuli, że nie mogę na niego patrzeć. Quote
malawaszka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 o biedak, pewnie go tłukli za to szczekanie :( głupi ludzie... Quote
zerduszko Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Głupie psy, kto to widział żeby pies szczekał ;) Cukierkowo wygląda :loveu: Quote
malawaszka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 podjechałam dziś odwiedzić chłopaków - Hugo potrzebuje ogłoszeń a mało fajnych zdjęć ma więc zmusiłam się do zapakowania zadka do samochodu :lol: upał nieziemski - iście piekielny :lol: dzisiaj Hugo mnie zaskoczył w drugą stronę - super pozytywnie przywitał, wylizał mi twarz, ucho prawe :evil_lol: lewego nie :roll: chwilkę popozował, ale w tym upale to szału nie ma... i poszedł sobie poleżeć w cieniu, za to Max :lol: powitał mnie szczekaniem sznupkowym jazgotliwym :D ale dość szybko mu przeszło i już był mój kochany zabawowy znowu :lol: Quote
Recommended Posts