ULKA12 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Maks pojechał. Hugo dalej czeka. Zaskoczył mnie dzisiaj bo myślałam, że za kim jak za kim, ale za Maksem to on tęsknić nie będzie, zawsze jakieś próby sił pomiędzy nimi były, a tutaj Hugo chodzi smętny i popiskuje, nosi pluszowego pingwinka, o którego zawsze z Maksiem rywalizowali i widać, że kogoś mu brakuje. Quote
malawaszka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 ULKA12 napisał(a):Maks pojechał. Hugo dalej czeka. Zaskoczył mnie dzisiaj bo myślałam, że za kim jak za kim, ale za Maksem to on tęsknić nie będzie, zawsze jakieś próby sił pomiędzy nimi były, a tutaj Hugo chodzi smętny i popiskuje, nosi pluszowego pingwinka, o którego zawsze z Maksiem rywalizowali i widać, że kogoś mu brakuje. no nie gadaj!!! ale jaja - jak chcesz to uzupełnimy lukę po Maxie :errrr: Maxiulku powodzenia! Rozmawiałam z Panią Maxa - wszyscy zachwyceni, Max biga po domu z piłką swoją w pysku :lol: Quote
ULKA12 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 malawaszka napisał(a):no nie gadaj!!! ale jaja - jak chcesz to uzupełnimy lukę po Maxie :errrr: : Malawaszka, Ty to sobie tak czasami pożartować lubisz... Quote
WATACHA Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Szkoda Hugosia :( A on dalej tak jazgocze, czy już się przyzwyczaił ? Quote
WATACHA Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 ULKA12 napisał(a):Uspokoił się To dobrze :).Fajny psiak się chyba z niego zrobił Quote
malawaszka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 WATACHA napisał(a):To dobrze :).Fajny psiak się chyba z niego zrobił to prawda :loveu: pieszczoch i taki mądry psiak z charakterem - Ula opowiadała mi że się na Nią obraził za zdejmowanie szwów po kastracji - normalnie miał focha :lol: Quote
WATACHA Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Hi,hi nietykalski.No charakter to on ma ktoś sobie, a on sobie :) Quote
malawaszka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 jutro trzymajcie :kciuki: za zerduszko i za potencjalny domek dla Huga :kciuki: Quote
Saththa Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Noooo dobra to ja trzymam pluje i pukam :lol::) I się nie ciesze tylko normalna jestem O:) Quote
zerduszko Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Oby nie był taki jak ten dla Dropsa :lol: Quote
malawaszka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 zerduszko napisał(a):Oby nie był taki jak ten dla Dropsa :lol: no oby oby :shock: Quote
malawaszka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Wieści od Maxa :laola: cudowne :loveu: Max zachowuję się tak jakby od zawsze mieszkał z nami. Na razie jest wyjątkowo grzeczny. Nie bardzo chce sam być na podwórku. Jak my lub dzieci z nim jesteśmy to jest ok, ale jak idziemy do domu to on razem z nami mimo, że ma balkon otwarty. Przez weekend dzieci go tak zmęczyły, że aż nocami chrapał. Na razie nie ma dnia, żeby był sam w domu. Koty przeżywają bunt. Na razie wyprowadziły się z domu. Wpadają tylko na posiłki a Max jest coraz mniej nimi zainteresowany. Moja teściowa stwierdziła, że Max do nas po prostu pasuje. Take małe ADHD jak my. Quote
zerduszko Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Fajnie, że u niego fajnie :lol: Ps. a Hugowicz jest odjajuszkowany? Quote
malawaszka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 zerduszko napisał(a): Ps. a Hugowicz jest odjajuszkowany? no oczywista sprawa - razem z Maxem byli Quote
zerduszko Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 W skrócie: jestem na tak. Dom jak dla mnie super. Szczegóły na gg :P Quote
malawaszka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 jupiiii :laola: dzięki ogromne zerduszko!!!!!!!!!!! Quote
WATACHA Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Ooooooooo jak Zerduszko jest na tak to już Hugoś ma domek ;).Super, super, super.Ciekawe czy znów zacznie jeczeć w nowym miejscu :)? Quote
malawaszka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 mam nadzieję, że odnajdzie się tak samo ładnie jak Max - jedyne czego Państwo się boją to Hugosiowe wojowanie przy zastrzykach, strzyżeniu itp... Quote
Recommended Posts